| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: شمال
(View Stats)
تشکرها: 10,683
تشکر شده 552 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول دست درنكنه رمانت خيلي قشنگه ![]() من آرمين دوست دارم چون مهربونه از رامين خوشم نيومد فقط هردو برادر عاشق يكي نشن خيلي تكراري شده ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 18,552
تشکر شده 503 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول اینکه خسته نباشی مرسی بخاطر رمان زیبات و اینکه سعی کنین زود به زود بذارین ممنون میشم | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: قبر
(View Stats)
تشکرها: 1,587
تشکر شده 3,298 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,926 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رزا خیلی بده...جدی میگم اصنم شکست نفسی نمیکنم.بیشتریا خوششون نیومده ![]() حالا میبینین چی میشه دیه...راسی کسایی که رمان طولانی دوس ندارن اینو نخونن چون طولانیه | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: يه گوشه اين سرزمين
(View Stats)
تشکرها: 271
تشکر شده 21 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : غزال | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ولی.. بازم ممنون از رمانت! من دنبال می می کنم و منتظر ادامه اش هستم! مثل کبریـــــت کشیدن در باد دیدنـــت دشوار اســـــت..... من که به معجزه ی عشـــــــــق ایمان دارم میکشم اخرین دانه ی کبریتم را در باد هر چه باداباد..!!! | |||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,926 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() آنیتا براش عادیه به دلایلی...میفهمین | |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 80
تشکر شده 27 بار در 6 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .مرسي .من ارمينو دوست دارم.اصلا خوشم نمياد تو رمانا همش پسر مرموزا با دختره ازدواج مي كنن ..يه تغيير وتحول لازمه ...از اسم رامين خوشم نمياد ! مرسي قلم رووني داري (حالم عوض ميشه حرف تو كه باشه) | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: گوی آتش
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تعهد یا عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ,قلم خوبی داری,من فکر کنم این دختره با نقشه ی قبلی وارد این خانواده شده!!!!!!!!!!!!!!با همه رفتارای اعضای خانواده راحت کنار میاد!!!!!من مشششششششششششششششششکوکم | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانم
(View Stats)
تشکرها: 504
تشکر شده 606 بار در 329 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون رمان عالی بود ممنون از نظر کارشناسی دوستان | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,142
تشکر شده 9,330 بار در 869 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام! ![]() دیدم هی لینک نقد میدی حیفم اومد نیام ( به همه توصیه میکنم آخر پستشون لینک نقد رو بذارن چون آدم وسوسه میشه )! خب ... گفتی بگیم از کی خوشمون اومده ... من رامین رو دوست دارم چون شخصیتش قویتره و مثل آرمین انقدر لوس و فرصت طلب نیست. این آرمین چقدر زود پسرخاله شد ! با این حرفایی که میزنی چقدر داستان مرموز شده!!! نقشه قبلی ، دختر خراب ... چی ؟! من که منتظرم ببینم قضیه چیه!جذابیت رمانت از اوایلش خیلی خیلی بیشتر شده ! شخصیت آنیتا یه جوریه! کلا همه یه جورین ! فعلا ایرادی نمیگیرم چون میگی بعداً میفهمیم ( ببینیم این یه جوری بودنا برای چیه !!!!!!!!! ) پس حالا چیزی نمیگم تا وقتی که بفهمم قضیه چیه!مرســـــــــــــــی!!!!!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رقص, سایت, عشق, معرفی, نقد, و, پدیده, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |