| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,980 بار در 1,273 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | متولد1367 دیپلم ریاضی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط *سمانه* : ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, #mahnaz#, "َAVA", -Dark Lord-, -نازلی-, .Baharak., .Ice Girl., 5011311, adelay_90, aftabgardon, Cloud_Strife, degeer, down13, elahe 1, epideh$, ghasedak_922, Kalafe, kimi khoshgele, kodaki, kornelyoos, ladytopol, m.nafas, Mahi jo0o0n, NIKSA, parna, raha-bano, rhk728, s.m69, Sutra, taniya n, yasamin-73, zahra.gol, آتوسا..., المـیـــــرا, بچه زرنگ مشهد, ترنم, سین.کاف, فرودو, پدیده, کارولین |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : shOmal
تشکرها: 1,989
تشکر شده 1,130 بار در 825 پست
کتاب مورد علاقه : Yalda حالت من : | ای بد نیس.....اما نمیدونم بازیش چجوریه چون فیلمی ک توش ایشون بازی کنه تاحالا ندیدم......ممنون عزیزم ![]() زین پس تنها ادامه میدهم،در زیر باران حتی به درخواست چتر هم جواب رد میدهم میخواهم تنهاییم را به رخ این هوای دونفره بکشم !! باران نبار من نه چتر دارم نه یـــار ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6
تشکر شده 52 بار در 6 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب ان جاست | خیلی قشنگ بود مرسی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت๑۩۞۩๑
تشکرها: 8,930
تشکر شده 7,079 بار در 1,752 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا ღミღ حالت من : | خجالت بکش هوو!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() میدونستین این همون سربازه توی اتوبوس شبه؟!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Just Take A Breath... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان قهرمان!!!
تشکرها: 9,488
تشکر شده 7,942 بار در 2,178 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن!!! حالت من : | خوبه ديگه كم كم بازيگرامون دارن از غرب ميان ما جوونا چه کردیم که بعضیا جسارت کنن به کتاب و دین و خدامون اهانت کنن!نمیخوام روضه بخونم یا موعضه بگم ولی رفیق اونا من و تو رو سست مایه دیدن... ![]() (کرکس ها به بهشت نمیروند-یاسر بینام) من موندم چرا پسرا انقدر ادعاشون زیاده خودشون هر کاری دوست داشتن میکنن ولی دخترا ... ![]() آخی نمیتونه با چاپستیک بخوره ![]() اینم که عشقه منه دقیقا حال و روز خودمه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف تهرون
تشکرها: 15,660
تشکر شده 4,722 بار در 1,755 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | بیوگرافیش پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت بعد از من چه میکشی؟؟ گفتم نفس!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 36,132
تشکر شده 113,879 بار در 3,529 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر | عکسایی که کنار باران کوثری هست برای نشست فیلم حیرانه اونجا نقش یه افغانی رو بازی کرد زیر این آسمان ابری به معنای نامش فکر می کند گل آفتابگردان | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 848
تشکر شده 2,001 بار در 1,263 پست
| بازیش خیلی قشنگه | ||||||||
| | |