| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز یك خانم روسی و یك آقای آمریکایی با هم ازدواج كردند و زندگی شادی را در سانفرانسیسکو آغاز كردند .طفلكی خانم ، زبان انگلیسی بلد نبود اما می توانست با شوهرش ارتباط برقرار كند. یك روز او برای خرید ران مرغ به مغازه رفت.اما نمی دانست ران مرغ به زبان انگلیسی چه می شود . برای همین اول دست هایش را از دو طرف مانند بال مرغ بالا و پایین كرد و صدای مرغ درآورد. بعد پایش را بالا آورد و با انگشت رانش را به قصاب نشان داد . قصاب متوجه منظور او شد و به او ران مرغ داد. روز بعد او می خواست سینه مرغ بخرد. بازهم او نمی دانست كه سینه مرغ به انگلیسی چه می شود. دوباره با دست هایش مانند مرغ بال بال زد و صدای مرغ درآورد. بعد دگمه های پالتو اش را باز كرد و به سینه خودش اشاره كرد . قصاب متوجه منظور او شد و به او سینه مرغ داد. روز سوم خانم ، طفلك می خواست سوسیس بخرد. او نتوانست راهی پیدا كند تا این یكی را به فروشنده نشان بدهد. این بود كه شوهرش را به همراه خودش به فروشگاه برد............ .. برای خواندن ادامه داستان به پایین صفحه بروید . . . . . . . . . . . . خیلی منحرفید! حواستون كجاست ؟ شوهرش انگلیسی صحبت می كرد. [img]http://www.irhits2.com/images/smiles/icon_exclaim.gif[/img] تابستون، مطمئنا کوتاهه.... (به یاد تابستونایی که با بچه ها گذروندیم) ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تو لباسام
(View Stats)
تشکرها: 24
تشکر شده 637 بار در 194 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تکراری بود !!! در ضمن ... ! هیچی !!! نگم بهتره !!! I can't taste my lips , could you do it for me ?!i | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تو بــاغچــــــــــه!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آرام عشــــــــق! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم ترجیح میدم سکوت کنم.... | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تنکابن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی که ارزش خوندن دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز طرف مثل اینکه ذهنش منحرف تر بود ![]() وگرنه ما که بچه های خیلی خوبی هستیم اصلاً نمی دونیم این حرفا یعنی چی؟ مگه نه بچه ها؟ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم ، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم کوی تو که باغ ارم روضه ی خلد است انگار که دیدیم ندیدیم، ندیدیم صد باغ بهار است و صلای گل و گلشن گر میوه ی یک باغ نچیدیم ، نچیدیم سرتا به قدم تیغ دعاییم و تو غافل هان واقف دم باش رسیدیم، رسیدیم وحشی سبب دوری و این قسم سخنها آن نیست که ما هم نشنیدیم ، شنیدیم ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: ساری
(View Stats)
تشکرها: 7,076
تشکر شده 3,219 بار در 1,266 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب آنجاست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز والله چی بگم دوستم بدار اندکی، ولی طولانی... ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 159
تشکر شده 280 بار در 132 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی سر کاری بود. | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای | بدون امتیاز : 0 امتیاز |
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,856
تشکر شده 44,270 بار در 10,186 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز استغفرالله ! خدایا توبه ! | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 24,872
تشکر شده 21,284 بار در 8,384 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلیسی, خانم, درد, روسی, زبان, سرهای, نمیدانستجالبه, که, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |