| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | امروز توراه کلاس وقتی داشتم زنگهای در خونه هارو چک میکردم که ببینم کدومش تصویری نیست که بزنم و فرار کنم چشمم افتاد به این زنگ که واسش حفاظ گذاشته بودن تا کسی ندزدتش....قفلشو نگاه کنین چه گندس![]() سریع عکس گرفتم بذارم سایت ![]() http://s1.picofile.com/file/7107998709/DSC00172.jpg ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | .Ice Girl., arnavaz, dream.star, elahe70, eli69, Farzad-S, iryane, ladytopol, m.mahya, mahlarf, mahtab68, mini71, motevalede_azar, nazem, niayesh00, nigar_403, NooNooki, nutty, p_f_p, RealIty, s.love, s.m69, selin_s, sollmaz, sunshine.h, sunthin, Sutra, Ŝάмĭ, zahra62, ~mersedeh~, ×мαhsĭмα×, آلیشیا, ابی دریا, ارباب, رنی1102, عیدی, مانی-مانیا, پدیده, گلبهار |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جا زیر سقف همین آسمون
تشکرها: 228
تشکر شده 340 بار در 186 پست
حالت من : | تازه قفلش هم چینیه!!!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: !98ia
تشکرها: 7,788
تشکر شده 9,427 بار در 1,700 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | جدي مونده بوديم چرا غل و زنجيرش كردن ![]() آدمیزاد غرورش را خیلی دوست دارد اگر داشته باشد آن را از او نگیرید حتی به امانت نبرید ضربه ای هم نزنیدش چه رسد به شکستن یا له کردن! آدمی غرورش را خیلی زیاد شاید بیشتر از تمام داشته هایش دوست می دارد حالا ببین اگر خودش غرورش را به خاطر تو نادیده می گیرد چه قدر دوستت دارد... و این را بفهم آدمیزاد! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | شايد ميترسيدن بدزدنش | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 4,536
تشکر شده 1,198 بار در 610 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | نميدونم......لابد ميترسيدن.كسي زنگشونو بلند كنه......... توراحس میکنم هردم... که با چشمان زیبایت مرا دیوانه ام کردی... من از شوق تماشایت... نگاه از تو نمیگیرم.... تو زیباتر نگاهم میکنی اینبار.... ولی...افسوس...این رویاست.... تمام آنچه حس کردم،تمام آنچه میدیدم.... تو با من مهربان بودی... واین رویا چه زیبا بود.... ولی.... افسوس.... که رویا بود.... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
حالت من : | چه عقده ای و ندید بدید | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جايي كه دلم اونجا باشه
تشکرها: 1,126
تشکر شده 897 بار در 428 پست
کتاب مورد علاقه : سينوهه حالت من : | وا .مردم ديوونن زندگي جيره ي مختصري است مثل يك فنجان چاي و كنارش عشق است مثل حبه ي قند زندگي را با عشق نوش جان بايد كرد | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | به نازم به این فرهنگ مردم کشور که به یه آیفون هم رحم نمیکنن![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | ![]() مرسيــــــــــــــ احتياط!!!![]() ![]() مرسيــــــــــــــ غل و زنجير ![]() درد دارد وَقــ ـتے چيزے را ڪَسر ميڪٌنے ڪِ با وجودت جمع زدے... دِیــگـر چِـــ اَهَــمیــتـےخــوآهــد دآشــتـ بَــرگــِـ سَــبــز کُــدآمـ دِرَخــتـ بُــوُدِهـ اَمـ ، وَقــتـیـِ صِـداے خُــرد شُـدَنَــم قـَــشَنـگتــریــטּ صِــدا زیـِـر پــاے عـَابِــرآטּ بــاشَــد؟ | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای خاطره ها
تشکرها: 756
تشکر شده 4,246 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : هستی من . چشمهای بی حیا حالت من : | ماشالله انقدر دزد زیاده !!! ![]() جهان سوم یعنی جایی که: دل من هوایت را میکند و تو حتی خیال داشتن هوایم به سرت هم خطور نکند ! ![]() سکوتـــ میکنمـــ به احتــرامـــ آنــ همه حرفــــ هایی که در دلــــم مُـــرد ... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, زنجیر, زنگشونو, غل, نظرتون, چرا, کردن؟؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |