| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 15,351
تشکر شده 29,168 بار در 4,859 پست
| پست مفید : +4 امتیاز این کتاب شامل 49 صفحه به همراه تصاویر و آموزش های حرفه ای و با فرمت PDF می باشد. در این آموزش شما یاد خواهید گرفت چگونه گردبند , کفش , دستبند , روپوش و ... ببافید. این آموزش بصورت روان و قابل فهم برای تمامی افراد و دارای 30 آموزش تصویری می باشد. 50 MB رمز: www.p30day.com | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,710
تشکر شده 362,249 بار در 30,750 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا نباید پست بدین برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید کافیه این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, آموزشی, بافی, دانلود, قلاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |