بازگشت   نودهشتیا > کتاب > تایپ کتاب

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۴۴ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست بسیار مفید  +20 امتیاز     
پیش فرض راهنمای بخش کتاب

سلام .

از اونجایی که دوستان زیادی در مورد نحوه گذاشتن کتاب تو قسمت تایپ، اسکن و آپلود کتاب و ... سوال می پرسند تصمیم گرفتیم این تاپیک رو بزنیم که سوال دوستان یک جا جواب داده باشه تا مورد استفاده کاربران دیگر هم قرار بگیرد.

از همه دوستانی که به هر نحوی تو سایت فعالیت مفید انجام میدن ممنونم .

مطالبی که تو این تاپیک توضیح داده میشه:

• نحوه گذاشتن کتاب به صورت تایپ
  • نحوه اسکن کردن کتاب ، کم کردن حجم صفحات و آپلود کردن صفحات اسکن شده
  • نحوه عکس گرفتن از صفحات کتاب ، کم کردن حجم صفحات و آپلود کردن صفحات
  • نحوه تبدیل فایل اسکن شده به pdf
  • ...
بعد از تموم شدن توضیحات ما ، شما هم می تونید سوالاتتون رو بپرسید. پس تا تموم نشدن توضیحات من و دوستان فعلا پستی ندید. ممنونم

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

شبنم هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
# A Far Star #, # بلوط #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *anahit*, *dorsa*, *TARA*, *vooroojak*, -Hamila-, .ELHAM., .rima., 6236sara, ?98i, @nilu, @parisa@, aasemoon, abby7, abdolghani, Admin, Aghigh, aili, Aji_TanNaZ, alma gol, alonesachlie, amini2004, amozhgan, ana_b, aram-anid, arnavaz, ART!ST, asoodeh, Ati__377, atousa27, avazkhamoosh, azaliya, azarmah2000, baanoo, bahare RE, baran.amad, behnazhmz, betiya, binam, Boshi16, brain storm, chandiny, coral, dokhtarepaeiz, douzi, dream.star, elahem, elnaz89, Elysium, Esperichoo, f1363, fair, farahi, farisa, farzaneh_gig, Frost, fzzzz2002, f_javid, gherti, GhOsT GiRl, gogoli, gole mikhak, h.douce.h, hanijojo, harimeshgh, hasti72, havijjo0nam, hediyeh_b, hilda_moonlight, hoda.4470, honey_x, Hoopoe, jiiigh, KhaleGhezi, Lair_Nilo, lilipoot33_68, Liliyom, loveangel, lucy, M0011, madnes, Maedeh, mahan83, Mahbib, mahdiar, mahdiyeh, mahsa_m445, maniia, maral73, MARIEH_73, maryam m, maryam1, melika khanoom, metropolis, miley, Mina, mina1366120, mina68, Mini Moon, mirage, misha_kavir, Miss Nini, Miss.mona, mlika, mohamad722, mohammadamin201, mojan_23, moonlight, motlagh, mrkh792, mspariya, m_00, nadiash92, nameless, NAVA22, negin-joon, negin.b, negyyy, neliel, nice boy66, NIKSA, Niloufarjojo, nlp16001, none3000, ONCE ALONE, Pakshid-75, paradise, pardisa 1, PRISON BREAK, R ! R a, raha noonooshi, RaheBipayan*, RealIty, REMIX, reza, Rha.sh, roya62, s.love, saba13, saeed_nami, saharmn, sama33, samane7, SANIA-23, setareh30, shaayan, shadan30000, shadi.d.h, shaghhayeghh, shahbazimsm, shakiba_2510, si.genza, skarlt60, smart girl, smart.b, sogand.sh, soheil_ss, sokot shab, Sokout_momtad, Sokout_shab, solia, Sonetto, soushiyant, spoorg, Star-crossed, stiv, sydney, s_love_m220, tabaloga_ra, taraneh.t, Tifani Jon, tizaras, UnKnOwN_Sh, VAMPIRE : ), yara osteleh, yasamin_34, yasi70, yasi88, zahra rad 117, zarin, zb7373, _ SPEED _, |SarA_S|, ~...LoOsindA...~, ~jOojoO.tAlA~, ~Mahdiye~, آلیشیا, آیریس, انائل, اهنگ, ايلين, باران, بیوتک, تابتا, ترنج خاتون, جوراب قرمزي, خاله سوسکه, دخترک کولی, راما, رهگذر13, ساحلي, ستاره یخی, سمن ناز, سیب شیرین, شادی وروجک, شیبا, طلوع عشق, فاطیما_, فرگلf, لیلین, ماجده, مرگم, مه گل, مهرنیا, مهرگل, مهستی, مینو*, نام کاربری, واران, وفادار, ياابالفضل, پائیز96, پدیده, پرستوی من, پروانه!, پروشات, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ღVampire E.M.Oღ, ♥الیزا♥
قدیمی ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۰۰ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست بسیار مفید  +16 امتیاز     

1. گذاشتن کتاب جدید به صورت تایپ :

- اولین قدم برای گذاشتن هر تاپیکی اطمینان از تکراری نبودن اون تاپیکه. بخش کتاب هم از این قانون مستثنی نیست. برای اطمینان از اینکه کتابی قبلا تو سایت وجود نداشته از نوار بالایی گزینه جستجو / جستجوی پیشرفته رو انتخاب کنید . در صفحه ای که باز میشه ، تو بخش کلمات کلیدی اسم کتاب رو وارد کنید و گزینه جستجوی ارسال ها رو به search titles only رو تغییر داده و جستجو کنید. در صورت اطمینان از تکراری نبودن کتاب ، تایپ کتاب رو شروع کنید .

- هر قسمت از کتاب رو تو word تایپ کنید . بعد از تموم شدن قسمت مشخص تمام مطالب تایپ شده را در notepad کپی کنید (این کار از ظاهر شدن کاراکترهای اضافی جلوگیری می کند ) پیشنهاد می کنیم قبل از زدن تاپیک حد اقل بیست صفحه از کتاب رو تایپ کرده باشید

- از صفحه اصلی انجمن وارد بخش تایپ کتاب شوید .. موضوع جدید را کلیک کنید. در قسمت عنوان نام کتاب و نویسنده آن را ذکر کنید (اینجا هم می تونید از گزینه بررسی تکراری بودن بر ای اطمینان استفاده کنید ) و در قسمت بدنه متن را از notepad کپی کرده و در اینجا paste کنید . - فراموش نکنید که در ابتدا اطلاعاتی در مورد کتاب : نام نویسنده ، سال چاپ، ناشر و تعدا صفحات ذکر کنید - با زدن دکمه ارسال موضوع تاپیک جدید برای شما ایجاد می شود .

- پس از فرستادن اولین پست به تاپیک زیر رفته و شروع تایپ جدید را اعلام کنید تا در لیست کتابهای در جریان سایت قرار بگیرد :

آمار کتابهای در جریان سایت

- هر بار برای گذاشتن قسمت جدید به همین تاپیکی که ایجاد کردید بیاید متنتون رو در قسمت بدنه وارد و گزینه ارسال پاسخ رو بزنید.

- بعد از تموم شدن کتاب هم به تاپیک اشاره شده در بالا آمار کتابهای در جریان سایت رفته و اعلام کنید.

چند نکته :

1. اگر گزینه های انتخاب فونت و تغییر رنگ آن برای شما فعال نیست از بالا روز گزینه کنترل پنل شما کلیک کنید . از منوی سمت راست ویرایش تنظیمات شخصی رو بزنید. در تنظیمات متفرقه ، حالت نمایش ویرایشگر ، گزینه ادیتور پیشرفته با همه امکانات را انتخاب کنید .

2. از فرستادن کمتر از 15 خط در هر پست خود داری کنید.

3 . چون پست دادن در تاپیک های بخش تایپ کتاب ممنوع است از پرسیدن هر سوالی که کاربران را ملزم به جواب دادن در تاپیکتان می کند خود داری کنید. برای این کار می توانید از پیام کاربری و پیام خصوصی استفاده کنید .

4. فونت مناسب برای تاپیک های تایپ thoma با سایز 2 است. البته این مورد کاملا سلیقه ای است ولی از به کار بردن فونتهای بزرگ خود داری کنید

( من سعی کردم خیلی پایه ای بگم. اگر موضوعی به ذهنم رسید مجددا اضافه می کنم )
تشکر شده توسط :
!@farimah, !tara, # NEGAR #, # بلوط #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, * Star, *anahit*, *Scarlett*, *TARA*, *vooroojak*, -Hamila-, ..samira.., .ELHAM., .rima., ?98i, @nilu, @parisa@, aasemoon, Admin, afrooz87, Aghigh, Aji_TanNaZ, Alice1313, alonesachlie, amini2004, amozhgan, ana_b, arnoosha.s, ashkannia, asoodeh, Ati__377, avazkhamoosh, Aypinar, azaliya, baanoo, banix, baran.amad, behnazhmz, betiya, binam, Boshi16, coral, dokhtarepaeiz, douzi, elahem, elnaz89, Esperichoo, Eyes Wide Shut, f1363, fair, farahi, farisa, farzaneh_gig, fatosh, fr number1, f_javid, gandomsa, Ghazaleh_k, gherti, GhOsT GiRl, gogoli, gole mikhak, H.NaTa.G, harimeshgh, HAsti-Nj, hasti59, hasti72, havijjo0nam, hediyeh_b, hilda_moonlight, hoda.4470, honey_x, jiiigh, KhaleGhezi, Lair_Nilo, lilipoot33_68, Liliyom, loveangel, madnes, Mahbib, mahdiyeh, mahtab888871, mahtabi22, malmal91, maniia, maryam1, mehraban.g, miley, Mina, Mina.LoveStar, mina68, Mini Moon, misha_kavir, Miss.mona, mlika, mohammadamin201, mojan_23, moonlight, N A R S A N, nafas44, NAFISS1991, NAVA22, Nedaye gham, Negarin_11, negin-joon, negin.b, niaz 72, nlp16001, none3000, patrin, profgra, R ! R a, raha noonooshi, RaheBipayan*, RealIty, redmoon333, roya62, s.love, saeed_nami, saharmn, sama33, samane7, samanta31, shadan30000, shadi.d.h, shadow_das, shaghayegh 89i, shaghhayeghh, shahbazimsm, shakiba_2510, si.genza, simaN, skarlt60, smart girl, smart.b, sogand.sh, Sokout_momtad, Sonetto, soushiyant, spoorg, ssaral, Star-crossed, stiv, sydney, s_love_m220, tabaloga_ra, taraneh.t, tena, tizaras, uranoos, VAMPIRE : ), violen, yara osteleh, yasamin_34, yasifabrik, Yasnaaaa, zahra rad 117, zarin, zina, _ SPEED _, |SarA_S|, ~...LoOsindA...~, ~jOojoO.tAlA~, ~sun daughter~, ʘZa℞, آرام.د, آیریس, اشکان منصوری, اهنگ, ايلين, باران, بازباران, تابتا, ترنج خاتون, جوراب قرمزي, دل شكسته, رضاشجاعی, رهگذر13, ساحلي, ساسور, ستاره بارون, ستاره یخی, سمن ناز, شادزی, شادی وروجک, شاپرک13, شیبا, طلوع عشق, عشق یخی, فرگلf, لیلین, ماجده, مانی معصومی, مهرگل, مهشید7, نام کاربری, واران, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, گنوه, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♥الیزا♥
قدیمی ۱۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۵۱ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

ستاره یخی آواتار ها

پست بسیار مفید  +13 امتیاز     

سلام خدمت تمام دوستان گلم ... خیلی ها از من خواستن که طریقه ی گذاشتن کتاب با موبایل را توضیح بدم ( چون بنیانگذارش خودم بودم ) منم تمام تلاشم رو میکنم که نکات لازمه را بگم ...
البته نکته ی خاصی نداره و اصلی ترین موضوع که همه از من می پرسن طریقه ی کم کردن حجم عکس هاست که نادی جان در لینک زیر به طور کامل و از دو روش این کار را توضیح دادند :

اموزش کم کردن حجم اوتور!

برای گرفتن عکس اولا باید کیفیت دوربین گوشی خوب باشه و بعد هم اینکه دست نلرزه ...چون عکس ها تار میشه و خوندنش مشکل ...

اگر هر دو صفحه ی کتاب ، یک عکس بشه خیلی بهتره و زمان کمتری هم می بره ...

سعی کنید خودتون یه جوری نور را تنظیم کنید ؛ چون این کار در گوشی های مختلف متفاوته ... با چند بار عکس گرفتن دیگه متوجه میشید که نور لازم باید چه جوری ایجاد بشه ...

حجم عکس ها را هم کم کنید که باز کردنش برای بقیه و آپلودش برای شما سریع تر باشه ...

اگر از سایت زیر هم جهت آپلود استفاده کنید خیلی مطمئن تر از بقیه ی سایت ها هست ...

Welcome to Persian Pic - Free Image Hosting

من دیگه نمی دونم چه جوری باید توضیح بدم ...این کار با تمرین خودتون بهتر واستون جا می افته ...

سوالی داشتین خصوصی بپرسین ...

تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!
ستاره یخی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
# بلوط #, #SamaneH#, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *TARA*, *vooroojak*, -bahareh-, -Hamila-, .ELHAM., .rima., @nilu, @parisa@, aasemoon, abby7, abdolghani, afrooz87, Aghigh, Aji_TanNaZ, alma gol, alonesachlie, amini2004, amisha, Ati__377, avazkhamoosh, azaliya, baran.amad, binam, Boshi16, brain storm, coral, dokhtarepaeiz, douzi, elnaz89, Esperichoo, Eyes Wide Shut, f1363, fair, farahi, farisa, gherti, GhOsT GiRl, harimeshgh, havijjo0nam, hediyeh_b, hoda.4470, honey_x, jiiigh, KhaleGhezi, Lair_Nilo, lilipoot33_68, Liliyom, loveangel, madnes, Maedeh, Mahbib, mahdiyeh, malmal91, maniia, maryammmmmm6, miley, Mina, mina68, Mini Moon, mlika, mojan_23, moonlight, nadiash92, NAVA22, negin-joon, NIKSA, nlp16001, none3000, paradise, patrin, RaheBipayan*, saeed_nami, sama33, samane7, SaRa, shadan30000, shaghhayeghh, shahbazimsm, si.genza, simaN, skarlt60, soheil_ss, Sokout_momtad, Sokout_shab, Sonetto, Star-crossed, stiv, sydney, tatar, tizaras, VAMPIRE : ), yara osteleh, yasamin_34, yasi88, zarin, zina, _ SPEED _, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, ~Mahdiye~, ~sun daughter~, آنالیا, اهنگ, باران, ترنج خاتون, جوراب قرمزي, دل شكسته, راما, رهگذر13, ساحلي, سمن ناز, شادزی, شادی وروجک, شبنم, شیبا, طلوع عشق, عشق یخی, فرگلf, ماجده, مرگم, مهرگل, مهنازجون, نام کاربری, هستی74, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, پروشات, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♥الیزا♥
قدیمی ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۷:۰۷ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

گرافيك آواتار ها

پست بسیار مفید  +8 امتیاز     

سلام خسته نباشيد.من وقتي كتاب ها رو دانلود مي كنم براي باز كردن كتاب از من paswword ميخواد بايد چيكار كنم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ممنون.
گرافيك آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۷:۰۸ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرافيك نمایش پست ها
سلام خسته نباشيد.من وقتي كتاب ها رو دانلود مي كنم براي باز كردن كتاب از من paswword ميخواد بايد چيكار كنم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ممنون.

سلام. ممنون پسورد کتابهای صفحه اصلی سایت

کد:
www.98ia.com
هست
قدیمی ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۸:۴۸ قبل از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

پروشات آواتار ها

پست بسیار مفید  +5 امتیاز     

سلام

یک سوال : همه کتابهایی که اسکن یا تایپ انها تمام میشود برای دانلود در صفحه اصلی نمایش داده میشود

اگر نه که کاربران چگونه میتوانند کتابها را پس از پایان تایپ یا اسکن برداشت کنند .

با تشـــــــــــــــــــکر خیلی خیلی زیاد به خاطر اینهمه تلاش ومحبت دوستان
پروشات آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۰۵ قبل از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته

Mina آواتار ها

پست بسیار مفید  +6 امتیاز     

نقل قول:
یک سوال : همه کتابهایی که اسکن یا تایپ انها تمام میشود برای دانلود در صفحه اصلی نمایش داده میشود

اگر نه که کاربران چگونه میتوانند کتابها را پس از پایان تایپ یا اسکن برداشت کنند .

با تشـــــــــــــــــــکر خیلی خیلی زیاد به خاطر اینهمه تلاش ومحبت دوستان
یا اجازه شبنم خانومی...

بله معمولا هست واسه دانلود...

امروزه با پیشرفت علم و فناوری نود و هشتیا
...معمولا بعد از تموم شدن هم نسخه موبایلشو بچه ها میذارن هم ورد و پی دی اف رو...

شما نگران نباشید...

نود و هشتیا در خدمت ِ شماست....

::واه واه چه لفظ قلم حرفیدم::

نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم!

همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست!
Mina آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
# بلوط #, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, *vooroojak*, *پریسا*, -Hamila-, .rima., 6236sara, @nilu, abby7, Aghigh, alonesachlie, ashkannia, avazkhamoosh, azaliya, bahar1313, brain storm, coral, douzi, farisa, fffffffffffffff, gherti, GhOsT GiRl, hediyeh_b, honey_x, jiiigh, KhaleGhezi, khorush, Lair_Nilo, lilipoot33_68, loveangel, Maedeh, Mahbib, malmal91, miley, Mina.LoveStar, mina68, Mini Moon, mohammadamin201, nadiash92, negin-joon, nlp16001, paradise, RaheBipayan*, samane7, shadan30000, shaghhayeghh, si.genza, skarlt60, soheil_ss, Sokout_momtad, Star-crossed, sydney, VAMPIRE : ), zahra rad 117, zina, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, ~Mahdiye~, اهنگ, ترنج خاتون, ساحلي, ستاره یخی, شبنم, شکیبا.., شیبا, عشق یخی, فرگلf, لمیس20, لیلین, ماجده, مرگم, نام کاربری, واران, ياابالفضل, ♥الیزا♥
قدیمی ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۲:۰۶ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

hermine آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

من خیلی علاقه مندم که در این انجمن فعالیت کنم میشه بگید چه جوری باید این کار رو انجام بدم ؟
هم ازتون ممنونم و هم ازتون معذرت خواهی می کنم
ممنون به خاطر این که به من تذکر دادید و معذرت خواهی می کنم به دلیل این که جای پست و سوال من این جا نبود بله من در بخش کتاب می خوام فعالیت داشته باشم و اگر دوباره من رو راهنمایی کنید که به طور دقیق از کجا باید شروع کنم خیلی ممنون میشم و قول میدم که از این به بعد در جای مناسب پست بدم

ویرایش توسط hermine : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۱۶ بعد از ظهر
hermine آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۵:۵۶ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بخش بحث و گفتگو

samane7 آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

سلام
خوش اومديد

خب چه فعاليتي مي خوايد بكنيد؟؟؟

تو بخش كتاب مي خوايد كمك كنيد؟؟

فقط حتما قبل از فعاليت قوانين رو بخونيد
مثلا همين پست شما الان خلافه،جائه سوالتون اينجا نبود

samane7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۴:۱۵ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
Banned

sezar آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

اگه بخوام کتاب آپلود کنم باید گزینه موضوع جدید رو بذارم؟؟؟
sezar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
بخش, راهنمای, کتاب

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش