| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | ميسي....پژمان بازغي رو خلي ميدومسم! ![]() درد دارد وَقــ ـتے چيزے را ڪَسر ميڪٌنے ڪِ با وجودت جمع زدے... دِیــگـر چِـــ اَهَــمیــتـےخــوآهــد دآشــتـ بَــرگــِـ سَــبــز کُــدآمـ دِرَخــتـ بُــوُدِهـ اَمـ ، وَقــتـیـِ صِـداے خُــرد شُـدَنَــم قـَــشَنـگتــریــטּ صِــدا زیـِـر پــاے عـَابِــرآטּ بــاشَــد؟ | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 10,312
تشکر شده 4,531 بار در 1,319 پست
کتاب مورد علاقه : لحظه های ناب و حقیقی حالت من : | مرسسسسسی قشنگ بود ![]() زندگی بافتن یک قالیست ،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهى. نقشه از قبل مشخص شده است.تو در این بین فقط مى بافى . نقشه را خوب ببین! نکند آخر کار،قالى زندگیت را نخرند! بی رنگ میشم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | قیافه خانومش زیاد خوشجیل نیست ولی بچش خیلی ماهه ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
تشکرها: 260
تشکر شده 963 بار در 290 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | زن حمید گودرزی خوشگله باران، قصيده واري، - غمناك - آغاز كرده بود. مي خواند و باز مي خواند، بغض هزار ساله ي درونش را انگار مي گشود اندوه زاست زاري خاموش! ناگفتني است... اين همه غم؟! ناشنيدني است! پرسيدم اين نواي حزين در عزاي كيست؟ گفتند: اگر تو نيز، از اوج بنگري خواهي هزار بار از اوج تلخ تر گريست! | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: TeH
تشکرها: 3,789
تشکر شده 1,468 بار در 654 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-راننده سرویس حالت من : | ![]() جونم رژ لب......... تا دلم به هوای بودنت نفس میکشد تا چشمانم مشتاق آمدنت است،خوب میدانم که نفس دیگری هوایم را تنگ میکند.... پس بگذار به رویای داشتندل تو خوش باشم و تو دست در دست او آرام ... | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
تشکرها: 37
تشکر شده 324 بار در 100 پست
کتاب مورد علاقه : مجوعه های دلتورا حالت من : | وای نی نیارو نیگا | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 487
تشکر شده 293 بار در 149 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | میسی.......................... میشه تو روبروی تو نشستن و سیر نشدن حتی هزار سال که بشه یه ثانیه پیر نشدن یا با تو هم خونه شدن حتی اگه تو قفسه یا با تو هم سفر شدن اگه سفر یک نفسه اینا همش غنیمته.غنیمته اما غم نبودنت به تلخی حقیقته "اردلان سرافراز" ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | شوهر لاله اسکندری چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد ویرایش توسط - REZA - : ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۵۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | زن حمید گودرزی عجب..... است! | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایرانی, بازیگران, عکسهای, فرزندشان, همسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |