| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,062 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +20 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از Hinta بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق pm اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, !tara, * sogi jOoOn *, *بارون پاییزی*, +Lily, -bahareh-, -نازلی-, ...Maryam..., alonesachlie, arnavaz, ART!ST, asal, AsalBanu, babasi, bahar.4501, behiii319, brain storm, delaram.s, dream.star, elahe.goddess, Elnaz, elnaz 90, Eyes Wide Shut, farahi, faraz_90, farnaz58, GhOsT GiRl, Hinta, jim.jim, kaktoos, lucy, m.mahya, madnes, Mahbib, mahdieh67, marzie67, Mina, mina_bala74, mini71, nazi nazi, NILOUFAR, Number-One, Pari sima, patrin, p_f_p, RaheBipayan*, rana-021, REAL LOVE, redbull, REMIX, sang_e_saboor, sayman3, shaghayegh 89i, Shifteh, sollmaz, Star-crossed, sunshine.h, sydney, s_donia323, talayeh, tono, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, ~sun daughter~, ×sαпαm×, حاجی بلا, خانم فسقلی, خانومی, دارابي, ستاره ملک, شبنم, شهگل, فرودو, مهرگل, مینا, نم نم باران, هلنا.فرجام, پدیده, پرهوده, پروانه!, گلبهار, یاشمین, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: باغ ستاره
(View Stats)
تشکرها: 127
تشکر شده 1,596 بار در 565 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون.هم خونه.آرام.و حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام هینتا ![]() خب من چون الان تو فاز متلکم بگو ![]() خنده دار ترین متلکی که بهت انداختن جوری که هاج و واج مونده باشی چی بوده؟ دوم چون من نمیشناستم خیلی... عزیزم بگو چندتا خواهر برادر داری؟به چند تا از آرزوهات رسیدی؟....حداقل یکی شو مثال بزن ![]() مرسییییییییییییی ![]() عشق آدم را داغ میکند و دوست داشتن آدم را پخته. هر داغی یک روز سرد میشود اما هیچ پخته ای خام نمیشود. ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین دورو برا ....
(View Stats)
تشکرها: 5,458
تشکر شده 2,957 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ،همخونه، حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام به به باز صندلی داخ ![]() یه بیو بده(توش قد و وزنم باشه قبول داریم ) ![]() منو میشناسی ؟؟ دوسم دالی ؟؟ ![]() خوب حالا من جدی شدم ![]() خوب اهل مطالعه هستی ؟ چی دوس داری بیشتر بخونی بجز رمان ؟؟؟؟ ![]() اینا رو تو یه جمله یا کلمه توصیف کن خدا مادر پدر خواهر برادر عاشق معشوق شوهر مادر شوهر بچه نظرت راجع به ماه رمضون چیه ؟؟؟؟ شب های قدرش چطور ؟؟؟ بازم میام برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط bahar.4501 : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۰۱ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,921 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز دست دست دست هلی وارد شد. هلی چندتا بچه این!؟ ![]() مامان یا بابا!؟ ![]() استخر یا دریا!؟ ![]() عروسی یا تولد!؟ ![]() دامن یا شلوار؟! ![]() ایران یا فرانسه!؟ ![]() شبنم یا ادمین!؟ کتاب ایرانی یا خارجی؟! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 23,462
تشکر شده 34,253 بار در 7,240 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چهارم شدم ![]() بیو ؟؟؟ کی احساس تنهایی کردی چرا ؟؟؟ بهترین دوستت تو سایت از کی متنفری ؟؟؟ وقتی تنهایی و غمگین چه میکنی ؟؟؟ یه اسمایل واسه : شری : نیلو : خودم : نادی : استار : هیفا : ادی: کدوم میتینگا بیشتر بهت خوش گذشته چرا ؟ منو چقد دوست داری ؟؟؟ ![]() یه نصیحت به من ![]() رانندگی میکنی ؟؟؟ دوز داری؟؟چه خوردنی بیشتر از همه دوز داری ؟ ![]() شنا ؟؟؟ ![]() دوز داری سر بهتن کی تو سایت نباشه ![]() آشپزی میکنی ؟؟؟ بهترین هدیه تولدت ؟؟؟ دوزت دارم بای نظر واقعیت راجع به منم بوگو خالص مخلص ویرایش توسط AsalBanu : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۵۳ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, arnavaz, ART!ST, asal, bahar.4501, brain storm, dream.star, elahe.goddess, GhOsT GiRl, Hinta, KaVo, Mahbib, marzie67, Mina, NILOUFAR, patrin, p_f_p, RaheBipayan*, Star-crossed, sydney, s_donia323, talayeh, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, شهگل, عیدی, فرودو, مهرگل, پروانه!, یاشمین |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
(View Stats)
تشکرها: 782
تشکر شده 3,366 بار در 1,249 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام خوبین؟ یه چند تا سوال پیش پا افتاده دارم. 1_بهترین سایت چیه(حتما 98؟)؟ 2_از چه کسی متنفرین؟ 3_به همه ارزوهاتون رسیدین؟ 4_ایا ما ایرانی ها نژاد پرستیم؟ 5_ادم ها خوبن یا بدن؟ امیدوارم همیشه موفق باشین. توی این شهر مه آلود... اگه حتی یک نفر بود.... همونم دست منو خوند... زد و اون جونم وسوزوند... گناهم بودن و بودنو پاکی گناهم مثله دیگران نبودن اسم من بیگانه عریان.... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,710
تشکر شده 146,627 بار در 14,714 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز فصل اول ![]() هلی سلام ![]() آخ جونی عجقی سوزونه ![]() 1. یه بیوگرافی توپ بده اول ![]() 2. توپی الان؟ 3. فعلا سرده نه؟ 4. میخوای تا چه حد بسوزی؟ ![]() 5. حال ِت الان چطوره ![]() 6. چه انگیزه داشتی از صندلی داغ؟ ![]() 7. الان که قلبت تو حلقت نیست احیانا؟ ![]() 8. ا؟ واقعا؟ ![]() 9. نظرت در مورد ِ ! چیه؟ 10 . ایرانسل 11. همراه اول 12. چقدر منو دوست داری؟ 13 . راسته میگن عاشق ِ منی؟ ![]() 14. منو چطور میبینی؟ ![]() 15.این صندلی داغ ِتوئِ یا من؟ ![]()
ویرایش توسط Mina : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۳ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, asal, bahar.4501, brain storm, elahe.goddess, GhOsT GiRl, Hinta, KaVo, Mahbib, marzie67, mina_bala74, mini71, NILOUFAR, patrin, p_f_p, RaheBipayan*, sayman3, Star-crossed, sydney, s_donia323, talayeh, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, خانم فسقلی, ستاره ملک, شبنم, شهگل, فرودو, ياابالفضل, یاشمین |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سری دوم: 1. هلی؟ مازیار فلاحی؟ 2. علی پهلوان؟ ![]() 3. ریاضی فیزیک؟ ![]() 4. هوای ِتهران؟ ![]() 5. نود و هشتیا؟ ![]() 6. رنگ ِ آبی ِ خزتون؟ ![]() 7. مسنجر؟ ![]() 8. دیسپلی ِ مسنجر؟ ![]() 9. محسن یگانه؟ ![]() 10. سریالای ِ ماه رمضون؟ ![]() 11.آسمون؟ 12. زمین؟ 13. هوا؟ ![]() 14.عشق؟ 15. هیوا؟ 16. پارسا؟ 17. دختر خاله؟ 18. دختر عمه؟ 19. آشوبگر ![]() 20. مینا؟ ![]() 21. واسه اینا یه تعربف کوشولو: ادی: شبنم: نیلو: مهدی: بهی: الی: زهرا استار: نادی: واسه من خواستی بذار :یعنی من با خاک یکسانت میکنم ![]() 22. زندگی چیست؟ بقیه شو بیار؟ بازم میام ![]() ویرایش توسط Mina : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۴ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سری سوم: 1.جیمبیلی؟ ![]() 2.دهکده آبی مشهد ![]() 3.مینی بوس ![]() 4.اتوبوس ![]() 5.مینی پیتزا ![]() حالا بریم سر ِسوالای ِجدی ![]() بسه دیه![]() 1.هلی ،دنیات چه رنگیه؟ 2.زندگی رو خیلی سخت میگیری؟ 3.افراط یا تفریط؟ 4.غیرت یا تعصب؟ 5.واسه زندگی ایران رو دوست داری؟ 6.چندتا شهر رفتی تا حالا؟ 7.دوست داری مسافرت؟ 8.نظرت در مورد ِ اینکه یه روز بیخبر، یه کوله بندازی پشتت، پاشی بی هوا بزنی به جنگل چیه؟؟ 9.دریای جنوب یا شمال؟ 10.طلوع یا غروب؟ 11.سکوت شب چه حسی بهت میده؟ 12.آدم ِ احساسی هستی یا منطقی؟ 13.بیشتر اینور ِ بومی یا اونور ِ بوم؟ یا وسطش؟ در مورد ِ مذهبت! 14.نژاد پرستی درسته به نظرت؟ 15.آدمی رو آدمیت لازم است واقعا؟ 16.چرا میگن بنی آدم اعضای ِ یکدیگرند، وقتی بعضی از این آدما ،بدترین ظلما رو میکنن؟ 17.حافظ یا سعدی؟ 18.شعر نو یا با وزن و قافیه؟ 19.عشق رو چه رنگی میبینی؟ 20.عاشق شدی؟ راستشو بوگو گرچه میدونم و این داستان همچنان ادامه دارد ویرایش توسط Mina : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 6,229
تشکر شده 3,347 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ![]() خو منم چند تا سوال می پرسم ![]() در حال حاضر علم بهتر است یا ثروت؟ ![]() شیرین ترین و تلخ ترین خاطره تو زندگی؟ ![]() بهترین کتابی که خوندین چی بود؟ ![]() زندگی رو چطوری می بینین؟ ![]() اگه بخوای خودتو تو یک خط نقد کنی چی میگی؟ ![]() چرا پشه ها صبح ها نیستن؟ ![]() دیگه همین ، موفق باشید! ![]() نیا باران، زمین جای قشنگی نیست! من از جنس زمینم خوب می دانم که گل در عقد زنبور است! ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد! نیا باران، زمین جای قشنگی نیست! من از جنس زمینم خوب می دانم که اینجا جمعه بازار است! و دیدم عشق را در بسته های زرد کوچک نسیه می دادند! در این جا قدر مردم را به جو اندازه می گیرند! در اینجا شعر حافظ را به فال کولیان در به در اندازه می گیرند! نیا باران، زمین جای قشنگی نیست! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| hinta, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |