بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۰۴ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه پاکورا :

آرد سفید....1/4 لیوان
آرد نخود.....3/4 لیوان
پیاز ریز شده.....2 عدد
فلفل سبز تند ریز شده.....1 لیوان !!
گشنیز/شوید/تره فرنگی.....خرد شده از هر کدوم 1 لیوان
بکینگ پودر......1 ق م
زردچوبه/نمک....کمی
آب.......1/3 لیوان
روغن واسه سرخ کردن


آرد سفید و نخود/بکینگ پودر/نمک/زردچوبه و آب و با هم مخلوط میکنیم....
پیاز.فلفل سبز و سبزی های خرد شده رو هم کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم....

حالا یه خمیری مثل مایع کتلت بدست میاد.....یه گردالی ازش برمیداریم و توی روغن سرخ میکنیم....
با گوچه یا سس گوجه هم نوش جان میکنیم !!




خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۲ شهريور ۱۳۹۲, ۱۰:۰۸ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
همکار بخش آموزش
 
azam 24 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

طرز تهیه پاکورای سبزیجات




پاکورا کلمه ای به زبان اردو است و به لهجه تالگو (جنوب هندوستان ) پاکودا خوانده می شود که به معنی سرخ کردن است. البته درهرمزگان هم سرخ کردن را پاکو می گویند. پاکورا یک نوع اسنک سرخ شده در روغن است که معمولآ به عنوان یک نوع غذای سریع و اشتهاآور سرو می شود . محل پیدایش این اسنک هم جنوب آسیا است.
پاکورا را در هرمزگان پکاره می گویند که با آرد نخود خام و آرد معمولی تهیه می شود.
پاکورا غذای سبک و خوشمزه ایست که بهتر است آن را داغ و همراه با یک چاشنی مناسب مثل سس گوجه فرنگی یا در صورت تمایل سس تند مصرف کرد.
برای پاکورا ،سبزیجات گوناگونی را می توانید انتخاب کنید که شاید بهترین آنها گل کلم یا کلم بروکلی باشد.
پاکورای سیب زمینی، پیاز ،کدو، برگ اسفناج،کدو حلوائی، بادمجان، فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، مارچوبه( بخش سر آن) برای این کار خوب است. در این روش نیازی نیست سبزیجات را جداگانه بپزید .

زمان آماده کردن: 10 دقیقه
زمان جا افتادن مایه : 15 دقیقه
زمان پختن : 30 دقیقه
اندازه: حدود 24عدد بزرگ یا 36 عدد متوسط

مواد لازم:
1-آرد لپه 1 پیمانه
2- آرد سفید 2 پیمانه
3-بیکینگ پودر یک تا یک و نیم قاشق مرباخوری
4-نمک به میزان لازم
5-پودر آنغوزه 1 قاشق چایخوری
در صورتی که پودر آنغوزه در دسترس نداشتید از یک قاشق مرباخوری پودر پیاز و پودر سیراستفاده کنید.( البته این بستگی به ذائقه شما دارد) می توانید پودرسیر نزنید و بجای پودر پیاز از یک عدد پیاز متوسط که خیلی ریز خرد شده استفاده کنید.
6- زردچوبه 2 قاشق مرباخوری سر صاف
7-پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
اگر به غذاهای تند عادت ندارید می توانید مقدار آن را کم یاکلا حذف کنید و از کمی فلفل سیاه استفاده نمایید.
8-پودر تخم گشنیز 3 قاشق مرباخوری یا دو سه قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده
9- فلفل سبز تند (دانه های آن را خارج کنید) یک تا دو عدد ریز خرد شده
10-آب به اندازه ای که غلظت مایه مناسب شود حدود سه تا سه ونیم پیمانه
11-روغن گیاهی برای سرخ کردن به میزان لازم
12- قطعات سبزیجات دلخواه ( گل کلم، سیب زمینی ، کدو ، بادمجان...)

طرز تهیه:
1-آرد، نمک، ادویه ها وتکه های فلفل سبز را در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
2-آب را به آرامی به آرد می افزاییم و هم می زنیم تا به غلظتی مناسب برسد. مایه باید کمی سفت باشد تا سبزیجات مایه را کاملا بخودش جذب کند و زمانی که قطعات سبزیجات را در مایه فرو می بریم باید همه جای آن را بپوشاند و همچنین آن لایه نه نازک باشد و نه ضخیم.اگر مایه به آب یا آرد اضافی نیاز داشت به آن بیفزایید. مایه را برای 10 تا 15 دقیقه کنار می گذاریم تا جابیفتد.
3- روغن را درقابلمه مناسبی داغ می کنیم. قطعات سبزیجات را یک به یک در مایع فرو برده و در روغن سرخ می کنیم.
4- پاکورا را باید به آرامی پخت. حرارت روغن را زیاد نکنید.سرخ کردن را تا جائی ادامه می دهیم که هر دو روی پاکوراها طلائی شود.بعد با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن درآورده، در توری بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

نوش جان!


منبع:








تونل ها به ما آموختند
که حتی در دل سنگ هم راهی برای عبور هست . . .

هرلحظه سپاس
آموزش

من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
توجه: نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود و شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی

منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)

azam 24 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ شهريور ۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
orkidehyesurati آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

تو پست اول كه نوشته آرد نخود، منظور همون آرد نخودچی هست؟؟
orkidehyesurati آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تهیه, طرز, پاکورا

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه چند نوع سس 2012 آشپزی و شیرینی پزی 2 ۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ بعد از ظهر
طرز تهیه کیک ژله ای 2012 آشپزی و شیرینی پزی 4 ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ قبل از ظهر
طرز تهیه گوش فیل 2012 آشپزی و شیرینی پزی 3 ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ بعد از ظهر
طرز تهیه شامی لپه 2012 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ قبل از ظهر
طرز تهیه عسل (عکس طنز) parii متفرقه 3 ۱۶ شهريور ۱۳۸۸ ۰۳:۵۶ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۹:۲۹ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا