| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,064 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیزم تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 30,410
تشکر شده 24,250 بار در 2,057 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیزم " حــــــــوا " کـــــه باشـــی بعضی ها " هـــــوا " بـــرشان می دارد که " آدمنـــــــد " ..! خوشگلی دردسر داره! | سودابه آزاد کاربر سایتجنون ساحل | زهره روحانی | تایپ کریسمس در خانه خواهم بود | مری هیگینز کلارک | تایپ | ||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طبقه بالا اتاقی که روبه رو به پله است
(View Stats)
تشکرها: 9,186
تشکر شده 7,443 بار در 1,156 پست
کتاب مورد علاقه : everythig حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خسته نباشی | ||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 22,136
تشکر شده 3,064 بار در 865 پست
کتاب مورد علاقه : سکوت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی.....ممنون دوست عزیز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,546 بار در 5,136 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی گلم کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #56 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی...............خسته نباشی! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی گلی خسته نباشی هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,517
تشکر شده 92,941 بار در 7,714 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیزم.. خسته نباشی.. ![]() قفل::. | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ات, تایپ, حیدر, خواهم, زاده, ماند, ماند|, مریم, پروانه, پروانه،ات،خواهم،ماند،مجمو عه،شعر،مریم،حیدر،زاده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |