| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: ankara
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,782 بار در 218 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز با سلام و عرض ادب خدمت تمامي كاربران شب زنده دار نودهشتی گل ! ۩۞۩ تاپيك جديد شب زنده داران خانواده نودهشتی! ۩۞۩ اميدوارم كه هميشه و هر شب در كنار همديگر، شب هاي پر آرامش و شادي داشته باشيم. ******************************* از شــــب زنـــده داران عـــزيز كي آ بيدارن !؟ ☺ ♥♥♥سکوتم را به باران هدیه کردم تمام زندگی را گریه کردم به هر خاک رسیدم تکیه کردم♥♥♥ ۞۞۞۞ آرزو....18....دانشجو ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 554 بار در 95 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مـــــــــــــــــــــــن کی خسته است؟ دشمن در دنيا هيچ چيز کاملاٌ خطايی وجود ندارد. حتی يک ساعت از کار افتاده هم میتواند دو بار در روز وقت دقيق را نشان دهد. | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هستیم حالا !
(View Stats)
تشکرها: 227
تشکر شده 950 بار در 366 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم بیدارم... با تمام قوا تا ساعت 1 هم در خدمتم..!!! I’m sorry for the way I let go From everything I wanted when you came along But I am never beaten, broken not defeated I know next to you is not where I belong | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکر شده 100 بار در 36 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز و مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــن اینجا می آیم حاضری بزنیم ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 295 بار در 96 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم که همیشه شب و روز اینجا پلاسم. ولی از امروز تصمیم گرفته بودم بچه خوبی باشم و زود بخوابم از چه دلتنگ شدی ... دلخوشی ها کم نیست ... ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: ankara
(View Stats)
تشکر شده 1,782 بار در 218 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="sade";p="52331":w5tydya7]و مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــن اینجا می آیم حاضری بزنیم نه عزیزم اینجا هر چی میخوای میتونی بگی شب زنده دارانه ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
(View Stats)
تشکرها: 727
تشکر شده 2,615 بار در 252 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا اومدم اعلام وجود کنم بهم گفتن چراغها خاموش . خواب باش . پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,112 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آفتاب جون يك عنوان ديگه بگو بعد برو....... زانو نمی زنم... حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد! "کوروش بـــــــــــــــــزرگ!" ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
(View Stats)
تشکرها: 727
تشکر شده 2,615 بار در 252 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بذار فکر کنم تا فردا تو خواب ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,112 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باشه پس منم مي رم فردا با چندتا عنوان توپ بيا[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] البته راز خوش بختي بد نبود[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تاپیک, خانواده, داران, زنده, شب, نودهشتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |