| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: ?????
تشکرها: 232
تشکر شده 1,803 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : ????? | تقدیم به همه ی دوستان به ویژه دوستان گرانقدر و دلسوز در داخل و خارج از ایران برای دانستن هر چه بیشتر شما عزیزان در باب زندگی و آثار این بزرگان هنر و موسیقی، برخی اطلاعات و مطالب را از سایت ویکی پدیا استخراج کرده ام. با کلیک بر روی برخی اسامی بزرگان و برخی واژه های مشخص شده، اطلاعات جامع تری بدست خواهید آورد. __________________________________________________ _____________________ گذر من بر گورستان پرشکوه ظهیرالدوله گورستان ظهیرالدوله گورستان کوچک باشکوهی است واقع در شمال تهران، بین امامزاده قاسم و تجریش. گذر بر این گورستان مرا به یاد این شعر می اندازد که : غیر از هنر که تاج سر آفرینش است دوران هیچ سلطنتی پایدار نیست. ميرزا علی خان دولوی قاجار، ملقب به ظهيرالدوله، فرزند محمد ناصرخان، وزير دربار ناصرالدين شاه بود. در سال 1281 متولد شد، در 16 سالگی دختر ناصرالدين شاه را به عقد خود درآورد و در سال 1304 به سمت وزير تشريفات خاصه منصوب شد. او پس از آشنايی با صفی علی شاه، يكی از درويشان بزرگ ايران ،خود با به تن كردن جامه فقر و درويشی، مراحل مريدی را پشت سرگذاشت. آن چنان كه پس از مرگ صفی علی شاه، با اسم «صفا علی شاه» جانشين وی شد. ظهیرالدوله بعدها به همراه مريدانش خانقاهی در شميران بنا كرد كه پس از مرگ، او را در همانجا دفن كردند و از آن روز به بعد هم نام آن «گورستان ظهيرالدوله» شد. متاسفانه مقبره استاد ابوالحسن صبا و بانو قمرالملوک وزیری خوانا نبود ************************************************** ************************************************** ******************** موسیقی دانان آرامگاه خاندان برومند اینجا استاد نورعلی خان برومند آرام گرفته است (نورعلی خان برومند (۱۲۸۵ تهران - ۳۰دی ۱۳۵۵) از استادانموسیقی ایرانی و نوازندهٔتار،سهتار،سنتور،تنبک و کارشناسآواز بود) نورعلی برومند، آموزش تار را از ۱۳ سالگی نزددرویش خان آغاز کرد. سپس در سن ۱۸ سالگی برای تحصیل بهبرلین رفت. در آنجا به موسیقی غربی هم علاقمند شد و پیانو آموخت. پس از بازگشت به ایران در ۲۲ سالگی، آموختن نتنویسی وردیف را نزدموسی معروفی ادامه داد. پس از یک سال، دوباره بهآلمان رفت و به تحصیل در رشتهٔ پزشکی پرداخت. پس از ۶ سال، به ناراحتی چشم مبتلا شد و برای درمان بهسوییس رفت و سپس به ایران بازگشت.[۱] وی از آن زمان تا آخر عمر نابینا شد. وی استاد بسیاری از نوازندگان و خوانندگان موسیقی ایرانی، از جملهمحمدرضا شجریان،پریسا،پرویز مشکاتیان،حسین علیزاده،محمدرضا لطفی،داریوش طلایی،مجید کیانی،جلال ذوالفنون،ناصر فرهنگفر ورضوی سروستانی بودهاست. ************************************************** *********************** آرامگاه استاد حسین تهرانی تولد۱۲۹۰تهران اصل/ملیتایرانی مرگ۷ اسفند ۱۳۵۲تهران فعالیتها:استادموسیقی ایرانی و نوازندهسازهایضرب وتمبک آرامگاه داریوش رفیعی نام اصلیداریوش رفیعی تولد۴ دی ۱۳۰۶بم , استان کرمان اصل/ملیتایرانی مرگ۲ بهمن ۱۳۳۷بیمارستان هزار تختخوابی , تهران سبکها موسیقی کلاسیک ایرانی فعالیتها:خواننده ساز: تنبك حاصل آشنایی داریوش رفیعی با مجید وفادار ضبط ترانههایی زیبا و ماندگار مانند: زهره , شب انتظار با مطلع : شب به گلستان تنها منتظرت بودم , گلنار با مطلع: گلنار ، گلنار ، کجایی که از غمت ناله میکند عاشق وفادار، رختخواب مرا مستانه بنداز... و بسیاری ترانه مشهور دیگر شد. ************************************************** ********************** آرامگاه روح الله خالقی تولد۱۲۸۵کرمان مرگ۲۱ آبان ۱۳۴۴سالزبورگ اتریش زمینه فعالیتاستادموسیقی ایرانی، نوازندهٔویولن ملیتایرانی روحالله خالقیاز استادانموسیقی ایرانی، آهنگسازسرودای ایران، و نوازندهٔویولن بود. خالقی از شاگردان اصلیعلینقی وزیری بود و تلاش او برای احیایموسیقی ایرانی در دورانی که توجه رسمی به این موسیقی کاهش یافته بود، تأثیرگذار و مهم شمرده میشود. او کتابی به نامسرگذشت موسیقی ایراندربارهٔ سرگذشت موسیقی، موسیقیدانان و نوازندگان ایرانی همعصر خود و کتابی به نامنظری به موسیقیشامل نظریهای برای موسیقی ایرانی و غربی نوشته است ************************************************** ******************************** آرامگاه رضا محجوبی مرتضی محجوبی۱۳۴۴-۱۲۷۹او نوازندهپیانو ایرانی بود. او پیانیستی چیره دست بود و این ساز غربی را چنان با ردیف های موسیقیایرانی هماهنگ کرد که مانند یک ساز ایرانی در ارکستر و تکنواری بکار گرفتهشد. از آهنگهای بیاد ماندنی او میتوان از نوای نی با شعری از شادروانرهی معیری، کاروان،من از روز ازل دیوانه بودم و... با صدای استادغلامحسین بنان نام برد. وی برادررضا محجوبی نوازنده ویلن بود. محجوبی در سال ۱۳۴۴ در گذشت ![]() ************************************************** ********************************* آرامگاه استاد حسین یاحقی حسین یاحقی۱۲۸۲-۱۳۴۷ آهنگساز، نوازنده ویولن و کمانچه و رهبر ارکستر بود. پرویز یاحقی)صدیقی پارسی) خواهرزاده وی بود که به احترام او با نام یاحقی به فعالیت هنری میپرداخت ************************************************** *************************** آرامگاه حسین صبا حسین صبا۱۳۰۳-۱۳۳۹از استادان موسیقی ایرانی و نوازنده سنتور است. ************************************************** ********************************* آرامگاه حسین طاهرزاده اصل/ملیتایرانی ************************************************** ******************************* شاعرانآرامگاه ایرج میرزا ************************************************** *********************************** آرامگاه ملک الشعرای بهار ************************************************** ************************************ آرامگاه رهی معیری ************************************************** ********************************* آرامگاه فروغ فرخزاد ************************************************** ***************************** چند تن از بزرگان دیگر آرامگاه دکتر محمد حسین لقمان ادهم ************************************************** *********************************** آرامگاه غلامرضا رشید یاسمی نویسنده، مترجم و شاعر ************************************************** ****************************** و در نهایت آرامگاه صفا علیشاه ظهیرالدوله | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | مرسي ناهيد جون واقعا ممنون.منو بردي ظهير الدوله.يكي از جاهاي مورد علاقه منه توي تهران . ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 3,742
تشکر شده 4,677 بار در 1,448 پست
کتاب مورد علاقه : فراتر از بودن حالت من : | واقعا مرسی!!!!! چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد ! من اگر ما نشوم، تنهایم تو اگر ما نشوی،- خویشتنی از کجا که من و تو شور یکپارچگی را در شرق باز بر پا نکنیم؟ از کجا که من و تو مشت رسوایان را وا نکنیم؟ . من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزند من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد ؟ >H.R.F.G< | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: shiraz shahre eshgh
تشکرها: 2
تشکر شده 27 بار در 17 پست
کتاب مورد علاقه : هم ی کتابها | دستت درد نکنه واقعا جالب بود:خدا رحمتشون کنه. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
تشکرها: 12,267
تشکر شده 23,360 بار در 3,583 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | روحشان شاد.تک تک این عزیزان به فرهنگ،موسیقی و هنر ایران نقش به سزایی داشتند. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
| منم چند سال پيش كه رفتم چند تا عكس خيلي خوشگل گرفتم منتهي با اين وضع اينترنتم نمي تونم بذارم... اما واقعا بعضي از مقبره مشاهير چهره درد رو روي صورت انسان مي شونه... من كه خيلي غصه ام گرفت از اين همه تفاوت... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | دستتان درد نکند. ما شهرستانی ها مدتها بود سراغ این مکان بودیم.مخصوصا" از جهت اینکه مدفن شاعره گمنام فروغ فرخزاد است |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بر, ظهیرالدوله, من, پرشکوه, گذر, گورستان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |