| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 596
تشکر شده 13,044 بار در 363 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام بچه ها...خب گفتم بیاین...اومدین؟ وا3م مهمه...پس حتماً نظراتونو بنویسین ...خوب؟![]() تو مال منی داستان زندگی یه دختره...به اسم رها...رها 17 سالشه و خونوادشو ترک کرده و با دوستش پری زندگی می کنه...پری درگیر رابطه با یه پسر میشه و ناخواسته باردار میشه...رها که دوست پسرش "شهاب" ترکش میکنه و با مادر رها ازدواج میکنه، خیلی ضربه می خوره و تموم عشقش رو میذاره واسه پری و بچش...ولی پری بعد از به دنیا آوردن بچه اش "آرش" میمیره...و فقط رها میمونه و آرش...رها باز هم از یه مرد به اسم نوید ضربه می خوره و تا چند سال هیچ مردی رو تو زندگیش راه نمیده...ولی اتفاقی به یکی از استادهای دانشگاهش "فرهاد فروتن" نزدیک میشه...اونقدر که عاشقش میشه...ولی... کنار تو تنهاتر شده ام از تو تا اوج تو زندگی من گسترده است از من تا من تو گسترده ای مرا راهی از تو بدر نیست زمین باران را صدا می زند من تورا.... رمانم...تو مال منی... http://www.forum.98ia.com/t225796-2.html ویرایش توسط ادرینا : ۲۹ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۵۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 7,264
تشکر شده 34 بار در 12 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسي موضوع قشنگي داشت مي تونستي يك كم درباره رابطه فرهاد وآرش واينكه اصلا فرهاد حس پدري نسبت به آرش داره يا نه توضيح بيشتري بدي ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف آسمان
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم هر دو این پستات خلاف قوانینه... بچه ها اگه نظری داشته باشند می گند...به بقیه توهین نکنید لطفا و پست شکلک خالی نفرستید رفتنت را باور ندارم هنوز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تنها ترین تنها منم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گذاشتن کتاب های سال 89 - 90 - 91 ممنوع!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: ahwaz kianpars
(View Stats)
تشکرها: 14,272
تشکر شده 588 بار در 251 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگه مرسی فقط خواهشا پایانشو خوب تموم کن و تندتند بذار | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 13,047
تشکر شده 28,611 بار در 637 پست
کتاب مورد علاقه : با بهار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موضوع و قلمت خیلی قشنگ بود فقط کاش در مورد حس پدری فرهاد بیشتر توضیحی میدادی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
(View Stats)
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخيـــــــ خيـــليــــــ خشنگـــ و احســاسيـــ بود!! ![]() درد دارد وَقــ ـتے چيزے را ڪَسر ميڪٌنے ڪِ با وجودت جمع زدے... دِیــگـر چِـــ اَهَــمیــتـےخــوآهــد دآشــتـ بَــرگــِـ سَــبــز کُــدآمـ دِرَخــتـ بُــوُدِهـ اَمـ ، وَقــتـیـِ صِـداے خُــرد شُـدَنَــم قـَــشَنـگتــریــטּ صِــدا زیـِـر پــاے عـَابِــرآטּ بــاشَــد؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 7,302
تشکر شده 1,966 بار در 527 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته، همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز قلمت را خیلی دوست داشتم ... خیلی! و به نظرم نسبت به دو کار قبلیت (رویائی ترین رویای من- تقدیر من) کار بهتری بود. داستان موضوع خوبی داشت با شروعی بسیار متفاوت ... به طوری که تا یک سوم اول داستان انتهاش اصلا قابل پیش بینی نبود. جا برای بیشتر کار کردن و طولانی تر نوشتن داشت طوری که جذابیتش را هم از دست نده ... ای کاش روابط میان پری و فرهاد بیشتر باز می شد یا حوادث مربوط به دانشگاه بیشتر خلق می شد تا کار قشنگ تر از آب در بیاد. و ای کاش شخصیتهای داستان به مرور زمان کمتر نمی شدند به طوری که در انتها رها بمونه و فرهاد و آرش تا نتیجه قابل پیش بینی ازآب در بیاد. یکی از مزایا نظم داشتن در گذاشتن هر روزه پست ها و کوتاه نبودن هر پست بود. حسن بعدی نداشتن غلط های دستور زبانی در جمله بندی ها بود. معمولا کتابهای نوشته شده توسط کاربرها اشکالات نگارشی و دستور زبانی زیادی داره که هنگام خواندن خواننده را حسابی اذیت می کنه اما این رمان به ندرت از این لحاظ دچار مشکل بود. من که از خوندن این کتاب بسیار لذت بردم. منتظر کار قشنگ بعدیت هستم ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 961
تشکر شده 5,391 بار در 773 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همش رو دست داشتم جز آخرش به نظرم آخرش خیلی سرهم بندی شده بود... اگه بیشتر رو آخرش کار می کردی خیلی جالب تر می شد .... داستان جالبی بود . مرسی | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,106
تشکر شده 114 بار در 33 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان خوبی بود و موضوع جالبی داشت.من هم با نظر دوستان موافقم (در مورد حس پدری فرهاد ) برایتان آرزوی موفقیت دارم . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 499
تشکر شده 236 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دخترم داستان جالبی داشت ..اما میتونستی احساساتو بهتر بیان کنی...جوری که خواننده احساسو بگیره..جالب بود اما بعضی جاهای کتاب باز نشده بود...یعنی باید بازش میکردی...قافلگیر کننده بود...و توش دروغ نبود که داستان الکی کش پیدا کنه..خوب بود Moment of visit is soon… لحظه دیدار نزدیک است... خداحافظ ....موفق باشید...... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ادرینا, تو, سایت, مال, معرفی, منی, منی or ادرینا, نقد, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |