| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: امارات عربي متحده
(View Stats)
تشکرها: 593
تشکر شده 609 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه ناز.الهه شرق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلي خوشگل هستن.مررررسي نمى دانم كه محبت را بر جه كاغذي بنويسم كه هركز باره نشود.... بر جه كلي بنويسم كه هركز بربر نشود..... بر جه ديواري بنويسم كه هركز باك نشود........ به جه ابي بنويسم كه هركز كل نشود...... و بر جه قلبي بنويسم كه هركز سنك نشود..........؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون بد نبودن همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انواع, ساعت, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |