| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 9,387
تشکر شده 3,004 بار در 397 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه ی پشتی
تشکرها: 3,967
تشکر شده 7,096 بار در 1,256 پست
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | خیلی خیلی قشنگ بودن.ممنون | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : اخ یادم رفت!!!
تشکرها: 191
تشکر شده 1,707 بار در 543 پست
حالت من : | زیباست!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 21,523
تشکر شده 12,891 بار در 2,307 پست
| خیلی قشنگو زیباست مرسی 1 روز بنام توست، به ارزش نامت هر روز بهترین باش ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 7,017
تشکر شده 22,907 بار در 6,292 پست
| مرسي عزيزم اينا خوب بود ![]() ![]() روی دست خودم مانده ام آینه ها را زیر و رو می کنم می تکانم حتی خبری نیست مرا اگر می بینید تصویر ِ تداوم یافته ی ذهن شماست من گم شده ام آقا! ساعت... ببخشید نه؛ آینه دارید!؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکی ها
تشکرها: 226
تشکر شده 209 بار در 123 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب حالت من : | ممنون واقعا زیبا و شکیل بودند. إِلَهِي مَا أَظُنُّكَ تَرُدُّنِي فِي حَاجَةٍ قَدْ أَفْنَيْتُ عُمُرِي فِي طَلَبِهَا مِنْكَ معبودا، چنین گمان ندارم که تو، بنده نیازمندی همچون مرا که برای رفع نیازم عمری در پیشگاهت سپری کرده ام، از خود برانی. ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شهرباران
تشکرها: 13,679
تشکر شده 5,671 بار در 1,370 پست
| تك و توك قشنگ بودند.با اين حال بازم ممنون.... روزی می شود که برگ برنده ات دل می شود …. اما تو دیگر حاکم نیستی... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : اين جا انجا همه جا......
تشکرها: 3,191
تشکر شده 3,918 بار در 1,599 پست
کتاب مورد علاقه : همه چي ...بيشتر رمان حالت من : | خوشمل بودن مسیییییییییییییییییییی Never break four things in your life Trust-promise-relation- heart Because when they break they don't make Noise but pain a lot. CHALES ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : نه خيلي دور نه خيلي نزديك
تشکرها: 646
تشکر شده 6,011 بار در 675 پست
کتاب مورد علاقه : تنها حالت من : | ممنون عزيزم خيلي قشنگ بودن اينجا غروب آفتاب سراي نا اميدي چشمانم در پشت شبنم نگاهي بر دل خسته و بي قرارم؛ اينجا سكوت آسمان جايگاه تولد اشك هاي بي كسي ام و انتهاي آرزو هاي بي پايانم ... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : ye jaye khOob
تشکرها: 5,987
تشکر شده 3,135 بار در 1,151 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح بربادرفته حالت من : | قشنگ بودن ممنون به بودنها,ديرعادت كن وبه نبودنها,زود..آدمها نبودن را بهتر بلدند.. .................................................. ................................ درد دلهايت رابه كسي نگو چون بعضي ها ياد ميگيرند چگونه دلت را به دردبيارند... .................................................. ................................. آبیست آسمانت اگرآبی بماند دیدگانت... .................................................. ................................. مرا کم اما همیشه دوست داشته باش... ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتاق, خواب, زیباترین, مدلهای, پذیرایی, پرده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |