| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,986 بار در 1,274 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 9,602
تشکر شده 10,244 بار در 4,935 پست
| آره منم اتوبوس شب رو ازش دیدم...با مرحوم شکیبایی همبازی بود... حالا باید دید تو این سریال چه میکنه...تا اینجا که من سقوط یک فرشته رو بیشتر پسندیدم تا سریالهای دیگه... جا واسه پیشرفت داره...امیدوارم موفق باشه... خنده ای کو که به دل انگیزم / قطره ای کو که به دریا ریزم صخره ای کو که بدان آویزم / مثل اینست که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل / غم من لیک غمی غمناک است هر دم این بانگ بر آرم از دل / وای این شب چقدر تاریک است | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,840
تشکر شده 3,033 بار در 981 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-کویر-شازده کوچول حالت من : | تو اتوبوس شب بازیش خیلی خوب بود | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 961
تشکر شده 5,694 بار در 778 پست
حالت من : | چه بیو گرافیه جامعی | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,986 بار در 1,274 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 2,845
تشکر شده 1,652 بار در 333 پست
حالت من : | پسر خالم لاغر شه و دماغش بشکنه شبیه این میشه!!! ﻳﺎﺩﻱ ﻛﻨﻴﻢ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺍﺕ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪَﻥ, ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﻣُﺮﺩﻥ | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای سرسبز همیشه بارونی
تشکرها: 648
تشکر شده 1,725 بار در 366 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | متولد1367 دیپلم ریاضی به اين ميگن يه بيوگرافي کامل...افرين... ![]() ![]() بچمون چه سر به زيرم هست.... هر شب میان مقبره ها راه میروم...شاید هوای زیستنم را عوض کنم!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمين عجايب
تشکرها: 0
تشکر شده 12 بار در 6 پست
حالت من : | خوب بود ؛ ازش خوشم مياد | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : In My Dreams
تشکرها: 3,695
تشکر شده 8,665 بار در 1,786 پست
کتاب مورد علاقه : Yeki Bod ... DG NiS :D حالت من : | قيافش انگار بچس ... .:: خــاطـراتـ ِ سـوخـتـه ::. اثـری به یـاد مـانـدنـیـ از ســامـیــ ![]() بــــوشــــورِ مــمــاخـــوِ چــــــاخِــ زشــتــکــ ... ![]() "حــوصــلـه نـــدارمـــ پــسـ لــطفــا ... " ![]() .:: بــــازیـ عــشــقــ | ســــامــیـ كــاربـر انـجــمنـ ::. .::.::..:::..::.::. .:: گــروه قـهـوه خـونه نود هـشـتی ::. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت๑۩۞۩๑
تشکرها: 8,930
تشکر شده 7,083 بار در 1,752 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا ღミღ حالت من : | Just Take A Breath... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سقوط, فرشته, مهردادصدیقیانبیوگرافی, وعکسبازیگرفیلم, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |