| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با انتخاب اين بازيگر به عنوان سوپر استار موافقيد؟ | |||
| آره | | 378 | 80.25% |
| نه | | 93 | 19.75% |
| رأی دهندگان: 471. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Inside Out
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | شهاب حسینی و حامد بهداد اصا خوش قیافه نیستن گلزار خوش قیافه ست اما بازی نداره مصطفی زمانی هم که از هردو اینا بی بهره ست Caught me with my hands in the fire I am trapped in my desire to be with you now ![]() :)Keep Smiling, It's Beautiful | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه ی پشتی
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | تا وقتی شهاب جووووووووووووووووون هست،بقیه باید پیشش لنگ بندازن! پست تنـــــهای حاوی تشــــکر=اسپــــــم= خــــلاف قوانیــــن=> راه حـــــل= just زدن گـــــــزینه ![]() ![]() خودمان قلم زده ایم: ![]() اولین روز | Sutra کاربر انجمن نودهشتیا می خونمشون: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی
تشکرها: 9,413
تشکر شده 4,078 بار در 1,114 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. حالت من : | من شهاب حسینی رو دوس دارم ولی بهرام رادان شاه همه بازیگراست همه جوره 20 . رادان و عشقه هر جا هم دلم خواست نظر میدم و میگم رادان اوله تا آسمان راهی نیست اما تا آسمانی شدن راه بسیار است... به امید آسمانی شدن زنده ایم.. ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 2,690
تشکر شده 946 بار در 444 پست
کتاب مورد علاقه : تموم رمانهای ایرانی.ه حالت من : | منم طرفداره شهابم | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
تشکرها: 18,370
تشکر شده 7,557 بار در 3,016 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | انتخاب خوبی بود باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: شمال
کتاب مورد علاقه : نگاهم کن حالت من : | شهاب حسینی حقشه اول بشه هم بازیش خیلی خوبه هم قیافش ![]() لینک نقد: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
تشکرها: 782
تشکر شده 3,366 بار در 1,249 پست
حالت من : | شهاب حسینی عشق منه....... ![]() دنیا و شهاب. توی این شهر مه آلود... اگه حتی یک نفر بود.... همونم دست منو خوند... زد و اون جونم وسوزوند... گناهم بودن و بودنو پاکی گناهم مثله دیگران نبودن اسم من بیگانه عریان.... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جايي كه ارامش باشه
تشکرها: 10,833
تشکر شده 10,328 بار در 1,266 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | ايول شهاب جووووني انتخاب شد و واقعا هم حقش بود_دست_هورا_جيغ بنفش ![]() ![]() ![]() بچه بودم فقط بلد بودم تا 10 بشمرم نهايت هر چيزي همين 10 تا بود از بابا بستني که مي خوا ستم 10تا مي خواستم مامانو 10 تا دوست داشتم خلا صه ته دنيا همين 10 تا بود و اين 10 تا خيلي قشنگ بود حالا نمي دونم که دنيا چقدره نهايت دوست داشتن چندتاست ده تا بستني هم کفافمو نمي ده خيلي هم طمع کار شده ام اما مي خوام بگم دوستت دارم مي دوني چقدر؟ به اندازه همون ده تاي بچگي | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 6,792
تشکر شده 295 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : لیلی و مجنون حالت من : | گزینه ی دال هیچکدام من می دانم فانوس کوچک کاری را می تواند بکند که خورشید به آن بزرگی نمی تواند...... می تواند در شب بتابد..... ویرایش توسط man! : ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۱۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بچه ها به قضیه بیطرفانه نگاه کنید شهاب حسینی واقعا قیافه جذاب و قشنگی داره مرسی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://roseangel7211.persianblog.ir/ خوشحال میشم به بلاگم سر بزنید وبلاگ من و نولو(niloofarnaz) http://niloofari-bahari.blogfa.com/ اینجا شیطونی های من و نولو ثبت میشه . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, انتخاب, ايران, بازيگر, بهترين, خوش, در, سال, شد, قيافه, مرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |