| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | علی اسفندیاری معروف به نیما یوشیج در وصیتنامهاش به این موضوع اشاره کرده که بعد از او محمد معین قیم آثارش باشد. امشب فکر می کردم با این گذران کثیف که من داشتهام-بزرگی که فقیر و ذلیل میشود، حقیقتا جای تحسر است. فکر میکردم، برای دکتر حسین مفتاح چیزی بنویسم که وصیتنامه من باشد. باین نحو که بعد از من هیچکس حق دست زدن به آثار مرا ندارد بجز دکتر محمد معین اگرچه او مخالف ذوق من باشد. دکتر محمد معین حق دارد در آثار من کنجکاوی کند-ضمنا دکتر ابوالقاسم جنتی عطائی و آل احمد با او باشند. بشرطی که هر دو با هم باشند- ولی هیچیک از کسانی که به پیروی از من شعر صادر فرمودهاند در کار نباشند. دکتر محمد معین که نسل صحیح علم و دانش است کاغذ پارههای مرا بازدید میکند. دکتر محمد معین که هنوز او را ندیدهام مثل کسی است که او را دیدهام. اگر شرعا میتوانم قیم برای ولد خود داشته باشم دکتر محمد معین قیم است. ولو اینکه او شعر مرا دوست نداشته باشد -اما ما در زمانی هستیم که ممکن است همه این اشخاص نامبرده از هم بدشان بیاید. چقدر بیچاره است انسان. ![]() کو خاطرات آبی ام؟؟؟ آن لحظه های سبز هر یک بدل شدند به یک اضطراب زرد |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2,702
تشکر شده 2,264 بار در 638 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود - همسایه من حالت من : | خیلی جالب بود مرسییییییییییییییییییییی ولی جالبتر اینه که یک نفر که اهل هنر و ادبیاته چه خط بدی داشته... حوصله ات که سر می رود با دلم بازی نکــــن من در بی حوصله گی هایم با تو زندگی کرده ام | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: خیلی دور،خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت.همخونه. حالت من : | خیلی جالب بود ممنون این روزها دلم فقط امن یجیب میخواند نه برای اجابت! برای بودنت!!! ******************* دیدگانت را نبند...نگاهت را ندزد....تو که می دانی آیه آیه زندگیم از گوشه چشمان تو تلاوت می شود!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 539
تشکر شده 394 بار در 251 پست
حالت من : | خط خوبي نداشته ولي وصيت جالبي كرده.. ممنون | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,510 بار در 340 پست
حالت من : | وصيت نامه هم عين شعراشه جالب بوددست خطش بيشتر به دكترا مي خوره هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالب, عکس, نامه, نیما, وصیت, یوشیج |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |