| |||
| | #291 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: sweden
(View Stats)
تشکرها: 3,748
تشکر شده 80 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : dalanebehesht,raze nyaz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز salam padide joon romanet kheili jalebe mano ham mesle kannandehaye paro pa ghorset bedon movafagh bashi. ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #292 (لینک مستقیم) | |||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,926 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ولي تو انجمن لطفا فارسي تايپ كن ![]() دوستان ميذارم چشم...ببخشيد واقعا...امتحانا زياد بودن،معذرت | |||||||||
| | |
| | #293 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 862
تشکر شده 3,853 بار در 841 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااي... پديده جون من عاشق داستاناتم...چون منو به خودش جذب ميكنه...اينو كه ديگه خييييييلي دوسش دارم...فقط خواهشا زود زود بذار...ممنون | ||||||||
| | |
| | #294 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
(View Stats)
تشکرها: 4,177
تشکر شده 1,131 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام پدیده جون خوبی عزیزم...داستانت قشنگه...فقط ی کوچولو اگه مذهبم واردش کنی جالب میشه...اگرم زور به زود بزاری داستان کشش خودشو از دست نمیده...ممنون عزیزم | ||||||||
| | |
| | #295 (لینک مستقیم) | |||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
| |||||||||
| | |
| | #296 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: آبادان
(View Stats)
تشکرها: 7,135
تشکر شده 313 بار در 172 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خوبی پدیده جون؟ چرا رمان رو ادامه نمیدی؟ 2ماه که نذاشتی ها خواهشا زود شروع کن. مرسی | ||||||||
| | |
| | #297 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شهر ارزوها
(View Stats)
تشکرها: 857
تشکر شده 84 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : عالیجناب عشق ر.اعتم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چند وقت پیش رمان رزا رو خوندم خیلی تلخ بود این رمانو خیلی دوست دارم پس اینو بد تمومش نکن | ||||||||
| | |
| | #298 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
(View Stats)
تشکرها: 4,177
تشکر شده 1,131 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره عزیزم...ی کوچولو بد نیستش...مخصوصا آنیتا وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #299 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
![]() حتي اگه اون بتونه،من نميتونم | |||||||||
| | |
| | #300 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 12 بار در 6 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.خسته نباشی.خیلی دیر دیر میزاری.اذم یادش میره داستانو.حیوونی رامین گناه داره. اگه اینطوری پیش بره ظربه میخوره 2باره.زودتر پازت بعدیو بذار.مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رقص, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, پدیده, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |