| |||
| | #961 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 16,384
تشکر شده 10,441 بار در 3,757 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه1- 0ذوب اهن سایپا 1- 2استقلال شاهین 1- 0شهرداری تبریز پرسپولیس 2- 1فجرسپاسی ملوان 1- 0 نفت تهران سپاهان 2 - 1مس کرمان تراکتور3- 1نفت ابادان راه اهن 1- 0داماش گیلان فولاد 2- 1صبای قم * بازیگوش بودم اینکه تمام عمر مشق نام تو می کنم تنبیه خداست!! * زاید:درایران فقط پرسپولیس ویرایش توسط anderes141 : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #962 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,038
تشکر شده 22,646 بار در 3,395 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه 1 - 1 ذوب آهن سایپا 1 - 2 استقلال شاهین 0 - 0 شهرداری تبریز پرسپولیس 2 - 1 فجرسپاسی ملوان 2 - 1 نفت تهران سپاهان 2 - 0 مس کرمان تراکتورسازی 3 - 1 نفت آبادان راه آهن 2 - 1 داماش فولاد 1 - 1 صبای قم ! یادمان باشد محیط زیست میراث گذشتگان نیست ، آن را از آیندگان به امانت گرفته ایم ! فرح - مهندس محیط زیست ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #963 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,371
تشکر شده 1,851 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت-بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه 0-2 ذوب آهن سایپا 1-3استقلال شاهین 1-1 شهرداری تبریز پرسپولیس 1-1فجر سپاسی ملوان 1-1 نفت تهران سپاهان 1-0 مس تراکتور سازی 1-1 نفت آبادان راه آهن 1-1 داماش فولاد 2-1 صبای قم | ||||||||
| | |
| | #964 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اتاق 13
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه0- 1ذوب اهن سایپا 3- 1استقلال شاهین 1- 1شهرداری تبریز پرسپولیس 3- 0فجرسپاسی ملوان 1- 1 نفت تهران سپاهان 2 - 1مس کرمان تراکتور3- 1نفت ابادان راه اهن 1- 1داماش گیلان فولاد 2- 2صبای قم | ||||||||
| | |
| | #965 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین میانه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه1- 1ذوب اهن سایپا 1- 3استقلال شاهین 2- 1شهرداری تبریز پرسپولیس 0- 3فجرسپاسی ملوان 1- 1 نفت تهران سپاهان 2 - 2مس کرمان تراکتور2- 1نفت ابادان راه اهن 1-2داماش گیلان فولاد 2- 1صبای قم a-r-sokot روزگار غریبی ست نازنین ، به اندیشیدن خطر مکن !! افسانه ی ققنوس | diena کاربر انجمن در خواست دوستی نمی دم اصرار نکن ![]() | ||||||||
| | |
| | #966 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه1- 1ذوب اهن سایپا 1- 2استقلال شاهین 1- 0شهرداری تبریز پرسپولیس 2- 1فجرسپاسی ملوان 1- 0 نفت تهران سپاهان 2 - 1مس کرمان تراکتور2- 1نفت ابادان راه اهن 1- 1داماش گیلان فولاد 2- 0صبای قم جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. پروفسور حسابی | ||||||||
| | |
| | #967 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: استرالیا
(View Stats)
تشکرها: 7,788
تشکر شده 7,826 بار در 925 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته،هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه 1- 2 ذوب اهن سایپا 1- 2استقلال شاهین 2- 0شهرداری تبریز پرسپولیس 2- 2فجرسپاسی ملوان 2- 1 نفت تهران سپاهان 2 - 1مس کرمان تراکتور 2- 0نفت ابادان راه اهن 1- 2داماش گیلان فولاد 2- 1صبای قم آنكه دستش را اینقدر محكم گرفته ای دیروز عاشق من بود ! دستانت را خسته نكن ... محكم یا آرام ! فردا تو هم تنهایی ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #968 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هگمتانه
(View Stats)
تشکرها: 3,910
تشکر شده 5,172 بار در 2,602 پست
کتاب مورد علاقه : رویا (امیل زولا) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مس سرچشمه 0_2 ذوب اهن سایپا2-3استقلال شاهین بوشهر2_0 شهرداری تبریز پرسپولیس2-1 فجر سپاسی ملوان بندر انزلی1_1 نفت تهران سپاهان 2_1 مس کرمان تراکتور2_2 صنعت نفت ا بادان راه اهن1- 1 داماش فولاد3-2 صبا قم روزگارا....! تواگر سخت میگیری بر من باخبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم..... دلخوشی ها کم نیست زندگی بایدکرد......! | ||||||||
| | |
| | #969 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 28,712
تشکر شده 37,953 بار در 11,978 پست
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام ![]() خب نتایج هفته ی بیست و پنجم هم معلوم شد ![]() تذکرات رو بدم و بریم امتیازارو ببینیم! .زودتر از تاپیک برنامه ی هفته ی بعد خواهشآ پیش بینی نکنید احتمال داره از زیر دست مهندسان ما پیش بینیتون در بره و من شرمنده تون شم ![]() .بچه ها ببخشید که تاخیر داریم توو حساب کردن امتیازا ولی تعداد پیش بینی ها بالاست و هول هولی بخواییم حساب کنیم حق بعضی ها احتمال داره خورده بشه و امتیازشون بپره پس اگه مشکلی چیزی بود خصوصی کنید و نظم تاپیک رو بهم نزنید خواهشآ ![]() .اونایی که نام کاربری عوض می کنن خواهشآ تو پیش بینیشون بگن که ما مجبور نشیم هی پست ویرایش کنیم و گیج بشیم ![]() .سعی کنید بازی های استقلال رو خوب پیش بینی کنید(واسه خودتون می گما باور کنید )از elnaz 90 و roya jo0on و پرهوده هم تشکر می کنم و خسته نباشید می گم بهشون که کلی زحمت پشت دوربین می کشن و نتایج رو حساب می کنن و حاصل کارشوم رو شما مشاهده می کنید ![]() .خواهشآ پست قبلیتون رو ویرایش کنید اگر بازی رو جا انداختید یا می خوایید نظرتون رو عوض کنید در غیر این صورت پستای دوم و سوم(البته در اینجا اخطار می گیریید) و... شمرده نمی شه .هرکسی هم به امتیازش اعتراض داشت یا به هر چیزی مربوط به این مسابقه, خواهشآ به من پ.خ بزنه تا من رسیدگی کنم توو تاپیک پست ندید خواهشآ ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-= نتایج هفته ی بیست و پنجم دوشنبه 17 بهمن مس سرچشمه 0-0 ذوب آهن سایپا 2-2 استقلال سه شنبه 18 بهمن شاهین 2-2 شهرداری تبریز پرسپولیس 2-3 فجر سپاسی چهارشنبه 19 بهمن ملوان 0-1 نفت تهران سپاهان 4-0 مس تراکتور سازی 4-1 صنعت نفت آبادان پنج شنبه 20 بهمن راه آهن 0-1 داماش فولاد 3-0 صبای قم امتیاز بچه ها در هفته ی بیست و پنجم ozil_m امتياز=6 NIGHT WOLF امتياز=6 Man Utd 19 امتياز=5 prance امتياز=5 roya jo0on امتياز=5 فرودو امتياز=5 maaah امتياز=4 م.ن امتياز=4 ~MAR MAR~ امتياز=4 roya2144 امتياز=4 jeneral امتياز=4 havij89 امتياز=4 ladan110 امتياز=4 farahi امتياز=4 mimo1 امتياز=4 ~alone angel~ امتياز=4 f.c.b@rc@-1987 امتياز=3 mohssen aabiete امتياز=3 swallow_159 امتياز=3 Miss.mona امتياز=3 پرهوده امتياز=3 nemesis امتياز=3 elnaz 90 امتياز=3 brain storm امتياز=3 بامزي امتياز=3 eli76 امتياز=3 اژدر امتياز=3 anderes141 امتياز=3 blue sky7 امتياز=3 Reza رضا(رضا) امتياز=3 hala امتياز=2 Lair_Nilo امتياز=2 Elahe.gooddes امتياز=2 ايمان رضا امتياز=2 Change امتياز=1 پديده امتياز=1 امتیاز کلی بچه ها تا پایان هفته ی بیست و پنجم
![]() سه شنبه 25 بهمن شهرداری تبریز - مس سرچشمه 15:00 سپاهان - سایپا 15:30 نفت آبادان - راه آهن 16:00 چهارشنبه 26بهمن همه ی بازی ها ساعت 15:30 صبای قم - پرسپولیس داماش گیلان - شاهین فجر سپاسی - فولاد مس - تراکتور سازی ذوب آهن - نفت تهران ببینم این هفته چوکار موکونیدا به امید موفقیت تیم خودم و خودتون![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید به یه پرسپولیسیه میگن تا ۱۰ بشمر میگه : 3،2،1،خدا ازت نگذره فرهاد،8،7،6،5.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #970 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سه شنبه 25 بهمن شهرداری تبریز2 -0 مس سرچشمه 15:00 سپاهان2 - 2سایپا 15:30 نفت آبادان3 -2 راه آهن 16:00 چهارشنبه 26بهمن همه ی بازی ها ساعت 15:30 صبای قم1 -2 پرسپولیس داماش گیلان 2- 0شاهین فجر سپاسی2 -1 فولاد مس 1- 2تراکتور سازی ذوب آهن1 -2نفت تهران ویرایش توسط prance : ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۴ بعد از ظهر |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 11, ایرانلیگ, برتر, بینی, لیگ, مسابقه, پیش, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |