| |||
| | #201 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز لطفا بنویسین کتابی که معرفی میکنین لینکش توی سایت هست یا نه؟ سپاسگزارم |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #202 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یه گوشه ای از این دنیا
تشکرها: 4,081
تشکر شده 6,758 بار در 694 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمان جدال پر تمنا قشنگه . رهایی ریشه ما بود همه اندیشه ما بود ولی در آن روی سكه تبر بر ریشه ما بود ******************** زمین دور تو می گرده زمان دست تو افتاده تماشا کن سکوت تو عجب عمقی به شب داده تمام خونه پر می شه از این تصویر رویایی تماشا کن ، تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی تصویر رویا - داریوش اقبالی | ||||||||
| | |
| | #203 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : جای دوری نیست
تشکرها: 1,551
تشکر شده 5,309 بار در 312 پست
کتاب مورد علاقه : حالااااااااااا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی از معرفی کتاب | ||||||||
| | |
| | #204 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : DREAM LAND
تشکرها: 738
تشکر شده 2,356 بار در 666 پست
کتاب مورد علاقه : Harry potter + Hamsaye man+Hamkhoneh... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز پرشان نویسنده روشا کاربر سایت قشنگ و کلی کلی دختری فوق العاده شیطون وغد | ||||||||
| | |
| | #205 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,442
تشکر شده 70,835 بار در 3,172 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ | پست معمولی : +1 امتیاز عزیزم رمان ما با اینکه خیلی ایراد ها داره اما کل کلی و عاشقانه هست اگه دوست داری بیا بخون تو امضام هست! لطفا بیاید توی پروفم و روی نوشته مخفی کلیک کنید! از من گفتن بود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید همه میگن توش چی دیدی که عاشقش شدی؟ اخه اینم سواله می پرسی؟ اگه قرار بود تو هم ببینی که تو عاشقش میشدی | ||||||||
| | |
| | #206 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 222
تشکر شده 725 بار در 486 پست
کتاب مورد علاقه : gharar nabood .az negaham bekhan.hamkhon حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز برزخ اما بهشت ........: ![]() | ||||||||
| | |
| | #207 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : hamin dor o vara
تشکرها: 7,569
تشکر شده 3,641 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : lovely bones,twilight,the host,... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تمنای وجودم زندگی غیر مشترک راننده سرویس هم خنده داره | ||||||||
| | |
| | #208 (لینک مستقیم) |
| کاربر متوسط ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز احساس من از كاربر سايت |
| | |
| | #209 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2
تشکر شده 10 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy benazaram ke roomane ali mishe .vayyyyyyyyyyy nila joooon bazam gol kashti dg taghat nadaram .zooooooooooooooooooood tamoomesh konid . ![]() ![]() ![]() esme manam sohast hooooooooooora!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #210 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار برج میلاد....
تشکرها: 1,512
تشکر شده 5,328 بار در 1,407 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.قرار نبود. حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمان قرار نبود.... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, توش, رمان, زیاده, لطفا, لینک, معرفی, هایی, کل, کنید, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |