| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف تهرون
تشکرها: 15,659
تشکر شده 4,722 بار در 1,755 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | متولد1367 دیپلم ریاضی اگه منظورتون این نصفه جمله است که باید بگم چقدر کامله ![]() گفت بعد از من چه میکشی؟؟ گفتم نفس!!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : .........I don't known
تشکرها: 1,350
تشکر شده 8,099 بار در 1,167 پست
کتاب مورد علاقه : ............Droit Penal حالت من : | مزخرفه.................. | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,980 بار در 1,273 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | نقل قول:
خوب دیگه هیچ جا بیشترازاین بیوشونزده ![]() همینم کافیه | |||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف تهرون
تشکرها: 15,659
تشکر شده 4,722 بار در 1,755 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | با اجازه سمانه خانومه گل گلاب عصر جمعه (مونا زندی)، اتوبوس شب (كیومرث پوراحمد)، دیوار (محمدعلی طالبی) و حیران (شالیزه عارفپور) مهمترین فیلمهایی هستند كه مهرداد صدیقیان در آنها نقش آفرینی كرده است. او با بازی در فیلم اتوبوس شب نامش بر سر زبانها افتاد و جایزه بهترین بازیگر نوجوان جشنواره فیلم كودك و نوجوان همدان را برای بازی در این فیلم دریافت كرد.همچنین در جشنواره فیلم فجر، جشن خانه سینما و جشنواره فیلم پاسیفیك آسیا نامش در ردیف نامزدهای بهترین بازیگر نقش مرد قرار گرفت. مهرداد صدیقیان متولد 1367 و دیپلمه ریاضی است. این بازیگر نوجوان هنوز در ابتدای راه است و فرصت زیادی برای پیشرفت دارد | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,980 بار در 1,273 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | دستت دردنکنه | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 1,801
تشکر شده 2,743 بار در 599 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | پس بیوش کو؟ پوسته ظاهری چه اهمیتی دارد؟ درونم ویرانه است. (عباس معروفی) | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : never land
تشکرها: 214
تشکر شده 7,472 بار در 4,430 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن | بازیش خوب و روونه.قیافشم خوبه. . . . . . . . | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه ی پشتی
تشکرها: 3,967
تشکر شده 7,096 بار در 1,256 پست
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | بیوگرافی اش همون دوسه کلمه بود؟؟؟؟ ازقیافه اش که خوشم نیومد،بازیش رو هم تاحالا جایی ندیدم! | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین حوالی
تشکرها: 9,533
تشکر شده 4,314 بار در 1,141 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. حالت من : | خوشگل نیست ولی قیافه ی بانمکی داره یه ذره کوچولو موچولوه زیبا، زیبا تمام حرف دلم این است : من، عشق را به نام تو آغاز کردم در هر کجای عشق که هستی، آغاز کن مرا ! | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکی ها
تشکرها: 20,145
تشکر شده 14,831 بار در 3,703 پست
کتاب مورد علاقه : مهدی موعود، نظراهاری حالت من : | ممنون، بازیش تو اتوبوس شب قشنگ بود ، امیدوارم اینجا هم تا آخر خوب باشه .... مرداب به رود گفت : چه کردی که زلالی ….؟ جواب داد : گذشتم …. ! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید زندگی رقص واژه هاست ...! یکی به جرم تفاوت تنهاست ....یکی به جرم تنهایی متفاوت ...! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سقوط, فرشته, مهردادصدیقیانبیوگرافی, وعکسبازیگرفیلم, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |