| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
(View Stats)
تشکرها: 1,813
تشکر شده 3,583 بار در 491 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به همگی من یه مقاله می خواستم راجع به ماشین مجازی JVM یا IBM VM.هرچقدر تو google سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم.خواهش می کنم کمکم کنید. | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عنوان تاپيكتون ويرايش شد jvmيعني Java Virtual Machineماشين مجازي جاوا هستش كه بوسيله مفسرش مي تونه برنامرو اجرا كنه نگاه كنيد مثلا شما اگر چند تا برنامه جاوا رو روي سيستم باز كنيد يه jvm جديد براي هر كدوم از اونها باز ميشه. اين چند تا لينكي كه ميزارم يه نگاه بندازيد پی سی پدیا: جاوا چیست؟ جاوا چیست؟ نقاط ضعف و قوت جاوا - انجمن پــارسـیـان از اين صفحه يه مقاله پي دي اف هم مي تونيد دانلود كنيد كه در مورد jvm هستش Shabakeh Magazine - ماهنامه شبکه - مقدمه اي بر JVM و JNI اينم كه مقاله هاي ويكي پدياست به اينجا هم حتما سر بزنيد ماشین مجازی جاوا - ویکیپدیا اينم يكي ديگه http://fa.wikipedia.org/wiki/جاوا_(زبان_برنامه نویسی) ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون بابت راهنمایی.فایل pdf خیلی به دردم خورد. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهش مي كنم از مقاله هاي ويكي پديا هم استفاده كنيد اونام خوبه اون پي سي پديا رم خوندم من بد نبود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,398 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر با لينك هاي بالايي كه گذاشتم تفاوت دارد يا در اون ها نيست حتما بزاريد كه اگر خواستند استفاده كنند . | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| jvm, ای, به, خواست, در, راجع, ماشین, مجازی, مقاله |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |