| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +20 امتیاز سلام . | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز 1. گذاشتن کتاب جدید به صورت تایپ : | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,057 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز سلام خدمت تمام دوستان گلم ... خیلی ها از من خواستن که طریقه ی گذاشتن کتاب با موبایل را توضیح بدم ( چون بنیانگذارش خودم بودم ) منم تمام تلاشم رو میکنم که نکات لازمه را بگم ...![]() البته نکته ی خاصی نداره و اصلی ترین موضوع که همه از من می پرسن طریقه ی کم کردن حجم عکس هاست که نادی جان در لینک زیر به طور کامل و از دو روش این کار را توضیح دادند : اموزش کم کردن حجم اوتور! برای گرفتن عکس اولا باید کیفیت دوربین گوشی خوب باشه و بعد هم اینکه دست نلرزه ... چون عکس ها تار میشه و خوندنش مشکل ...اگر هر دو صفحه ی کتاب ، یک عکس بشه خیلی بهتره و زمان کمتری هم می بره ... ![]() سعی کنید خودتون یه جوری نور را تنظیم کنید ؛ چون این کار در گوشی های مختلف متفاوته ... با چند بار عکس گرفتن دیگه متوجه میشید که نور لازم باید چه جوری ایجاد بشه ... حجم عکس ها را هم کم کنید که باز کردنش برای بقیه و آپلودش برای شما سریع تر باشه ... اگر از سایت زیر هم جهت آپلود استفاده کنید خیلی مطمئن تر از بقیه ی سایت ها هست ... Welcome to Persian Pic - Free Image Hosting من دیگه نمی دونم چه جوری باید توضیح بدم ...این کار با تمرین خودتون بهتر واستون جا می افته ... سوالی داشتین خصوصی بپرسین ... تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 45 بار در 1 پست
| پست بسیار مفید : +8 امتیاز سلام خسته نباشيد.من وقتي كتاب ها رو دانلود مي كنم براي باز كردن كتاب از من paswword ميخواد بايد چيكار كنم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ممنون. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *vooroojak*, .rima., @nilu, @parisa@, abby7, avazkhamoosh, azaliya, Boshi16, coral, douzi, fzzzz2002, gherti, GhOsT GiRl, Lair_Nilo, lilipoot33_68, loveangel, Mahbib, malmal91, maniia, miley, Mini Moon, mlika, nlp16001, none3000, RaheBipayan*, shadan30000, si.genza, simaN, skarlt60, Star-crossed, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, آنالیا, اهنگ, ترنج خاتون, دل شكسته, ساحلي, شیبا, عشق یخی, فرگلf, ماجده, ياابالفضل, کرامت بیتا, ♥الیزا♥ |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *vooroojak*, -Hamila-, .rima., @nilu, @parisa@, abby7, Aghigh, alonesachlie, ashkannia, avazkhamoosh, azaliya, baran.amad, Boshi16, coral, douzi, fffffffffffffff, fzzzz2002, gherti, GhOsT GiRl, hediyeh_b, Lair_Nilo, lili59, lilipoot33_68, loveangel, Mahbib, malmal91, maniia, miley, Mina.LoveStar, Mini Moon, mlika, mohammadamin201, nadiash92, nlp16001, none3000, RaheBipayan*, samane7, si.genza, simaN, skarlt60, Star-crossed, sydney, VAMPIRE : ), zahra rad 117, zarin, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, ~Mahdiye~, آنالیا, اهنگ, ترنج خاتون, ساحلي, شیبا, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پروانه!, ♥الیزا♥ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 141
تشکر شده 130 بار در 50 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام یک سوال : همه کتابهایی که اسکن یا تایپ انها تمام میشود برای دانلود در صفحه اصلی نمایش داده میشود اگر نه که کاربران چگونه میتوانند کتابها را پس از پایان تایپ یا اسکن برداشت کنند . با تشـــــــــــــــــــکر خیلی خیلی زیاد به خاطر اینهمه تلاش ومحبت دوستان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, * sogi jOoOn *, *vooroojak*, -Hamila-, .rima., @parisa@, avazkhamoosh, azaliya, Boshi16, coral, douzi, fffffffffffffff, fzzzz2002, gherti, GhOsT GiRl, Lair_Nilo, lilipoot33_68, loveangel, Mahbib, malmal91, maniia, miley, mina68, Mini Moon, mohammadamin201, nlp16001, none3000, RaheBipayan*, shadan30000, shaghhayeghh, si.genza, skarlt60, Star-crossed, VAMPIRE : ), zahra rad 117, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, ترنج خاتون, ساحلي, شبنم, شیبا, فرگلf, لمیس20, ماجده, نام کاربری, ياابالفضل, ♥الیزا♥ |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,711
تشکر شده 146,670 بار در 14,731 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
![]() بله معمولا هست واسه دانلود... امروزه با پیشرفت علم و فناوری نود و هشتیا ...معمولا بعد از تموم شدن هم نسخه موبایلشو بچه ها میذارن هم ورد و پی دی اف رو...شما نگران نباشید... ![]() نود و هشتیا در خدمت ِ شماست.... ![]() ::واه واه چه لفظ قلم حرفیدم::
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *vooroojak*, *پریسا*, -Hamila-, .rima., 6236sara, @nilu, abby7, Aghigh, alonesachlie, ashkannia, avazkhamoosh, azaliya, bahar1313, brain storm, coral, douzi, farisa, fffffffffffffff, gherti, GhOsT GiRl, hediyeh_b, honey_x, jiiigh, KhaleGhezi, khorush, Lair_Nilo, lilipoot33_68, loveangel, Maedeh, Mahbib, malmal91, miley, Mina.LoveStar, mina68, Mini Moon, mohammadamin201, nadiash92, negin-joon, nlp16001, paradise, RaheBipayan*, samane7, shadan30000, shaghhayeghh, si.genza, skarlt60, soheil_ss, Sokout_momtad, Star-crossed, sydney, VAMPIRE : ), zahra rad 117, zina, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, ~Mahdiye~, اهنگ, ترنج خاتون, ساحلي, ستاره یخی, شبنم, شکیبا.., شیبا, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, لیلین, ماجده, مرگم, نام کاربری, واران, ياابالفضل, ♥الیزا♥ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 4,623
تشکر شده 404 بار در 28 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز من خیلی علاقه مندم که در این انجمن فعالیت کنم میشه بگید چه جوری باید این کار رو انجام بدم ؟ هم ازتون ممنونم و هم ازتون معذرت خواهی می کنم ![]() ممنون به خاطر این که به من تذکر دادید و معذرت خواهی می کنم به دلیل این که جای پست و سوال من این جا نبود بله من در بخش کتاب می خوام فعالیت داشته باشم و اگر دوباره من رو راهنمایی کنید که به طور دقیق از کجا باید شروع کنم خیلی ممنون میشم و قول میدم که از این به بعد در جای مناسب پست بدم ویرایش توسط hermine : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *vooroojak*, .rima., @parisa@, Aghigh, asaman_1389, avazkhamoosh, azaliya, bahar1313, coral, douzi, fffffffffffffff, gherti, GhOsT GiRl, KhaleGhezi, Lair_Nilo, lilipoot33_68, Mahbib, malmal91, miley, Mini Moon, mohammadamin201, negin-joon, nlp16001, RaheBipayan*, shadan30000, shaghhayeghh, si.genza, skarlt60, Star-crossed, ~jOojoO.tAlA~, آنالیا, ترنج خاتون, ساحلي, شادزی, شبنم, شکیبا.., شیبا, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, ♥الیزا♥ |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام ![]() خوش اومديد ![]() خب چه فعاليتي مي خوايد بكنيد؟؟؟ ![]() تو بخش كتاب مي خوايد كمك كنيد؟؟ ![]() فقط حتما قبل از فعاليت قوانين رو بخونيد ![]() مثلا همين پست شما الان خلافه،جائه سوالتون اينجا نبود ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *vooroojak*, @parisa@, abby7, Aghigh, alma gol, alonesachlie, ashkannia, avazkhamoosh, azaliya, bahar1313, Boshi16, brain storm, coral, douzi, fffffffffffffff, gherti, GhOsT GiRl, hediyeh_b, hermine, honey_x, Lair_Nilo, lilipoot33_68, M@r*yaM, Mahbib, malmal91, miley, Mina.LoveStar, Mini Moon, mohammadamin201, nafas_sheytoon, negin-joon, negin.b, nlp16001, RaheBipayan*, shadan30000, shaghhayeghh, si.genza, skarlt60, Star-crossed, VAMPIRE : ), zahra rad 117, ~jOojoO.tAlA~, اهنگ, ترنج خاتون, ساحلي, ستاره یخی, شبنم, شیبا, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, ماجده, مرگم, واران, ياابالفضل, یگانه, ♥الیزا♥ |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: برزخ
(View Stats)
تشکرها: 558
تشکر شده 1,240 بار در 409 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز اگه بخوام کتاب آپلود کنم باید گزینه موضوع جدید رو بذارم؟؟؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, Aghigh, avazkhamoosh, azaliya, fffffffffffffff, GhOsT GiRl, hediyeh_b, helen888, Lair_Nilo, lilipoot33_68, malmal91, maniia, miley, Mini Moon, mohammadamin201, negin.b, nlp16001, RaheBipayan*, shadan30000, si.genza, skarlt60, Star-crossed, ~jOojoO.tAlA~, اهنگ, ساحلي, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, مرگم, ياابالفضل, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بخش, راهنمای, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |