| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Ahwaz
(View Stats)
تشکرها: 497
تشکر شده 620 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : جنایات و مکافات حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز داماش گیلان 1- 2صنعت نفت آبادان فولاد خوزستان2 - 1شاهین بوشهر مس کرمان 2- 0شهرداری تبریز سابپا کرج 1-0مس سرچشه فجر سپاسی2 -1 نفت تهران تراکتور سازی2 -0 صبای قم راه آهن0 -1 ذوب آهن هرگز با زندگی قهر نکن ، دنیا منت کش کسی نیست . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 28,712
تشکر شده 37,953 بار در 11,978 پست
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فقط بازی استقلال و سپاهان رو دیه می تونید بگید از الان به بعد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید به یه پرسپولیسیه میگن تا ۱۰ بشمر میگه : 3،2،1،خدا ازت نگذره فرهاد،8،7،6،5.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 1,118
تشکر شده 965 بار در 412 پست
کتاب مورد علاقه : گیسو-پنجره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سپاهان1-استقلال3 به دلیل حجم زیاد ویرایش شد / شبنم | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز داماش گیلان 1 - صنعت نفت آبادان 1 فولاد خوزشتان 2- شاهین بوشهر 0 مس کرمان 1- شهرداری تبریز1 سابپا کرج1 - مس سرچشه 1 فجر سپاسی0 - نفت تهران1 تراکتور سازی2 - صبای قم 1 راه آهن 0 - ذوب آهن 2 پرسپولیس2 - ملوان 1 سپاهان 2- استقلال 0 به امید قهرمانیِ پرسپولیس و تراکتور ... استقلال هم ایشالا می بازه ![]() حرفهاي ما هنوز ناتمام... تا نگاه مي کني وقت رفتن است بازهم همان حکايت هميشگي ! پيش از آنکه با خبر شوي لحظه ي عظيمت تو ناگزير مي شود ای دریغ و حسرت همیشگی ... ناگهان چقدر زود دير مي شود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به به امیر حسین خان سلام عرض شد ممنون که تایپیک رو زدی یه غلط املایی ازت بگیرم از پست اول سوتی دادی پسر خوب در حد لیگ برتر ![]() فولاد خوزشتان - شاهین بوشهر تا اونجایی که ما می دانیم خوزستان است پسر جان ![]() میریم که داشته باشیم اولین پیش بینی ها داماش گیلان2 - صنعت نفت آبادان 1 فولاد خوزستان1 - شاهین بوشهر 0 مس کرمان2 - شهرداری تبریز 0 سابپا کرج 1- مس سرچشه 0 فجر سپاسی0 - نفت تهران 0 تراکتور سازی2 - صبای قم 2 راه آهن 0- ذوب آهن 1 پرسپولیس 2- ملوان0 سپاهان1 - استقلال 1 ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آقا من الان تاپیک و دیدم، بازیهام خبر ندارم چند چنده. شرکت کنم؟ داماش گیلان 0 -0 صنعت نفت آبادان فولاد خوزشتان 2 - 1 شاهین بوشهر مس کرمان 0 - 1 شهرداری تبریز سابپا کرج 1- 0 مس سرچشه فجر سپاسی 1 - 1 نفت تهران تراکتور سازی 2 - 0 صبای قم راه آهن 0 - 1 ذوب آهن پرسپولیس 1 - 0 ملوان 22:30 چهار شنبه 12 مرداد سپاهان 0 - 1 استقلال 22:30 نقل قول:
بعدم دور قبل مسابقه باید کل بازیهارو پیش بینی می کردیم. الان بعضی بچه ها بازی تکی پیش بینی کردن اشکال نداره؟ خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... ویرایش توسط nemesis : ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۱۵ بعد از ظهر | |
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 10 بار در 1 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز استقلال2-سپاهان1 ![]() ![]() استقلالقهرمان میشه ببین من کی گفتم ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: استان الـــــــــبرز
(View Stats)
تشکرها: 573
تشکر شده 1,217 بار در 264 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دور قبلی که نشد و ششم شدم ولی این فصل برای کسب سهمیه ی جام باشگاه های آسیا تلاش میکنم ![]() چهار شنبه 12 مرداد سپاهان 1-1 استقلال 22:30 فرض کن حضرت مهدی به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنان که خجالت نکشی؟ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت/داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟ حاضری گوشی همراه تورا چک بکند؟ باچنین شرط که در حافظه اش دست نبری؟ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران؟/می توان گفت تورا شیعه ی اثنی عشری؟ ![]() ![]() ![]() milad برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: كنار ساحل خلیج هميشــه فارس
(View Stats)
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام امیر ![]() هوراااااا بازم مسابخه ..بازم مثل همیشه دیر به مسابخه ها رسیدم![]() من که میگم اس اس 2-1 می زنه به سپاهان ![]() یه پیش بینی دیگه هم دارم که مطمئنم صد در صدیه----) قهرمانی استقلال ![]() نقل قول:
![]() نخیرم...فخط اس اس![]() ✖در آرامش کسی را دوست داشتن | مهلا سعیدی | تایپ✖ ✖در آسمان عشق | مسلم پور وهاب | تايپ ✖ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 3,254
تشکر شده 2,618 بار در 1,174 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اسقلال 1-سپاهان 0 اسقلا میبره يک وقتايـي هست که بايد لم بدي يه گوشه و جريان زندگيت رو فقط مرور کنـي... بعدشم بگـي به سلامتـي خودم که اينقدر تحمل داشتم...!!! ویرایش توسط *بارون پاییزی* : ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۵۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 11, ایرانلیگ, برتر, بینی, لیگ, مسابقه, پیش, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |