| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhOone | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: 0111
(View Stats)
تشکرها: 104
تشکر شده 53 بار در 39 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از اخریه خوشم اومد ممنونم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: كنار ساحل خلیج هميشــه فارس
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی فرنازجون خیلی خمشل بودن. ✖در آرامش کسی را دوست داشتن | مهلا سعیدی | تایپ✖ ✖در آسمان عشق | مسلم پور وهاب | تايپ ✖ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی به آخر استیلش خوبه مرسی................. روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,656
تشکر شده 4,809 بار در 1,017 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگ بودن ممنون. آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 13,057
تشکر شده 1,786 بار در 532 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ] آبی باش همچون آسمان تا عمری به هوای تو سر به هوا باشم . داستان های هزار و یک شب ( شهرزاد قصه گو ) رمان چشم های مهتابی (Elahe -73کاربر انجمن ) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: onsare donya
(View Stats)
تشکرها: 1,911
تشکر شده 214 بار در 88 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز akharie ghashang tar bod | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: Teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : My Diary BOok حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سومی هم بد نبود | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود( تهران)
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بدک نبود ..... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: دنیای خاطره ها
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 4,246 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : هستی من . چشمهای بی حیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ساعت بازم ! بعضی از مدلهاش خوب بود ! ![]() جهان سوم یعنی جایی که: دل من هوایت را میکند و تو حتی خیال داشتن هوایم به سرت هم خطور نکند ! ![]() سکوتـــ میکنمـــ به احتــرامـــ آنــ همه حرفــــ هایی که در دلــــم مُـــرد ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انواع, ساعت, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |