بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۰, ۰۷:۰۲ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
فارقليطا آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهيه چند نوع حلوا

ترحلوای شیرازی
مواد لازم:
آرد برنج 1 پیمانه
نشاسته گل 2/1 پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
گلاب 2/1 پیمانه
شیر 5 پیمانه
آب سرد 3 پیمانه
زعفران حل شده قدری
خلال بادام 4/3 پیمانه
پودر پسته جهت تزیین

طرز تهیه:
نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی آنرا دور می ریزیم ( اگر نشاسته در منزل تهیه شده بود چندین بار آب روی آن را عوض می کنیم تا طعم خاص آن خارج شود ).
3 پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.
آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود و یک لایه نازک پشت قاشق را بگیرد و در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و 2/1 حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر 1 سانت می ریزیم . در بقیه حلوا زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی دو قسمت حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود و سپس بهتر است 2 ساعت در یخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم 0
* ترحلوا را نباید به محض ریختن در یخچال قرار داد چون روی حلوا ترک می خورد و همچنین در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روی آن ضمن خنک شدن ترک برمی دارد 0
** در بعضی از دستورها از میزان آرد کاسته و بر میزان نشاسته می افزایند 0
حلوا هويج
مواد لازم:
شکر 2 پیمانه ( 250 گرم )
آب 4 پیمانه ( نیم لیتر )
گلاب 1 استکان
هویج رنده شده 5 عدد متوسط
زعفران آب کرده 1 قاشق چایخوری
آرد 3 پیمانه ( 370 گرم )
کره 75 گرم
روغن مایع 1 پیمانه ( 125 گرم )
طرز تهیه:
ابتدا شربت حلوا را آماده می کنیم به این ترتیب که شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید و به مدت 20 دقیقه بجوشد سپس هویج را اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد تا هویج نرم شود حرارت را خاموش کرده گلاب و زعفران را اضافه می کنیم آرد و روغن و کره را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 20 دقیقه هم می زنیم تا آرد درون روغن سرخ شود و بوی خامی آرد از بین برود وقتیکه به رنگ کاراملی در آمد از روی حرارت برداشته و شربت را آرام آرام اضافه می کنیم تا سفت شود و قالب می زنیم


ویرایش توسط فارقليطا : ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۳۵ قبل از ظهر
فارقليطا آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۰, ۰۷:۱۱ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
فارقليطا آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض حلوای خرما و بیسکویت

مواد لازم:
بیسکویت خرد شده 200 گرم
خرما 250 گرم
کره 115 گرم
شکر سفید 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 100 گرم

طرز تهیه:
ظرف را روی حرارت گذاشته و کره را داخل آن آب کنید سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد از حل شدن خرما را بیفزائید از روی حرارت بردارید تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید در نهایت بیسکویت خرد شده را اضافه کنید .در قالب ریخته بگذارید خنک شود و آنرا برش دهید و رویش پودر نارگیل بریزید.


حلوای گل زرد

مواد لازم:

حلوای اول :
آرد 500 گرم
شکر 850 گرم
گلاب 2 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
زعفران به مقدار لازم
هل سائیده 1 قاشق غذاخوری پر

حلوای دوم :
آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد 100 گرم

طرز تهیه:
حلوای اول : آرد را بدون روغن تفت می دهیم و الک می کنیم وقتی طلایی شد روغن مایع را افزوده و کمی در روغن تفت می دهیم و سپس شکر و هل سائیده و گلاب و زعفران را افزوده و هم می زنیم تا سفت شده و از ظرف جدا شود پودر نارگیل برای تزیین

حلوای دوم : روغن و آرد را همزمان درون ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم نه برای تفت دادن آب و گلاب و شکر را هم روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید و سپس زعفران را افزوده و داخل روغن و آرد می ریزیم و خوب هم می زنیم تا جمع شود و از قابلمه جدا شود سپس آنرا کاملا سرد کرده و به شکل گل در می آوریم و روی حلوای اولی قرار می دهیم


ویرایش توسط فارقليطا : ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۲۱ قبل از ظهر
فارقليطا آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۰, ۰۷:۲۸ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
فارقليطا آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض حلوای شکلاتی

مواد لازم:
پودر قند یک پیمانه
آرد 1 و 4/3 پیمانه
آرد نخودی 1 و 4/1 پیمانه
روغن جامد 1 و 3/1 پیمانه
کره 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 3/1 پیمانه
پودر دارچین یک قاشق سوپخوری
شکلات 200 گرم
بادام یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزئین
شکلات 100 گرم
بادام 4/1 پیمانه
پسته 3/1 پیمانه
گردو 4/1 پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا به تنهایی آرد را تفت می دهیم به مدت خیلی کم تا بوی خامی آن گرفته شود بعد آرد نخودچی را به تنهایی تفت می دهیم باز هم در حدی که بوی خامی آن گرفته شود.سپس آنها را با هم مخلوط کرده مجدداً روی حرارت می گذاریم کره را اضافه می کنیم دوباره شروع به هم زدن می کنیم تا کره آب شود. مواد را به ظرف دیگر منتقل می کنیم تا از حرارت بیفتد ، پودر قند را همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم و بعد کاملاً ورز می دهیم. سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و بعد خمیر را روی آن باز می کنیم خمیر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کاتر گرد از خمیر جدا می کنیم بعد یک طرف خمیر را در شکلات نرم شده فرو برده و بعد روی آن را بادام یا پسته یا گردو قرار می دهیم.


حلواي نارگيل
مواد لازم:
شیر 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
پودر نارگیل 3 پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
هل یک دوم قاشق چایخوری
زعفران یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
شیر با شکر را روی حرارت میگذاریم تا حل شود (شیر پر چرب باشد بهتر است) زیاد لازم نیست بجوشد فقط حل شود کافیست گلاب، هل، زعفران آب شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم پودر نارگیل را هم به مواد اضافه میکنیم مواد را هم میزنیم تا کمی سفت شود داخل ظرف باقلوا یک نایلون می اندازیم مواد را مرتب هم میزنیم که ته نگیرد 10 دقیقه تا یک ربع مواد باید روی حرارت بماند و هم بزنیم وقتی آماده شد داخل ظرف میریزیم و صاف میکنیم و رویش را با پودر نارگیل میپوشانیم و با نایلون روی آن را میپوشانیم یا در ظرف را میگذاریم . وقتی داخل قالب ریختیم میگذاریم 24 ساعت در هوای آزاد بماند تا خنک شود اگر در یخچال بگذاریم خشک میشود. برای تزئین خرما را داخلش گردو میگذاریم داخل شکلات تخته ای آب شده گذاشتیم وقتی که خودش را گرفت با شکلات کرم رنگ و شیری رنگ بهش طرح میدهیم و کنار حلواهای برش داده شده در ظرف میچینیم.

*اندازه های موادی که گفته شد مناسب است و کم و زیاد نشود بهتر است.

** این حلوا مقداری ماندگاریش کم است و نهایت دو یا سه روز تازه میماند.

*** این حلوا بر خلاف سایر حلواها بدون آرد است و خیلی سریع آماده میشود.




فاصله ام تا تو زیاد است
اما حس خوبِ بودنت همیشه با من است
حس اینکه هر لحظه صدایم را می شنوی
همین که دلهره ندارم فردا شاید نداشته باشمت
همین که دلم گرم است در خانه ات همیشه به رویم باز است
برایم کافیست...

پروردگـــــــــــــارم

ویرایش توسط فارقليطا : ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۳۳ قبل از ظهر
فارقليطا آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۰, ۰۷:۳۹ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
فارقليطا آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض حلوای سوجی

*سوجی یا سمولینا نوعی از آرد گندم است که در پروسس به صورت دانه های بسیار ریز درمی آید. در ایتالیا از سمولینا برای درست کردن بسیاری از غذاها استفاده می کنند. در هند نیز از سمولینا برای درست کردن دسر و شیرینی استفاده می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این حلوا آشنا می شوید.*

مواد لازم
کره : 2/1 فنجان
سوجی : 1 فنجان
شکر : 1 فنجان
آب یا شیر : 2 و 2/1 فنجان
بادام، بادام زمینی و کشمش : 2/1 فنجان
زعفران و گلاب در صورت تمایل : مقداری

طرز تهیه
مرحله 1 - کره را در تابه ای ریخته و با حرارت کم مغزیجات را تفت دهید. سپس سوجی را افزوده و هم زده تا به رنگ طلایی در آید.
مرحله 2 - شکر را در این مرحله به سوجی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 3 - آب یا شیر و در ضورت دلخواه زعفران دم کرده و گلاب را به مواد اضافه کنید و حرارت را مقداری بیشتر کرده، هم زدن را ادامه داده تا آب جذب مواد شود، سپس درب ظرف را گذاشته و1 الی 2 دقیقه صبر کرده، بعد حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمائید.

نکات:
*در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
*حلوا را می توانید برش داده، در پودر نارگیل غلطانده و سپس سرو کنید.
فارقليطا آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۵ مرداد ۱۳۹۰, ۰۴:۴۰ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
mahdieh67 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lo-iii Jlc نمایش پست ها
قیافشون که خوشمزه بود.حتما درست میکنم
تو تایپک ها لطفا فقط از کلید تشکذ استفاده کنید.
پستتتون اسپمه و حذف می شه.
mahdieh67 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۰۴:۱۷ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
همکار بخش آموزش
 
azam 24 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

کلی / قفل





تونل ها به ما آموختند
که حتی در دل سنگ هم راهی برای عبور هست . . .

هرلحظه سپاس
آموزش

من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
توجه: نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود و شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی

منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)

azam 24 هم اکنون آنلاین است.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تهيه, حلوا, طرز, نوع, چند

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
تزیین حلوا mahnameh تزئینات مواد غذایی 2 ۲۵ تير ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ قبل از ظهر
حلوا با ماکروفر pary2010_lovely آشپزی و شیرینی پزی 1 ۹ تير ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ بعد از ظهر
حلوا انگشت پیچ parisa.5085 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ بعد از ظهر
حلوا یا قهوه ی مامان جان | فریبا حاج دایی Guest2 داستان های کوتاه و حکایات 0 ۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
حلوا ارده یعنی بمب انرژی neginekimiya تغذیه و خواص مواد غذایی 1 ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹ ۰۴:۴۴ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۱۲:۵۷ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا