| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 24,872
تشکر شده 21,284 بار در 8,384 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | برگزاري مراسم ازدواج يك زوج آمريكايي در توالت عمومي نيويورك جنيفر كنون و دوي نيكلاس مراسم عروسي خود را در يك توالت عمومي در مركز شهر نيويورك برگزار كرده اند. لباس عروس نيز از ۷ رول دستمال توالت بافته شده است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *negin*, Abandokht, Aji_TanNaZ, Altin ay, amenia, amir hosyn, ardalan.hava, ASAL.R, baharinbahar, Elham68, eli5, elia64, flavia, harimeshgh, hasti_azadi, hohoo, jagali, jimbo, lo-iii Jlc, mahboobeh 98, maheabi, mahsamoon, Mino Bookworm, mitra.ym, nasim6037, nazem, nooshin.s, paripar, RedDRCo, sbahadorkhani, shiva joon, taniii, venus76, yasna13601, ~moonlight~, اسمر, تاراجان, رز وحشی, سرو آزاد, شکیبا.., مرگم, مونا664, ویاخنا |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 59
تشکر شده 507 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | بعضي ها واقعا ديوانه اند به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سكوت ميكنم و عشق در دلم جاريست... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,214
تشکر شده 516 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : هشت كتاب سهراب حالت من : | بنده خداها خواستن مشهور بشن ديگه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | در این که اینا دیوونه ان اصلا شکی نیستتتتتتت ولی محل عروسیشون خیلی خیلی شیک تر از تالار عروسیای ایرانههههههههههههههههههه خواستن هم شیک باشه هم کم هزینه........... و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | ديگه جا نبود ؟ !!!!!!!!!!! چه قدر هم چاق اند | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: آلمان
تشکرها: 7,194
تشکر شده 974 بار در 318 پست
حالت من : | اینها دیگه خیلی زندپی براشون خسته کننده شده دنبال تنوع می گردن و دنبال اینگه بتوانن خودشون رو مطرح کنن چون با این کار کلی خبر ازشون درج می شه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | دوره آخره زمانه دیگه ازدواج در.... یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,781
تشکر شده 1,621 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | جای دیگه نبود اینا عروسی بگیرن!!!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | فقط باید دعا کنیم زودتر خوب بشن .... دلم سوخت | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,583
تشکر شده 10,698 بار در 4,148 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | اه چندش وایسادن وسط دستشویی کیک میذارن تو دهن همدیگه از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازدواج, توالت, در, زوج, عمومي, مراسم, يك |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |