| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 34 بار در 7 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام دوستای خوبم. همونطور که از اسم تاپیک معلومه ، اینجا ، تاپیک مشاعره هست. اما نه اون مشاعره ای که ازش تاپیک داریم. اینجا با اشعاری که خودمون میگیم مشاعره میکنیم. اشعاری که میگید ، در هر قالب و هر مضمونی میتونه باشه. میتونه طنز یا عاشقانه یا... ( فقط خلاف قوانین سایت نباشه ، وگرنه ادمین پخ پخمون میکنه حتما هم نباید شعر پخته و پرمعنی ای باشه . میتونین حتی اشعار معروف رو ادامه بدین یا اینکه بر وزن اونها یه شعر دیگه بگین. من ضرب المثل معروف " من آنم که رستم بود پهلوان " رو ادامه دادم ( به صورت طنز ) . که با همین شعر شروع میکنم. امیدوارم تاپیک با استقبال شما دوستان روبه رو بشه . و اما شعر من : من آنم که رستم بود پهلوان برفتم به جنگ سگان و خران خری با لگد زد مرا بر زمین نماندی مرا پهلوانی نشان | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,068 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نبود در یار وفا و سازگاری نگوشید زد به تیپ بارداری وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Everywhere
(View Stats)
تشکرها: 45
تشکر شده 507 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : Eleven Minutes حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یال و کپال اسب گر بینی زشبی خواب ز سرت میپرد ای که بی غمی خداحافظ براي تو چه آسان بود، ولي قلب من از اين جمله لرزان بود خداحافظ براي تو رهايي داشت، براي من غم تلخ جدايي داشت خداحافظ طلوع من، غروب من، خداحافظ تو اي محبوب خوب من | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: یه گوشه از زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,667
تشکر شده 1,587 بار در 765 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا،اریکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من شاهنامه خونم رستم وسیاوش و اسفندیارو.... دوست دارم adam lambert is the best ![]() | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رادون جان اینجا تایپیک اشعار ساختگیه امکان داره یکی رو دخترا حساس باشه ...با این اوضاع ما نمیتونیم حتی یه بیت بنویسیم سعی کن حلش کنی چون اصولا بچه ها از روی ضرب المثل ها مینوسن که امکان داره تو خوشت نیاد. اینجا پستی بجز شعر نذارین لطفا بعدا میگیم ادمین یا مدیرای دیگه این دوتارم پاک کنن. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یاد یاران خوشست گر بکنند یاد تو نه انکه گوید برو هست یکی بهتر ز تو | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فیلم و سریال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: my mind
(View Stats)
تشکرها: 2,426
تشکر شده 12,830 بار در 841 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای من گر که بگویم گله ای تو نسیمی سحری چلچله ای گر نگویم که چنین اشعاری تو به پا می کنی بد زلزله ای این روزها هوایم را نداری خفه نمی شوی بدون من؟؟؟ ![]() یک شنبه ی غم انگیز | havva7 کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من که خیلی دوستش دارم بازنشسته ، باز... نشسته | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ی یاس میخواهمت تورا لحظه های بی تو میکاهد عمر مرا بوی تو ... پیچیده در اتاق تاریکم میخوانمت بیا به رویا ی ابیم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,112 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نه از دنياي خاكي من از ادماش گله دارم...... زانو نمی زنم... حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد! "کوروش بـــــــــــــــــزرگ!" | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ندیدمش ولی یقین که بود خدای اطلسی همونی که بوده شبا برام گل مقدسی [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اگه, بیاین, خواد, خودتون, دلتون, ساختگی, شعرای, مشاعره, می |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |