| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 54,507
تشکر شده 40,174 بار در 6,169 پست
| پست بسیار مفید : +23 امتیاز شايدبراتون جالب باشه كه بدونيين كسي كه چهارشنبه شبا ميخكوب جولوي تلويزيون ميشينين تا داستانشوبشنوين متولد2فروردين 59 اصلن شمالي(مازندراني)... .مهندس برق... فرزنداول خونواده... وتوكارساخت وساز ( رنگ آميزي) و به قول خودشون بعد خفه كردن سالمندان بي دفاع و شاید به زودی تو یه کاری بازی کنن![]()
باتشكر از ايشون از آسمانم ماتم ببارد هراس بی تو ماندنم ادامه دارد نمی نویسم ترانه بی تو چگونه پر کشد خیال واژه بی تو ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "لعیا", **LONELY**, *9092*شادی, +Lily, -نازلی-, .LiLiM., 5011311, alemeh, Alone.fa2, amisha, ANHT, ar0n, avazkhamoosh, Ay Sona, baranaam, Cloud_Strife, daltonha, ghazal k, gili, GISOOM, hediyeh_b, hiva, homa*, homa90, kimiya14, M mehrane, Mahed, makhmal_66, mamalisooti, mina_k, mitra.ym, NaFaSiMa, Nazi joo joo, nfs25tavana, NILOUFAR, PAEEZ70, paliz-sm, paria69, Parisa.1, parvane., Marziiii, red90, roya62, roz3, sahar_love, sara71, sepideh1991, setare-samavat, shahzadeh irani, sheko0feh.h, Since Gone Away, sky daughter, smart girl, Sokout, SunDaughter☼, Sutra, sydney, titeliom, ya3aman, yasam, yasi253, Zanessa, zibayejahani, zizi26, ~SIAVASH~, ~مریم~, ×سپنتا×, آواشیوا, آی گل, اسپینوی, بهار بارانی, تیلا, ثـمیـن, حان جوجو, دانش+جو, دریا دلنواز, دیبا کیان, زهرا.الف, ساناز2012, سانیا آسمانی, S>O>H>A, سپیدک, !arefeh, فاطیما+, لعیا بانو, م.ن, محیا خانم, مهرزا, نی لو فر, پاسارگارد, پرنسس پابرهنه, گیتی, Ⓕⓐⓣⓘⓜⓐ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : در طرف سایه ی دانایی
تشکرها: 694
تشکر شده 1,033 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : یک عاشقانه آرام .بادبا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا کارش عالیه و آدم و میخ کوب میکنه همون جور که گفتی مرسی صبر فریب بزرگیست! عمریست با غوره ها کلنجار میروم... حلوا نمی شوند!... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت๑۩۞۩๑
تشکرها: 8,930
تشکر شده 7,080 بار در 1,752 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا ღミღ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای منکه عاشق نحوه ی خوندنش و نگاهاش به دوربینم Just Take A Breath... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Lian
تشکرها: 2,755
تشکر شده 611 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : فاطمه فاطمه است حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ...شايدبراتون جالب باشه كه بدونيين كسي كه چهارشنبه شبا ميخكوب جولوي تلويزيون ميشينين تا داستانشوبشنوين... من دقیقا همین وضعیتو دارم خیلی خوب می خونه.خیلی دوست داشتم دربارش بدونم.مرسی ![]() ![]() .: Some Feelings are inexpressible :. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,386
تشکر شده 3,125 بار در 1,314 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من تعریفشو زیاد شنیدم ولی تا حالا رادیو هفت و ندیدم .... داستان های این امیرعلی خان کی و چه ساعتی پخش میشه ؟؟؟؟ بـــزرگ كه می شوی غصه هایت زودتـــر از خــودت قـــد می كشنــد.... دردهایت نیـــز... غافل از این كه لبخنـــــدهایت را در آلبـــوم كودكیــت جا گذاشته ای... " شایــد بزرگ شدن اتفاق خوبــی نباشــد " | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه ی پشتی
تشکرها: 3,967
تشکر شده 7,096 بار در 1,256 پست
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز وااااااااااااااای!نمیدونی چند وقته ندیدمش!!!!این کانال هفت مون قطع شده ازوقتی گیرنده ی دیجیتالی گرفتیم.خیلیییییییییییی دوستش دارم،اصلا"بیشتراز داستان هاش مسحورجذابیت قیافه اش می شم!!!!!!!!!عاشقشم...واقعا"اولین مردی که حس می کنم واقعا" عاشقشم!جایی هست که بتونم اون بخش ازبرنامه رو دانلود کنم؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : بالای قله ی قاف
تشکرها: 9,492
تشکر شده 19,125 بار در 11,073 پست
کتاب مورد علاقه : بافت شناسی جان کوئیرا حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز میدونی از چی خوشم میاد؟؟؟ وقتی داستاناشو میخونه خودش هم با حالت چهرش به داستان واکنش نشون میده. یه حالتی هم داستان می خونه که انگار واسه خود آدم در حال اتفاق افتادنه ![]() در کل عاششششششششششششششقشم اگه میخوای بدونی چه قد ثروتمندی ، پوالاتو نشمر . . . یه قطره اشک بریز ،بعد ببین چنتا دست میاد برا پاک کردن اشکت . . . | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت๑۩۞۩๑
تشکرها: 8,930
تشکر شده 7,080 بار در 1,752 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا ღミღ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 38
تشکر شده 613 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای خدای من !!!!!!!!!! امیر علی 31 سالشه!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی؟؟؟؟نمیاد بهش آخه من آخرین حادثه ام تو این سکوت یکنواخت اون کسی که تو هق هقش به گریه قافیه نباخت | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران
تشکرها: 0
تشکر شده 4 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بهش تبریک میگم داستانهای جالبی داره! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امیرعلی, بیوگرافی, نبویان, نبویان|, نویسنده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |