| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,049 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +46 امتیاز سلام کسانی که رمان برای انتشار دارند نشر آموت حاضر است از نویسندگان جوان و تا به حال کتاب منتشر نکرده حمایت کند. رمان ها را بررسی می کند و پس از ارزیابی و انتخاب، با نویسندگان قرارداد بسته می شود. برای اطلاعات بیشتر و تماس با ناشر میتوانید از ایمیل و شماره های زیر استفاده کنید : لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 6,507
تشکر شده 20,918 بار در 2,769 پست
کتاب مورد علاقه : sun daughter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط رمان رو برای چاپ قبول می کنن؟؟؟ ![]() دلت را جایی . . . حوالی خدا چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جالبه .... فقط تو تهرانه؟؟؟؟ حرفهاي ما هنوز ناتمام... تا نگاه مي کني وقت رفتن است بازهم همان حکايت هميشگي ! پيش از آنکه با خبر شوي لحظه ي عظيمت تو ناگزير مي شود ای دریغ و حسرت همیشگی ... ناگهان چقدر زود دير مي شود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایوووول....دستت گلی........کمک بزرگی کردی............ جـــــــــــــهــــــانــ ـم بـــی تـــــــــو الـــــــــف نـــــــدارد گـاهـي از گفـته هايشان، گـاهـي از نـگـفته هايشان گاهي از گـفتن نگفتـني هايشان و گاهــي هم از نگفتن گفتـنی هایشان ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +2 امتیاز نه فکر کنم ، کتابهای دیگه رو هم چاپ کنند . خیر ، می تونید کتاب رو هم براشون ایمیل کنید یا پست کنید تا بررسی کنند . برای اطلاعات بیشتر می تونید با آقای علیخانی تماس بگیرید ، ایشون مدیر انتشارات هستند و مطمنا راهماییتون می کنند . من تعجبم می کنم که بعضی از کاربران سایت که اتفاقا قلم خوبی هم دارند ، چطور رمانهاشون رو چاپ نکردند . میخواید واسه من بفرستید تا به نام خودم چاپشون کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, * Star, **sevdayi **, +Lily, -نازلی-, .Baharak., alonesachlie, arnavaz, bella persiana, elahe.goddess, honey_x, KHJ.N, M mehrane, mahdieh67, marzie67, mini71, Miss.mona, niloofarane, pari_shaun, patrin, p_f_p, sama33, shiva joon, sparrow, Tikooli, Zanessa, بی بی گل, خانم فسقلی, رز وحشی, رودنا, ستاره ملک, فرودو, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من یه چند تا داستان تخیلی نوشتم ![]() نمی دونم چاپ کنن , نکنن آره واقعا رمان بعضیا خیلی به دل میشینه مثلا همین اریکا که هیوا و نادیا نوشته اگه تو تبریز باشه میرم ببینم چن می گیرن اراجیف منو چاپ کنن ![]() | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
دوست عزيز ايشون يوسف عليخاني هستند خودشون نويسنده هستند انتتشارات آموت مال خودشونه از جمله آثارشون * عروس بید نشر آموت، چاپ اول: ۱۳۸۸، چاپ چهارم: ۱۳۹۰ * اژدهاکشان نشر آموت، چاپ اول: ۱۳۸۶، چاپ پنجم: ۱۳۹۰ * قدمبخیر مادربزرگ من بود، نشر آموت، چاپ اول: ۱۳۸۲، چاپ چهارم: ۱۳۹۰ | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, # NEGAR #, * sogi jOoOn *, * Star, **sevdayi **, *TARA*, +Lily, -نازلی-, .Baharak., Admin, alonesachlie, arnavaz, elahe.goddess, fereshte.h, honey_x, M mehrane, mahdieh67, marzie67, mirage, Miss.mona, niloofarane, NILOUFAR, patrin, sama33, shiva joon, Zanessa, خانم فسقلی, رز وحشی, ستاره ملک, ستاره یخی, فرودو, پری 63 |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +8 امتیاز نقل قول:
تاپیک نابرده رنج رو که با پستهای بیهوده تون به هم ریختید ، تاپیک فیلمنامه نابرده رنج هم که دیگه ... چرا نمی تونید یاد بگیرید ، هر چیزی جای خودش رو داره ، همه چیز رو به مسخره بازی گرفتید . | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * sogi jOoOn *, * Star, *TARA*, .Baharak., .rima., Adrina_96, afsoon321, elahe.goddess, faezeh.t, fereshte.h, fr number1, honey_x, KHJ.N, M mehrane, Miss.mona, niloofarane, patrin, p_f_p, rara3, sama33, sparrow, Tikooli, Zanessa, خانم فسقلی, رز وحشی, رودنا, ستاره ملک, ستاره یخی, فرودو, متینا و بهاره, پری 63, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سنج و صنوبر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیر گفتی ادمین جان من رمانمو دارم میذارم تو نودهشتیا... زودتر می گفتی می بردمش نشر آموت..... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,198
تشکر شده 66,328 بار در 799 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از این انتشاراتی هایی نیست که اولش از نویسنده پول می گیرن یا می گن تا چاپ چهارم پنجم پولی به نویسنده داده نمی شه!!!!؟؟؟؟ آن نیمه دیگر... | anital | نقد و معرفی کتاب تابستان سال 91 ![]() حُکم ِ دل| sun daughter+ anital دوران جوونی: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط anital : ۶ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آیا, برای, دارید؟, چاپ, کتابی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |