| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : پاریس کوچولو
تشکرها: 19,530
تشکر شده 50,122 بار در 1,833 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام این رمان جدید رو من و دوستم رها داریم می نویسیم ![]() ![]() اینم لینک رمان طلوع دوباره خلاصه داستان: در کل من نمیتونم خلاصه داستان رو خوب تعریف کنم ولی می نویسم دیگه![]() مربوط به زندگی یه دختر به اسم سولماز هستش که از شوهرش سروش بنا به مسائلی که تو داستان میفهمید جدا شده و الان باباش به خاطر اینکه اگه سولماز با فراز ازدواج نکنه تمام داریی اش رو از دست میده (اگه بخونید میفهمید چرا دارایی اش رو از دست میده )میخواد به زور با پسر دوستش که اسمش فراز هستش ازدواج کنه وفراز هم ............. بقیه اش رو هم خودتون بخونید یه ذره هم تعریف کنم داستان رو لو میدم![]() ![]() تشکر و مثبت هم وقتی رمان رو میخونید یادتون نره ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هرگز رهایم نکن | یاشمین نقد رمان هرگز رهایم نکن ************************ طلوع دوباره | من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان طلوع دوباره ************************** تنهایی ماه |من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان تنهایی ماه | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلا م فكر مي كنم بايد رمان قشنگي باشه ولي اينقدر دير به دير ميذاريد كه از جذابيت رمان كم ميشه و برا اينكه بفهميم كه چي به چيه دوباره از اول بايذد بخونيم. |
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 8,575
تشکر شده 6,854 بار در 1,114 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از داستان قشنگتون فقط خیلی دیر می ذارید. موفق باشید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : ahwaz kianpars
تشکرها: 25,073
تشکر شده 942 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان قشنگی امیدوارم فراز برعکس سروش باهاش خوب باشه ![]() فقط اگه میشه تندتند بذار مرسییی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 50,364
تشکر شده 1,135 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهائی به رنگ عسل ، ت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام یاشمین و رهای عزیز ![]() خیلی رمانتون رو دوست دارم ...جذاب وقشنگه ...فقط یه اشکال داره اون هم اینه که زود به زود نمی زارید...می دونم نوشتن رمان وقت می بره ولی ما کم صبریم ...مرسی بابت رمان زیباتون | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
تشکرها: 6,561
تشکر شده 4,113 بار در 1,395 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان قشنگیه من که خیلی دوسش دارم اگه ممکن زود به زود بزارین دیگه خیلی خوش به حال ما میشه دست گلتونم درد نکنه مرسیییییییییییییییییییییی یییییی![]() و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود یاد یک دوست تو را غرق تماشا سازد . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,090
تشکر شده 31,402 بار در 729 پست
کتاب مورد علاقه : با بهار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمان قشنگیه هر چند بیچاره سولماز خیلی سختی میکشه اما موضوعش قشنگهفقط دیر به دیر میذارین و بعضی وقتا ادم موضوع داستان یادش میره رمان بعدا اسم می ذارم http://www.forum.98ia.com/t264502.html رمان ترس از عشق http://www.forum.98ia.com/t180706.html دوست داشتن را باید از دختر بچه ها یاد گرفت. آنها در مقابل محبتی که به عروسک خود می کنند از او انتظار محبت متقابلی ندارند آنها بدون هیچ توقعی عروسکشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعی یعنی همین. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 3,937
تشکر شده 67 بار در 25 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمانتون تا اینجا که عالی بوده قلم خوبیم دارین موفق باشین | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خرم آباد
تشکرها: 20,191
تشکر شده 372 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : اشعار شاملو ورمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خوب و روان می نویسید امید وارم همینجور ادامه پیدا کنه فقط تند تند بزارید خیلی مرسی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : در همین نزدیکی
تشکرها: 14,014
تشکر شده 1,060 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : بسی بسیار هستن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامممممممممممممممممم ![]() مرسی بابت داستان قشنگتون ![]() خیلی خوب و روون می نویسین ![]() لطفا زودتر بزارید ![]() فقط یه مقدار این رفتارای سروش به نظرم نشون میده تعادل روانی نداره یک مقدار اعصاب ادم رو خورد می کنه ![]() دلم برای سولماز خیلی می سوزه ![]() باید یه ذره شخصیتش رو قوی تر کنه ![]() زود تر بزارید پببخشید که این جوری گفتم امیدوارم ناراحت نشده باشین ![]() به امید پست بعدی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| raha6956, دوباره, طلوع, معرفی, نقد, و, یاشمین, یاشمین|معرفی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |