| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو تنهایی خودم!
تشکرها: 10,705
تشکر شده 16,062 بار در 3,985 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امشب رها از زمان! تنها به تو می اندیشم... آهنگ های تکراری, خاطرات تکراری, و اشک های تکراری... تکرار در بودن تو هیچ گاه تکراری نمی شود... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین بخش عکس ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, # بلوط #, #SamaneH#, $Persian.boy$, *negin*, *دختر خوب *, Abandokht, amenia, amirhos72, any body, asma-m, ATOUSAAH, baran pr, dadash amin, flavia, galapagOos, honey95, iryane, its2pm, jagali, jimbo, mahboobeh 98, mahda, maheabi, mahsamoon, mahtab68, maria341, matchless, mehrsa_m, mina68, Mino Bookworm, nazem, NO ONE, nooshin.s, paripar, payam28, RedDRCo, Rosali, rural girl, s.m69, Sokout, taniii, tatar1, youngi, آذردخت, بی کس, حرير, ذره بین, رز صورتی ..., ستاره شباهنگ, سوانا77, طلائی, فاطمه1, لعیا, متانا, ملیکا75, گلبهار |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تو چشمات
تشکرها: 13
تشکر شده 78 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : کویر دکتر ش | اق .. اه اه حالم به هم خورد من تورا به خاطر می اورم ....بی هیچ بهانه ای..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: هارد کامپیوتر!
تشکرها: 1,289
تشکر شده 3,989 بار در 576 پست
کتاب مورد علاقه : ژان کریستف حالت من : | شوخيه يا جدي؟!!! واقعا مده؟!!!!!!! رمان شب خيس...داستاني تقريبا واقعي...نوشته ي خودم.... خاطرات یک اشتباه بچگانه ام..... عشق من...ساز زندگي...سنتور.... خ مثل در دهنتو ببند... ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جايي نزديك وطن
تشکرها: 5,724
تشکر شده 2,766 بار در 728 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته بجه هاي سايت حالت من : | وااااااااا اين يعني جه؟؟؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: بهشت هشتم
تشکرها: 8,329
تشکر شده 858 بار در 292 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای عرفانی و فلسفی حالت من : | نه الان یکی به من بگه چیه ناف قشنگ و جذابه که اینا ازش پرده برداری کردن ![]() کشته منو اعتماد به نفسه کاذبشون تنها نه من به درد غمش مبتلا شدم بر هر که بنگری به همین درد مبتلاست ماهی اسم دختره ![]() خیلی هم قشنـــــگه ![]() دوستشــــــــــــــــــم دارم ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 771
تشکر شده 1,611 بار در 607 پست
کتاب مورد علاقه : استادبازی حالت من : | کهیر زدم هوقققققققققققققققق | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: GoNBaD
تشکرها: 8
تشکر شده 108 بار در 42 پست
کتاب مورد علاقه : پیچکهای احساس حالت من : | اه اه حالم بهم خورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!11 ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان خدا
تشکرها: 342
تشکر شده 424 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : بی وتن-همخونه-من او حالت من : | وای چندشم شددددد اون زیر پوشو بکش پایین مرد گنده ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: رشت
تشکرها: 0
تشکر شده 29 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز,غروب های غریب حالت من : | اییییییییییش چقدر مسخره ...... باغبانی پیرم که به غیر از گل ها از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است آدم خوب کم است عده ای بی خبرند عده ای کور و کرن و گروهی پکرند دلم از این همه بد میگیرد و چه خوب ... آدمی میمیرد ... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو خونمون
تشکرها: 396
تشکر شده 878 بار در 325 پست
حالت من : | اوووووه...بابا اين كه كاره هميششونه،اينجا تابستونا هوا اينقد گرم ميشه كه اگه خودتونم بوديد همين كارو ميكرديد...تازه دخترام مسخرشون نميكنن... در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... مثل ارامش بعد از یک غم مثل پیدایش یک لبخند مثل بوی نم بعد از باران در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست... من به ان محتاجم...! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اقایون, جدیدلباش, درچین, زنان, مدل, وتمسخر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |