| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با انتخاب اين بازيگر به عنوان سوپر استار موافقيد؟ | |||
| آره | | 378 | 80.25% |
| نه | | 93 | 19.75% |
| رأی دهندگان: 471. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #271 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: کهکشان راه شیری
تشکرها: 232
تشکر شده 377 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-همخونه-سهم م حالت من : | با نفر اول کاملا موافقم ولی واسه حامد بهداد جایگاه دوم یکم زیادیهههههههههه راستی تاحالا کافی شاپ شهاب جونی رفتین؟اینقدر قشنگهههههههه به نظرم یکم باید بهتر نظرسنجی میکردن بهدادو گلزاررررر............... خاک جان یافته است.... توچرا سنگ شدی؟؟؟؟ توچرا این همه دلتنگ شدی؟؟؟؟ بازکن پنجره هارااا.... و بهاران راباورکن ای بهانه من ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #272 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 628
تشکر شده 2,970 بار در 332 پست
حالت من : | حامد بهداد اوله | ||||||||
| | |
| | #273 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,789
تشکر شده 568 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | کار درستی بود که شهاب حسینی رو به عنوان نفر اول انتخاب کردن | ||||||||
| | |
| | #274 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت
تشکرها: 1,260
تشکر شده 795 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت - باخانمان حالت من : | به نظر من بهرام رادان از همه نظر بهترینه.چرا اصلا اسمش نبود؟ فقط بهراااااااااااااااااااااا اااااااااام راداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ن بخشی از بزرگترین نعمت های خدا برای بندگانش، بی جواب گذاشتن برخی از دعاهای آنهاست ... | ||||||||
| | |
| | #275 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: tab
تشکرها: 397
تشکر شده 1,188 بار در 142 پست
کتاب مورد علاقه : پريچهر.دالان بهشت حالت من : | منم از شهاب حسيني خوشم مياد.بقيم خوبن پروانه ها هم فراموش ميكنند كه روزي كرم بودند ![]() | ||||||||
| | |
| | #276 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
تشکرها: 2,256
تشکر شده 1,764 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | اخه گلزار چی میگه این وسط دنیای قشنگی نیست آدم ها مثل رودخانه جاریند زلال که باشی سنگ هایت را می بینند برمی دارند و نشانه میروند درست به سمت خودت ![]() | ||||||||
| | |
| | #277 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تاريكي
کتاب مورد علاقه : آرام - همسايه ي من - امش حالت من : | شهاب حسيني اول نشه كي ميخواد اول بشه ........ عاشق عاشق شدن باش و دوست داشتن را دوست بدار از تنفر متنفر باش به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش --------------------------- كتاباي توصيه شده ي من | ||||||||
| | |
| | #278 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,098
تشکر شده 1,358 بار در 457 پست
حالت من : | شهاب حسینی مقادیر زیادی کچل شده.کمی از قیافه افتاده با هیچ بارانی رد پایت از کوچه های قلبم پاک نمیشود. از کی پاهاتو نشستی؟ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #279 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: نگین سبز
تشکرها: 2,189
تشکر شده 235 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم اب نریخت د حالت من : | بازیگر خوبی ولی نه اونقدر که چهره سال به شه | ||||||||
| | |
| | #280 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | به نظر منم شهاب حسینی از همه خوش قیافه تر و خوش تیپ تره............ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, انتخاب, ايران, بازيگر, بهترين, خوش, در, سال, شد, قيافه, مرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |