| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,514
تشکر شده 92,937 بار در 7,713 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: haminjaha....
(View Stats)
تشکرها: 685
تشکر شده 448 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : Vampire diaries حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشید... من میخوام کتاب خودمو به صورت فصل فصل تو سایت بزارم....باید چی کار کنم؟؟؟ Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best, for you too. Don't forget me, I beg, I remember you said:- "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead" Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, | ||||||||
| | |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,514
تشکر شده 92,937 بار در 7,713 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 537
تشکر شده 1,251 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : محکوم به نیستی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام متشکرم از زحماتاتون...چه طوری میشه یه کتابی رو که میخوایم بنویسیم رو تو بخش معرفی و نقد قرار بدیم که همه ی کاربرا از کتاب مطلع بشن؟ و چه طوری میشه اسم کتابی رو که دارم تایپ میکنم رو تغییر بدم؟ ویرایش توسط asemaneshab : ۳ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۰۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #125 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,858
تشکر شده 197,121 بار در 18,553 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
http://www.forum.98ia.com/f309.html دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | |||||||||
| | |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: لب کارون...
(View Stats)
تشکرها: 2,018
تشکر شده 16,297 بار در 543 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. ببخشید من اگر بخوام کتاب ویران می آیی از حسین سیناپور رو تایپ کنم باید چی کار کنم؟؟ همیشه فکر میکنم یه چیزی تو یخچال هست و من ازش بی خبرم!!! ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم.... شماچطور؟! رمان من. با موضوعی متفاوت! سقوط یک فرشته | fatemeh_r کاربر انجمن کلید خوشبختی یا...؟! خداحافظ اِلی... ! | ||||||||
| | |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون ماله منه ...
(View Stats)
تشکرها: 1,510
تشکر شده 1,817 بار در 449 پست
کتاب مورد علاقه : *کافــــــه پیانــو* حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می شه کمکم کنین ... من با وجوده تمامه راهنمایی های شما بازم متوجه نشدم ک چ شکلی می تونیم رمانمونو بزاریم ... | ||||||||
| | |
| | #130 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,541 بار در 5,136 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
اگه سوال دیگه هم داشتین خصوصی بپرسید بهتون توضیح میدم. کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بخش, راهنمای, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |