| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : پايتخت
تشکرها: 3,691
تشکر شده 5,961 بار در 632 پست
کتاب مورد علاقه : زندگي غير مشترك.پارلا. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیوگرافی سوزان خان نام : سوزان خان تاریخ تولد : محل تولد : نام پدر : سانجی خان نام مادر : زرین خان نام برادران : یک برادر به نام زاید خان دارد . نام خواهران : ----- وضعیت تاهل : متاهل نام همسر : ریتیک روشن نام فرزندان : ----- نام اولین فیلم : نسبت هنری : پدر او سانجی خان فیلم ساز و بازیگر قدیمی سینما و مادر او زرین خان طراح لباس است . همسر او ریتیک روشن و برادر او زاید خان و پسر عموی او فردین خان بازیگر هستند . پدر همسرش راکش روشن هنرپیشه قدیمی است و در حال حاضر کارگردان و تهیه کننده است . زندگی نامه : ریتیک روشن در دسامبر ۲۰۰۰ و در اوج موفقیت قرار داشت بدون توجه به هیچ چیز تصمیم به ازدواج گرفت او در بیستم دسامبر با سوزان خان دختر سانجی خان یکی از دوستان پدرش ازدواج کرد . او و سوزان پنج سال بود که یکدیگر را می شناختند و به هم علاقه داشتند . سوزان دختر سانجی و زرین خان است سانجی خان فیلم ساز و بازیگر قدیمی سینما و مادر او زرین خان طراح لباس است . زاید برادر کوچک سوزان است که بعد از مدتی او هم وارد سینما شد . مراسم ازدواج ریتیک در خانه عموی سوزان فیروز خان ) پدر فردین خان ( در بنگلور برگزار شد . و به خاطر این که سوزان مسلمان و ریتیک هندی بود مراسم با توجه به اجرای کامل تمام آداب و رسوم هر دو دین صورت گرفت . به خاطر جلوگیری از ازدحام این مراسم در بمبئی برگزاد نشد اما ریتیک و سوزان در جانویه همان سال بعد از بازگشت به بمبئی جشنی ترتیب داده و از تمام ستارگان و دوستان خود در آن جا پذیرایی کردند . پریتی زینتا یکی از صمیمی ترین دوستان ریتیک و سوزان است . ![]() سوزان خان و همسرش هرتیک روشن من و تــو ، "مــا" که نشدیم هیچ ... من نیمی از خودم را هم باختـــم ... همه به زخمشون دستمال می بندن ... من به زخمم دل بستم... !!! اسمان گفت كه من ابيم/عشق ميورزم كه استقلالي ام. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگر, بیوگرافی, خان, سوزان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |