| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با انتخاب اين بازيگر به عنوان سوپر استار موافقيد؟ | |||
| آره | | 378 | 80.25% |
| نه | | 93 | 19.75% |
| رأی دهندگان: 471. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
تشکرها: 793
تشکر شده 765 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | شهاب حسینی اگرم خوشکل نرین نباشه......ولی بهترررررررررررینه در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی ![]() دخترم، هیچ کس و هیچ چیز را در این جهان نمیتوان یافت که شایسته آن باشد که دختری ناخن پای خود را به خاطر آن عریان کند… برهنگی بیماری عصر ماست. به گمان من تن تو باید مال کسی باشد که روحش را برای تو عریان کرده است. «انسان باش، پاکدل و یکدل؛ زیرا که گرسنه بودن، صدقه گرفتن و در فقر مردن، هزار بار قابل تحملتر از پست و بی عاطفه بودن است.» ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش يار
تشکرها: 2
تشکر شده 1,325 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : داستان-رمان حالت من : | ببخشيد تو نظرسنجي اين سايت شهاب حسيني -حامد بهداد - حامد كميلي - سام درخشاني - علي صادقي و بهرام رادان انتخاب شدند تو بيام بالا كه كفتم رادان سومه اشتباه كردم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جای سرسبز همیشه بارونی
تشکرها: 640
تشکر شده 1,688 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | افرين....اي ول...شهاب هميشه اوله.... هر شب میان مقبره ها راه میروم...شاید هوای زیستنم را عوض کنم!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش يار
تشکرها: 2
تشکر شده 1,325 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : داستان-رمان حالت من : | فقط شهاب حسيني هركي ناراحته نياد | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت دریاها
تشکرها: 1,111
تشکر شده 62 بار در 33 پست
کتاب مورد علاقه : صدسال تنهایی حالت من : | شهاب حسینی خوبه ولی بهرام رادان بهتره. | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 2,669
تشکر شده 2,433 بار در 1,031 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | شهاب حسینی عالیه ... خداوندا : کمکم کن تا بزرگی نعمت هایی را که دارم بفهمم تا مبادا نداشتن نعمت های کوچک آرامشم را برهم زند ... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
تشکرها: 492
تشکر شده 1,018 بار در 422 پست
حالت من : | فقط یه سوال. اینا چطوری و از طرف کی انتخاب میشن/؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت هیچستانم...
کتاب مورد علاقه : Harry Potter حالت من : | خدایی این گلزار چی داره....؟اصلا خوشمل نیستش........ | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 14,007
تشکر شده 13,589 بار در 2,595 پست
| گلم خبرش منبع معتبر نداره ... ساخته ی خیالات خوده استاتره برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2,702
تشکر شده 2,265 بار در 638 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود - همسایه من حالت من : | شهاب حسینی از نظر بازی عالیه ولی از نظر خوشگلی خیلیها ازش خوشگل ترن حوصله ات که سر می رود با دلم بازی نکــــن من در بی حوصله گی هایم با تو زندگی کرده ام | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, انتخاب, ايران, بازيگر, بهترين, خوش, در, سال, شد, قيافه, مرد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |