| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : من اینجام!
تشکرها: 1,267
تشکر شده 10,217 بار در 1,262 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوستان چند وقت پیش آقا فرشید نرم افزار تایپ ده انگشتی رو گذاشتن که برای یادگیری تایپ انگلیسی بود اینم نرم افزار آموزش تایپ 10 انگشتی به زبان فارسی ![]() ![]() اینم لینک دانلود لينک لینک کمکی ویرایش توسط barooni : ۱۷ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۱۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 16,901
تشکر شده 19,863 بار در 3,329 پست
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برنامرو نصب كردم.خود برنامه با دلفي 7 نوشته شده و يه فايل exe.برنامه خيلي خوبيه پرتابلم هست.داراي صدا ها هم هست كه اونجوري كه تو خود برنامه هم راهنمايي كرده ميشه صداها رو هم عوض كرد با صداي خودمون گذاشت.حيف كه فقط تمرين هاي مختلف نداره و فقط به صورت حروف هستش.خيلي ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 42,744
تشکر شده 15,153 بار در 1,930 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روی لینکش که کلیک کنی تو صفحه ای که باز میشه یه کادر زرد رنگه نوشته دانلود . البته اگه آنتی ویروس داری دانلود کن .چون ویروسیه يادت باشه وقتى واسه كسى همه كس شدى اون كس بعد ازتوخيلى بى كسه يا براى كسى همه كس نشو يا اگه شدى به فكر بى كسى هاش هم باش ...!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من برنامه تايپ ده انگشتي رو دانلود كردم ولي نميشه ازش استفاده كرد زمان اجرا فقط غير فشرده سازي انجام مي ده اگر كسي مي تونه لطفاً راهنماييم كنه.و |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 46,574
تشکر شده 52,838 بار در 6,786 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لینک هیچ مشکلی نداره. من دانلود کردم براتون دوباره اپ کردم: در صورت خرابی هم گزارش کنید. http://www.mediafire.com/?se5cuj7t22270cd | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : گور، خفته در آغوش موریانه ها
تشکرها: 15,967
تشکر شده 5,349 بار در 1,063 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .... خوب حالا چطوری باهاش کار کنم بلد نیستم خوووو | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افزار, انگشتي, تايپ, ده, نرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |