| |||
| | #541 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهربونی بکن که بی هم زبون نمونی ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #542 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,626 بار در 878 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یخ کرده است در این سرما نشسته در انتظارت روزی تو خواهی آمد و غمهایش را میبری چه راحت ولی گریه نمیکند پسرک آمدی که آمدی نیامدی هم به درک!!!!! من خدا را دارم... ویرایش توسط takboos : ۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #543 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی ولی با خفت و خواری بی شبنم نمیگردم... | ||||||||
| | |
| | #544 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می توانم باشم امتدادی مبهم در پس بم شدن تار سازی دیگر می توانم باشم مشت افسون شده ای درپس یک قانون که شده حکم دلم می توانم باشم بیدل از یاد خودم یا که یک خاطره ی مهر و امضا شده ای می توانم باشم یک ترانه بی صدا یک فشار پر رمق در پس عشق خدا جای جای این خانه فریاد می کند لای لای تو را می خواهد و بیداد می کند از فراموشی کسوفها بگذر ،ای خاموش بی تاب می خواند تو را،افراط می کند می سازم با هیچی که ساختی از این دنیا می بازم هرآنچه را که داشتیم در این رؤیا دست آخر بازهم سکوت سهم من است سهم آن نگاه مفرط پر رنگتر از دریا تنگ است این دنیا برای من اسیر قفسی بی مرز شده ام در این تن شاید هنوز هم زندان بان را می خواهمش شاید در مرز فروخفتگی ترانه ی یک زن http://www.forum.98ia.com/t293690.html http://www.forum.98ia.com/t308646.html |
| | |
| | #545 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است
(View Stats)
تشکرها: 295
تشکر شده 858 بار در 197 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز يه حلقه طلايي اسمت و روش نوشتم برو بيار پاكش كنم ريدي تو سرنوشتم دنيارا شاد شاد و شادي رادنيا دنيا براتون آرزو ميكنم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #546 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد رو عشقست
(View Stats)
تشکرها: 519
تشکر شده 1,621 بار در 685 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | بدون امتیاز : 0 امتیاز من تنهام................ آيا كمكم مي كني تا عبور كنم از مرگ تا گذر كنم از تو تا فراموش كنم غم ها آيا كمكم مي كني..................دستهاي من تنهاست | ||||||||
| | |
| | #547 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اهل طاعونی این قبیله ی مشرقی ام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو اگر من بشوی من اگر ما بشویم پلی خواهیم ساخت محکم و پا برجا پلی به نام انسان ها ☻☺ دل چو بشکست ، بر او آیه ی امید مخوان آینه گر بخورد سنگ ، جلا را چه کند؟ ... kharabati☻ | ||||||||
| | |
| | #548 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی دوست
(View Stats)
تشکرها: 829
تشکر شده 1,636 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر | بدون امتیاز : 0 امتیاز آسمان امشب بیا رویای من را قاب کن روی دوش ماه این گلواژه ها را خواب کن من دلم تنگ است اما نازنینم . آسمان امشب این پروانه ی دل خسته را بی تاب کن الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ![]() | ||||||||
| | |
| | #549 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
تشکرها: 991
تشکر شده 28 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : موفقیت نامحدود در 20 رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نگویم زن ز نر برتر یکی از ان یکی خرتر نگویم زن به و نر اه یکی از ان یکی اه تر سلام ببخشید فصد توهین نداشتم الان با دوستام کل مرد و زن بود این 2 بیت ییهو هویجوری از من در رفت مورد استقبال طرفین قرار گرفت و اتش بس اعلام شد گفتم اینجا هم بزارمش برا خنده فقط قصد توهین ندارم به خدا | ||||||||
| | |
| | #550 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: وسط زمین
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز راضیم به رضایت ای ارحم الراحمین که تو دانی که چیست در دل این مومنین... "تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را" امام علی(ع) و خدایی که در این نزدیکیست،لای گلهای حیاط، بر سر طفل یتیم، سر سجاده تو،ته چشم مادر ،و چنان نزدیکست که نمی پنداری ~Sh!dEh~ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اگه, بیاین, خواد, خودتون, دلتون, ساختگی, شعرای, مشاعره, می |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |