| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مطلبی در مصاحبه با خانواده سبز میگوید: خوشحالم که توانستم در سریال نابرده رنج هم حضور یابم و در نقشی کاملا متفاوت ایفای نقش کنم.من تا به حال فقط در نقش های مثبت بازی کره بودم ولی به یکباره با حضور در این سریال کاراکتری کاملا منفی و متفاوت از چیزی که تا کنون از من دیده شده بود را بازی کردم و البته خوشحالم که مردم هم از این نقش خوششان آمده و استقبال کردند.این کار هم بسیار پرمخاطب شده و شاید دلیل اصلی اش به جز حضور بازیگران جوان مجموعه مانند کامبیز دیر باز وسام درخشانی که مردم دوستشان دارند،داستان جذاب آن بوده و توانسته مردم را به دنبال خود بکشاند و به اصطلاح پربیننده شود. حضور درکاری به کارگردانی علی رضا بذر افشان که واقعا دقیق و ظریف کار کرده و این دقت زیاد باعث شده خروجی کار بسیار ارزنده و فوق العاده باشد و همچنین رویارویی با سیاوش طهمورث که یکی از پیشکسوتان عرصه هنر است برایم بسیار باعث افتخار بود.ضمن اینکه خوشحالم این نقش به شدت منفی وتند را خوب از آب در بیاورم چون ابتدا فکر میکردم ایفای آن وواقعی درآوردنش از عهده ام خارج است ولی خوشبختانه نتیجه ی خوبی داشت.از لطف علیرضا بذرافشان هم ممنونم وامیدوارم که بتوانم بازهم باایشان همکاری داشته باشم. ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقشش خیلی کوتاه بود |
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقش زن منوچهر رو داشت ............. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بسیار, بود, خاص, درنابرده, رنج, سیما, متفاوت, مطلبینقشم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |