ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه پاکورا :
asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه پاکورا :

    آرد سفید....1/4 لیوان
    آرد نخود.....3/4 لیوان
    پیاز ریز شده.....2 عدد
    فلفل سبز تند ریز شده.....1 لیوان !!
    گشنیز/شوید/تره فرنگی.....خرد شده از هر کدوم 1 لیوان
    بکینگ پودر......1 ق م
    زردچوبه/نمک....کمی
    آب.......1/3 لیوان
    روغن واسه سرخ کردن


    آرد سفید و نخود/بکینگ پودر/نمک/زردچوبه و آب و با هم مخلوط میکنیم....
    پیاز.فلفل سبز و سبزی های خرد شده رو هم کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم....

    حالا یه خمیری مثل مایع کتلت بدست میاد.....یه گردالی ازش برمیداریم و توی روغن سرخ میکنیم....
    با گوچه یا سس گوجه هم نوش جان میکنیم !!

    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 3 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,516
    میانگین پست در روز
    3.57
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    83,316
    تشکر شده 68,911 در 7,426 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهیه پاکورای سبزیجات




    پاکورا کلمه ای به زبان اردو است و به لهجه تالگو (جنوب هندوستان ) پاکودا خوانده می شود که به معنی سرخ کردن است. البته درهرمزگان هم سرخ کردن را پاکو می گویند. پاکورا یک نوع اسنک سرخ شده در روغن است که معمولآ به عنوان یک نوع غذای سریع و اشتهاآور سرو می شود . محل پیدایش این اسنک هم جنوب آسیا است.
    پاکورا را در هرمزگان پکاره می گویند که با آرد نخود خام و آرد معمولی تهیه می شود.
    پاکورا غذای سبک و خوشمزه ایست که بهتر است آن را داغ و همراه با یک چاشنی مناسب مثل سس گوجه فرنگی یا در صورت تمایل سس تند مصرف کرد.
    برای پاکورا ،سبزیجات گوناگونی را می توانید انتخاب کنید که شاید بهترین آنها گل کلم یا کلم بروکلی باشد.
    پاکورای سیب زمینی، پیاز ،کدو، برگ اسفناج،کدو حلوائی، بادمجان، فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، مارچوبه( بخش سر آن) برای این کار خوب است. در این روش نیازی نیست سبزیجات را جداگانه بپزید .

    زمان آماده کردن: 10 دقیقه
    زمان جا افتادن مایه : 15 دقیقه
    زمان پختن : 30 دقیقه
    اندازه: حدود 24عدد بزرگ یا 36 عدد متوسط

    مواد لازم:
    1-آرد لپه 1 پیمانه
    2- آرد سفید 2 پیمانه
    3-بیکینگ پودر یک تا یک و نیم قاشق مرباخوری
    4-نمک به میزان لازم
    5-پودر آنغوزه 1 قاشق چایخوری
    در صورتی که پودر آنغوزه در دسترس نداشتید از یک قاشق مرباخوری پودر پیاز و پودر سیراستفاده کنید.( البته این بستگی به ذائقه شما دارد) می توانید پودرسیر نزنید و بجای پودر پیاز از یک عدد پیاز متوسط که خیلی ریز خرد شده استفاده کنید.
    6- زردچوبه 2 قاشق مرباخوری سر صاف
    7-پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
    اگر به غذاهای تند عادت ندارید می توانید مقدار آن را کم یاکلا حذف کنید و از کمی فلفل سیاه استفاده نمایید.
    8-پودر تخم گشنیز 3 قاشق مرباخوری یا دو سه قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده
    9- فلفل سبز تند (دانه های آن را خارج کنید) یک تا دو عدد ریز خرد شده
    10-آب به اندازه ای که غلظت مایه مناسب شود حدود سه تا سه ونیم پیمانه
    11-روغن گیاهی برای سرخ کردن به میزان لازم
    12- قطعات سبزیجات دلخواه ( گل کلم، سیب زمینی ، کدو ، بادمجان...)

    طرز تهیه:
    1-آرد، نمک، ادویه ها وتکه های فلفل سبز را در کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
    2-آب را به آرامی به آرد می افزاییم و هم می زنیم تا به غلظتی مناسب برسد. مایه باید کمی سفت باشد تا سبزیجات مایه را کاملا بخودش جذب کند و زمانی که قطعات سبزیجات را در مایه فرو می بریم باید همه جای آن را بپوشاند و همچنین آن لایه نه نازک باشد و نه ضخیم.اگر مایه به آب یا آرد اضافی نیاز داشت به آن بیفزایید. مایه را برای 10 تا 15 دقیقه کنار می گذاریم تا جابیفتد.
    3- روغن را درقابلمه مناسبی داغ می کنیم. قطعات سبزیجات را یک به یک در مایع فرو برده و در روغن سرخ می کنیم.
    4- پاکورا را باید به آرامی پخت. حرارت روغن را زیاد نکنید.سرخ کردن را تا جائی ادامه می دهیم که هر دو روی پاکوراها طلائی شود.بعد با یک کفگیر سوراخ دار آنها را از روغن درآورده، در توری بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

    نوش جان!


    منبع:



    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  4. 3 کاربر از پست azam 24 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر فعال


    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    نوشته ها
    501
    میانگین پست در روز
    0.51
    محل سکونت
    تهران
    تشکر از کاربر
    10,577
    تشکر شده 1,869 در 394 پست
    حالت من
    Mehraboon
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تو پست اول كه نوشته آرد نخود، منظور همون آرد نخودچی هست؟؟

  6. 2 کاربر از پست orkidehyesurati تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه چند نوع سس
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1392,08,29, ساعت : 16:05
  2. طرز تهیه کیک ژله ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1392,02,11, ساعت : 02:57
  3. طرز تهیه گوش فیل
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1391,11,23, ساعت : 19:56
  4. طرز تهیه شامی لپه
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1391,01,29, ساعت : 01:10
  5. طرز تهیه عسل (عکس طنز)
    توسط parii در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1388,06,16, ساعت : 15:56

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •