| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کره زمین
(View Stats)
تشکرها: 448
تشکر شده 1,044 بار در 207 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدا عاقبت این دوتا رو بخیر کنه! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: ahwaz kianpars
(View Stats)
تشکرها: 14,272
تشکر شده 588 بار در 251 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز گناه دارن این بدبختا ترو خدا آخرشو خوب تموم کن | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهی آمین... ![]() اصلا هم گناه ندارن... ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: esf
(View Stats)
تشکرها: 1,018
تشکر شده 12,609 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز يه جوري مينويسي ادم با تمام وجود ميره تو حس دلم درد ميكند انگار كال بودند تمام خيال هايي كه به خوردم دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید درست مثل يك رويا http://www.forum.98ia.com/t337033.html به خاطر خواهرم http://www.forum.98ia.com/t230720.html روياي تلخ(منو الهام جوني) http://www.forum.98ia.com/t371096.html | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: esf
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز حسوديم شد به نوشتنت!الهي اين سعيد نامرد بره زير تريلي ![]() بهنازم دنبالش!بره زير اتوبوس ![]() اوووومم بهرام يادش نبود زنش حاملس؟؟خيلي اذيتش كردا! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتــر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام من هنوز رمانت رو نخوندم از تعریف دوستان معلومه که قشنگه. وقتی خوندم میام نقد میکنم.(البته امروز وقت خوندن ندارم فردا صبح میخونم) ادامه کتاب بیداری (جلد اول خاطرات یک خون اشام) فصل 8 و 9 و 10 و 11!!!!! http://www.tvd-23.blogfa.com ![]() ![]() ![]() کتاب گسترده محبت|نسرین قدیری|تایپ blood|rivals زندگینامه رابرت پتینسون و تیلور لاتنر|martin howden|تایپ شب دوازدهم|شکسپیر|تایپ | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: far far away
(View Stats)
تشکرها: 2,544
تشکر شده 368 بار در 91 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیلی زیبا. چه شخصیت پردازی جالبی این سعید چه فردنابالغ و بیماری هست اما آفرین که داری نشون میدی چنین افرادی تو هرقشری وجود دارند ! چون واقعا تعدادشون تو جامعه کم نیست. | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خجالتم نده عزیزم .... اینقدر ها هم خوب نمی نویسم...فقط امیدوارم هر طور که می نویسم بچه ها دوست داشته باشن...فقط همین برام مهمه...![]() همین سعید بعد ها ببین چکار می کنه ![]() نقل قول:
![]() البته این رمان هنوز تموم نشده ![]() نقل قول:
![]() آره...این جور افراد زیاد هستن ...بخاطر اینکه به خواستشون برسن حاضرن همه چیز رو خراب کنند | |||||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من اومدم باز ![]() چرا اين دلربا و بهرام اينقدر خنگ شدن نميفهمن چه خبره ! دلربا چرا زودي زنگ زد به سعيد حالا اصلا يه درصد احتمال نبايد ميداد كه شايد اون دو به هم زني كرده من بودم شك ميكردما همون بهرامم بايد شك ميكرد!اين بهرامم كه تعادل روحي نداره ![]() حال كن به جا نقد از شخصيتا ايراد ميگيرم! خوب بلدي حرص خوانندرو در بياري | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| redmoon333, انجمن, بودیم, عاشق, معرفی, نقد, و, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |