| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که تو نباشی
تشکرها: 12,945
تشکر شده 21,517 بار در 2,723 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پزشکان ایتالیایی با کمال شگفتی کودک دو ساله ای را کشف کردند که تنها از یک نیمکره مغز برخوردار است و با وجود این تقریبا یک زندگی عادی دارد. پزشکان دانشگاه باری و مرکز پزشکی Irccs E. Medea در معاینات بالینی خود دختر بچه دوساله ای را شناسایی کردند که در نیمکره چپ مغز وی یک کیست بزرگ پروانسوفالیک وجود دارد و این کیست تا لُب های پیشانی، گیجگاهی و پس سری امتداد یافته است. به همین دلیل این کودک در استفاده از یک دست و راه رفتن دچار مشکل است. از طریق یکسری از ارزیابیهای پزشکی این مختصصان تاخیر در عملکردهای احساسی، رفتاری، اجتماعی و همچنین دشواری در استفاده از زبان را در این کودک مشاهده کردند. نتایج این بررسیها نشان داد که در توسعه مغزی این کودک اختلالاتی وجود دارد. تصاویر تهیه شده با کمک دستگاه رزونانس مغناطیسی نشان داد که این کودک در نهایت شگفتی تنها دارای یک نیمکره مغز است. این تصاویر نشان داد که یک کیست بزرگ پروانسوفالیک تمام نیمکره چپ مغز را پوشانده است و تنها نوار کورتیکال در منطقه جلو- ساقه ای، گیجگاهی پیشین و گیجگاهی میانی، تالاموس و هسته های ساقه باقی مانده اند. باوجود این، این کودک از یک زندگی تقریبا عادی برخوردار است. براساس گزارش آنسا، این پزشکان نتایج یافته های خود را به عنوان یک مورد بالینی استثنائی در مجله علمی بین المللی The New England Journal of Medicine منتشر کردند. همیشه یکی بود و اون یکی ،هیچ وقت نبود همیشه واسه بودن یکی ؛اون یکی اضافه بود همیشه این تنها بود و اون نبود وقتی که اون اومد ؛ این دیگه تنها نبود ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر سهراب ..
تشکرها: 1,691
تشکر شده 1,892 بار در 334 پست
کتاب مورد علاقه : خیلیه ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنازم خلقت خدا رو..................ممنون تو می خندی ... حواست نیست ... من آروم می میرم ... تو می رقصی و من ... عاشق شدن رو یاد می گیرم ... چه جذابی ... چه گیرایی ... چه بی منطق به چشمات می شه عادت کرد ... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 565
تشکر شده 609 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : راز- یاسمین | بدون امتیاز : 0 امتیاز چی میتونیم بگیم جز شکر خدا | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جغرافیای کوچک من بازوان توست...
تشکرها: 8,854
تشکر شده 12,713 بار در 1,882 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااای شگفت انگیزه. مرسی عزیزم..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید just:zm2f Tehran is MINE ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : shiraz shahre eshgh
تشکرها: 2
تشکر شده 28 بار در 17 پست
کتاب مورد علاقه : هم ی کتابها | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدا شفاش بده تا بمیره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, دوساله, مغز, نیمکره, کشف, کودک, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |