| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 22,163
تشکر شده 34,342 بار در 3,099 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز معرفي رمان براي خريد از نمايشگاه كتاب امسال بچه ها سلام مي خوام رمان هاي جديد و خوبي رو كه خونديد و حدالمقدور در سايت هم نمونه اش نيست رو با مشخصات كامل معرفي كنيد تا بدونيم تو نمايشگاه چه كتابهايي رو بخريم كه بعد نگيم آي پولم رفت...حيف پولم و از اين حرف ها ايراني و خارجي هم نداره...رمان خوبي باشه انتشاراتي ها رو هم كه مي شناسيد... علي...شقايق...آواي چكامه... البرز...پيكان... چكاوك... و.. شادان رو هم يادم رفت راستي انتشاراتي خوبي رو هم شناختيت كنارش اضافه كنيد البته حتي مي تونيد خلاصه اي از جديدترين رمان هاي روز رو هم بذاريد... الويت اول با معرفي كتاب و مشخصات نويسنده و انتشاراتش هست ممنون ویرایش توسط bahooneh10 : ۱۲ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۴۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, * Star, *miss minoo*, *TARA*, *ارامیس*, .ELHAM., .MOHABBAT., aaynaaz, aili, asal_cheshmak, avazkhamoosh, azam 24, behi_jooon, elahem, Elen, Esperichoo, farshid23, golnaghshetavous, gord, hana_89, harimeshgh, havijjo0nam, Hinta, hiva, Maedeh, mahsan, miley, Mina, paradise, REAL LOVE, sama33, sama64, sokoote_zendegi, Y.a.k.h, YA29+1, zahra.h, zarin, باران, بهارجون, حسام الدین, شبنم, مهشاد, هدیه, ياابالفضل, پرهوده, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,652 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | پست معمولی : +1 امتیاز بهونه جون واقعا تاپیکی خوبی زدی واسه همه مون مفیده ولی فکر کنم بچه ها هر رمانی که خوششون بیاد میزارنش توی سایت ، بخاطر همین برای شرایطی که برای معرفی رمانهای این تاپیک در نظر گرفتی باید شرط این که توی سایت نباشه رو حذف کنی. در ضمن هر کس لطف میکنه و رمان قشنگی رو معرفی میکنه حتما خلاصه اش رو بنویسه و آخرش رو هم نگه وگرنه بیمزه میشه [CENTER]توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, asal_cheshmak, avazkhamoosh, azam 24, bahooneh10, elahem, Elen, Esperichoo, harimeshgh, hiva, Maedeh, miley, Mina, sama33, sama64, sokoote_zendegi, بهارجون, شبنم |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من كلي نوشتم اما ثبت نشد.. دوباره مي نويسم... نه هديه جان من منظورم اين نبود...ببين تو نمايشگاه معمولا يكسري كتابهاي تازه رو انتاشاراتي ها رو مي كنند كه حالا يا چاپ ويژه نمايشگاه نگه داشتن تا اونجا رونمايي بشه يا نهايت چاپ هاي تا شش ماه قبلشون تو چشم مي آد...منظورم اين تيپ كتاباست...كتابهايي كه معمولا ادكمين اجازه نمي دن تو سايت قرار بگيره مثل كسي مي آيد از مريم رياحي و يا پرنده بهشتي از عاطفه منجزي و دليلش هم ريزش فروش ايين كتابهاست...منظورم اين دست كتاباست كه اگر بچه ها گرفتند و خوندند و خلاصه ايا از كتاب را با مشخصات براي ما معرفي كنند تا ما هم هر كدوم با ذائقه مون مناسب بود براي خريدهش تو نمايشگاه اقدام كنيم و گيج نشيم چه كتابي بگيريم كه بعدش افسوس نخوريم... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان لحظه های ابی تقدیر از نشر علی |
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, aaynaaz, aili, asal_cheshmak, azam 24, bahooneh10, elahem, Elen, Esperichoo, havijjo0nam, hiva, Maedeh, miley, sama64, zarin, بهارجون |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 100,989
تشکر شده 187,444 بار در 18,655 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهانه جونم تاپیک خوبی زدی مرسی عزیز ![]() کامی70 می شه خلاصه ای از کتابی رو که معرفی کردی رو بگی؟مرسی ![]() من خودم نخوندم ولی از کتابای جدید تعریف صیاد رو خیلی شنیدم البته پرنده ی بهشتی رو خوندم و به نظرم کتاب جالبی هم بود یه جورایی موضوعش جدید بود. ![]() انتشارات شادان هم کتابای خوبی رو منتشر می کنه من که تا حالا نشده کتابی از این انتشارات بگیرم و دوست نداشته باشم. | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهش مي كنم زهرا جون و ممنون كامي 70 بچه ها خواهش مي كنم اطلاعات كامل رو بذاريد شامل: اسم كتاب نويسنده كتاب و انتشارات... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, aili, asal_cheshmak, elahem, Elen, Esperichoo, gord, hiva, Maedeh, miley, shadi_joon_67, zarin, بهارجون, شبنم |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 12,010
تشکر شده 19,068 بار در 2,621 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | پست معمولی : +1 امتیاز نام کتاب : نوبت عاشقی نویسنده : تکین حمزه لو انتشارات : نمی دونم متاسفانه قیمت : 6500 ***** نام کتاب : خاطره ی ماندگار نویسنده : هانیه پور علی جان انتشارات : فکر می کنم البرز باشه قیمت : 6900 ***** نام کتاب : حس خفته نویسنده : هایده حائری انتشارات : نمیدونم ***** نام کتاب : سرمه نویسنده : ناهید سلیمانخانی انتشارات : نشر البرز قیمت:11500 ***** نام کتاب : غروب های غریب نویسنده : مژگان مظفری انتشارات :پرسمان قیمت : 6800 ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, -bahareh-, aaynaaz, aili, amisha, asal_cheshmak, azam 24, bahooneh10, chandiny, elahem, Elen, Esperichoo, golnaghshetavous, gord, harimeshgh, hiva, Maedeh, miley, NILOUFAR, REAL LOVE, sama64, shadi_joon_67, zarin, بهارجون, حسام الدین, شبنم, پروانه! |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
تشکرها: 1,055
تشکر شده 729 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام انتشارات نوبت عاشقی روشا است وانتشارات حس خفته نشر پگاه است یک نکته باید بگم ان است که در طول چند سال گذشته انتشارات شادان در نمایشگاه کتاب غرفه ای نداشته است | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | .Monire., 1رئال مادریدی, aaynaaz, aili, asal_cheshmak, azam 24, bahooneh10, elahem, Elen, gord, havijjo0nam, hiva, mahsan, miley, sama64, shadi_joon_67, zarin, شبنم, م.م.ر, پروانه! |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,652 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز mahsan عزیزم دقت کردی بهونه جون گفتن چه جوری معرفی کنی؟گفتن کتابهایی که به نظرت قشنگه اونم با خلاصه شما که زحمت کشیدی و چند تا رو معرفی کردی یه خلاصه ای هم ازشون میگفتی ، من خودم یکی از این کتابایی که شما گفتی ( خاطره ماندگار نوشته ناهید پور علیخان رو چند روز پیش خوندم و از اونجایی که این مدت یاد گرفتم هر کتابی رو خوندم بلافاصله خلاصه اش رو بنویسم چون توی سایت وبرای بچه های دیگه خیلی به کار میاد خلاصه اش رو نوشتم الان براتون میذارمش . شما هم زحمت بکشید یه خلاصه ای از بقیه کتابایی که معرفی کردید بنویسید. خاطره ماندگار نوشته هانیه پور علیخان خاطره که در یک خانواده بی قید به حجاب و محرم ،نامحرم بزرگ شده عاشق حمید که از یک خانواده سنتی و بسیار خشک ومقدس است می شود ولی پدر حمید به شرطی با ازدواج انها موافقت می کند که خاطره چادر سر کند و تقید به تعصبات خشک خانواده انها را بپذیرد . خاطره به خاطر عشقش به حمید می پذیرد و 4 سال دوران عقدرابا تمام زخم زبانها و آزار و اذیت های حاج زرگر سر میکند ولی وقتی او میخواهد که خاطره قید کار کردن را بزند ،در خواست طلاق میکند.... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | aaynaaz, aili, azam 24, bahooneh10, chandiny, elahem, Elen, gord, harimeshgh, hiva, mahsan, maryam1363, miley, p23t, sama64, shadi_joon_67, sokoote_zendegi, zarin, بهارجون, شبنم, م.م.ر |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 3,742
تشکر شده 4,789 بار در 1,454 پست
کتاب مورد علاقه : فراتر از بودن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرم کل کتابای نشر علی عالیه چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد ! من اگر ما نشوم، تنهایم تو اگر ما نشوی،- خویشتنی از کجا که من و تو شور یکپارچگی را در شرق باز بر پا نکنیم؟ از کجا که من و تو مشت رسوایان را وا نکنیم؟ . من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزند من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد ؟ >H.R.F.G< | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *ارامیس*, aaynaaz, aili, bahooneh10, chandiny, dokhtare sahra, elahem, Elen, hiva, miley, shadi_joon_67, zarin, بهارجون, م.م.ر |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, امسال, براي, خريد, رمان, كتاب, معرفي, نمايشگاه, پيشنهاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |