| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,106
تشکر شده 29,835 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,429
تشکر شده 1,567 بار در 721 پست
حالت من : | خب من که هیشی نمیبینم که..... בِلتَـنگـــَــم … هـــَـــمـــین !... وَ ایــــــن نیــــــاز به هــــیچ زَبـــان شاعــِــرانـﮧ اے نَــــבارَב ...!!!... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 7,678
تشکر شده 28,326 بار در 3,442 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | خوب تازگیا پسرا هم به طرز پوشش خودشون خیلی اهمیت می دن چه گناهی را به جای آوردیم ای مادر تا دو بار بمیریم یک بار در زندگی بمیریم و دیگر بار در مرگ زهر تاوان (رمانی که من عاشقشم) لمس واژه عشق(رمان دوست گلم سارا) نقطه ای در تاریکی(رمان جدید سارا) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : خانه به دوش
تشکرها: 3,463
تشکر شده 9,019 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : نمی گم حالت من : | خیلی باحال بود مردا همیشه سریع ترین انتخاب رو دارن اما امان از زنا خونی که از گلوی تو تراوید. همه چیز و هرچیز را در کائنات به دو پاره کرد در رنگ. اینک هرچیز یا سرخ است. یا حسینی نیست.... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تو خونمون
تشکرها: 4,397
تشکر شده 12,655 بار در 559 پست
کتاب مورد علاقه : كليدر ودالان بهشت و حالت من : | خيلي بامزه بود ................ هم از سکوت گریزان /هم از صدا بیزار زمین از امدن برف تازه خشنود است /من از شلوغی بسیار ردپا بیزار قدم زدن ...ریه هایم شد از هوا لبریز/قدم زدن...ریه هایم شد از هوا بیزار اگر چه میگذریم از کتار هم ارام /شما زمن متنفر و من از شما بیزار به مسجد امدم وناامید برگشتم /دل از مشاهده تلخی ریا بیزار صدای قاری و گلدسته های پژمرده /اذان مرده و دلهای از خدا بیزار به خانه ام بروم ...خانه از سکوت پر است؟سکوت میکند از زندگی مرا بیزار تمام خانه سکوت و تمام شهر صداست !از این سکوت گریزان و از صدا بیزار | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Fairyland
تشکرها: 10,427
تشکر شده 3,097 بار در 1,516 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | واقعا باحال بود......... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زآهـدآטּ
تشکرها: 75,389
تشکر شده 36,514 بار در 5,985 پست
کتاب مورد علاقه : ◄◄ مَــردِ کــوچـک ◄ حالت من : | خیلی باحال بود × تا بَعدِ امتحآنآ نیستَم جواب کامنت بدَم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 8,341
تشکر شده 12,625 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | خییییلی جالب بود ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : Qazvin
تشکرها: 1,693
تشکر شده 779 بار در 136 پست
حالت من : | اینش باحال بود که خانومه کلا هر فکری می کرد،آخرش به خرید ختم می شد. خب از اول فکر نمی کرد و می رفت خرید که راحت تر بود.![]() ![]() این مرده مال زمان ناصرالدین شاه به قبله. الآن مشاهده شده پسرا در بعضی موارد از دخترا هم حرفه ای تر عمل می کنن. من باهارم تو زمین من زمینم تو درخت من درختم تو باهار ناز انگشتای بارون تو باغم می کنه میون جنگلا طاقم می کنه تو بزرگی مثل شب اگه مهتاب باشه یا نه تو بزرگی مثل شب خود مهتابی تو اصلا خود مهتابی تو | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 4,867
تشکر شده 4,534 بار در 648 پست
حالت من : | فک کنم کاملا درسته | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الگوریتم, تفاوت, در, زنان, زیر, لباس, مردان, پوشیدن |