| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,926 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز خب...این رمان رقص عشقمه ![]() من واقعا این رمانو دوس دارم! ![]() تازه ئم شروعش کردم ![]() رمان در مورد دختری به نام آنیتائه که خیلی اتفاقی واسش جور میشه که برای یه خانواده کار کنه این خانواده یه دختر و دو تا پسر دارن و غیره و غیره و غیره![]() اینم بگم که داستان مثه بقیه کتابا نیس دختره برای انتقام در حالی که پولش از پارو بالا میره بره پیش یه خانواده کار کنه ![]() کسایی که رمان طولانی نوشته کاربرا رو نمیخونن بهتره اینو نخونن چون نسبتا طولانیه ![]() ویرایش توسط پدیده : ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, *H@sti*, *~Faezeh~*, -2nya-, -bahareh-, -نازلی-, abgine6620, ashoka, AVESTA, Az@de, blue star, dariush_4594, darya12, elnaz89, Eyes Wide Shut, f_javid, ghazali_ gavazn, hed2010, helen888, hoaya, Lair_Nilo, love is.., M mehrane, m.mahya, Maedeh, mAhTa_sAsI, masi.sh, mersad20, mojan_23, Nafa3 Hamatonam, niayesh00, NILOUFAR, pegiiiiiiiii, pershian, RaheBipayan*, roya jo0on, roya1365, sahar bala, sania555, setareh joon, sollmaz, sunthin, s_donia323, taty9918, zahra.1390, |SarA_S|, ~SAREH~, ايلين, بلور, ترنم, طلوع عشق, ماجده, ندایی67, واران, ویولت بودلر, پرهوده, پیازچه, گنجشک, ღVampire E.M.Oღ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,142
تشکر شده 9,330 بار در 869 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام!!! ![]() حوبی؟ خب هنوز که اتفاقی نیفتاده ولی دیدم نقد زدی گفتم بیام یه سری بزنم . داستانت خوبه ، و وقتی آدم اولش میخونه کشش براش به وجود میاد تا قسمت های بعدی رو هم بخونه . امیدوارم به خوبی رزا باشه ( پایان رزا هم خوب بود، این که به هم نرسیدن متفاوت بود . )!فقط یه چیزی که هست اینه که هیچ کس وقتی یه کسی رو تو خیابون ببینه نمیارتش تو خونه مگر در موارد خیلی خاص ( شایدم بیاره ولی من تا حالا نشنیدم !) حالا به فرض هم که بیاره کی به کسی که اصلاً نمیشناسه ( و واقعا هم مشکوک میزنه به خاطر خاله اش ) اجازه میده تو خونه اش کار کنه. معمولا آدم دنبال خدمتکار قابل اعتماده! ولی آنیتا رو که اصلا نمیشناسن! تازه تو خیابون هم ول بوده که دیگه بدتر!!!!سعی کن برای اینا توی قسمت های بعد یه دلیلی بیاری. چون یه کم غیر منطقیه. ولی اگه دلایلت خوب باشه اصلا دیگه به چشم نمیان. ( اینم نقد! ) ولی واقعا همه رمانات جذابن ! من همشون رو دنبال میکنم. و من رو جزء خواننده های پروپاقرص کتابت بدون !!!!! دوســــــــــــــــــــــ ت دارم !!!!! منتظرم که ادامه اش رو بخونم !!!! مرسی مرسی مرسی ! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کره زمین
(View Stats)
تشکرها: 448
تشکر شده 1,044 بار در 207 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز داستانت خیــــــلی جالبه!از آرمین خیلی خوشم میاد خیلی شاده! فقط خیلی سریع پیش میبری این ممکنه از جذابیت داستانت کم کنه!درسته,ادم کسیو که از تو خیابون پیدا کرده نمیاره تو خونش که بعدش هم خواست خدمتکار بشه و بمونه اجازه بدن! وسعی کن هرروز بذاری اگه روزی دوتا شد چه بهتر!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز در مورد این موضوع که چرا اجازه دادن و اینا بعدتر میفهمین. ![]() اینم بدونین خر آرمین تو این خونه خیلی برو داره!! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: in sky
(View Stats)
تشکرها: 14,097
تشکر شده 7,496 بار در 1,766 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وااو از الان فک میکنم که یه مثلث عشقی !! ![]() نمیونم ولی فک کنم خیلی دوسش داشته باشم پدیده جون زود تر بزار !! بعدم یه نکته که من تو کتابای دیگه دیده بودم اینکه دختره اگم فقیر هست لباساش عالی ... به نظرم میتونه چند دست لباس اما ساده و قشنگ داشته باشه ... ابته این تو داستانت دیده نشد ولی من جلو جلو گفتم و شرمنده هم یه دنیا !! ما شدیده منتظ بقیه اش هستیم !! just g2m نمی خواهم بعد از مرگم به احترامم یک دقیقه سکوت کنی ...اکنون که زبانت نیش دارد دهنت را ببند!! باید به بعضیا گفت : اگــه هیچی بـه روت نمیارم ؛ فـکــــر نکن نفهمم ... ارزشش رو نــداری ... !!! ![]() خدایا به جز خودت به دیگری واگذارم مکن ... ! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
تشکرها: 25,953
تشکر شده 900 بار در 172 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهائی به رنگ عسل ، ت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ![]() رمان جدیدت " رقص عشق " مثل رزا جالب وجذابه ....رزا که آخرش یه جورایی تموم شدکه می شه دنبالشو زیبا ادامه دا د....ولی رقص عشق ...تا الان عالیه غیر از همون مورد که دوستان گفتند وهمچنین جواب قانع کننده شما....من که خیلی از موضوعش خوشم اومده وبی صبرانه منتظر ادامه اون هستم خواهشا" زود به زود بزار ...مررررسسسی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,142
تشکر شده 9,330 بار در 869 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمانت قشنگه ... حالا که گفتی اون نکته های قبلی که گفتم رو بعداً میفهمیم دیگه به نظرم فعلاً داستانت نقد و مشکلی نداره . من از رامین خوشم میاد. شخصیتش خیلی جذابه! ( ولی آرمین به دلم نمیشینه نمیدونم چرا!! ) یه کم بیشتر داستانت پیش رفت دوباره میام یه نقد حسابی بکنم! ببخشید دیگه ما همش اینجا ولیم !!!!![]() مرســــــــــــی!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کره زمین
(View Stats)
تشکرها: 448
تشکر شده 1,044 بار در 207 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز يه سوال!اصلا چرا انيتا داشت جلو خونه اينا "گريه ميکرد"؟!؟! موضوع داستان خيلي جالبه!! آرمين خيلي مهربونه ولي رامين جذاب تره من هر دوشونو ميدوستم!!: | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
![]() من خودم عاشق آرمینم ![]() نقل قول:
آرمین خیلیم پسر ماهیه![]() نه اتفاقا من خیلی دوس دارم که هی بیان نقد بکنن،اینجوری من توی قسمتای بعدی قبل از گذاشتن ویرایش میکنم! | ||||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Shiraz
(View Stats)
تشکرها: 8,912
تشکر شده 8,768 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : Falling under(به زیر افتاده) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از رمان قشنگت به نظر منم شخصیت رامین جذاب تر هست موفق باشی. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رقص, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, پدیده, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |