| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,214
تشکر شده 8,898 بار در 1,960 پست
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مستی هوا بارانی و من مست و او مست شراب سرخ شیرین در سبو مست همه چشم سیاهش سر به سر ناز همه زلف درازش مو به مو مست فکر میکردم تو همدردی! ولی نه! تو هم دردی ! ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مسافر عاقبت از سرزمین گمشده ی خویش آمدی ای کوله بار شوق تو بر دوش شسته ز فیروزه های چشم تو ، خورشید رنگ هزاران غمی که گشته فراموش آمدی از ره بدین امید که دستی باز کند ناگهان به خنده دری را گوش تو کز سردی زمانه فسرده ست بشنود آوای گرم منتظری را پای نهادی به روشنایی درگاه سایه ی تو همچو قیر گرم به در ریخت نعره زنان کوفتی شقیقه ی در را لیک ترا خک انتظار به سر ریخت نوری از آن سوی شیشه ها نتراوید پنجره ها کورتر ز شب پره ها بود باد ، دهان از سرود خویش تهی کرد آنچه در این سرزمین نبود ، صدا بود پیر شدی ناگه از گشفتی این درد خرد شدی ناگه از گرانی این بار موی تو در یک نفس چو برف فرو ریخت تکیه زدی از هراس خویش به دیوار آمده بودی بدین امید که بر تو باز کند هر دری به خنده دهان را آمده بودی که جام گوش تو نوشد جرعه ی گرم صدای منتظران را لیک نیاسوده بازگشتی ازین راه برق امیدی به خاطرت ندرخشید کام ترا آسمان تیره ی این شهر جرعه ای از جام آفتاب نبخشید ببینمت ای سالخورده مرد مسافر می روی و کوله بار درد تو بر دوش در بن فیروزه های چشم تو ، خورشید با شفق لعلگون خود شده خاموش | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,509 بار در 5,136 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گشت و بازگشت سفر به دهکده ی سبز کودکی کردم سفر به سایه ی پروانگان در آتش ظهر سفر به قوس قزح های زیر بال ملخ سفر به خلوت بارانی شقایق ها دوباره در تن ده سالگی فرو رفتم دوباره ، کودکی از دورها صدایم کرد تمام شادی خورشید در نگاهم ریخت به راز روشنی چشمه آشنایم کرد به چشم کودک ده ساله ای که من بودم هنوز ، خانه ی ما رو به چارسوی جهان دریچه هایی با شیشه های آبی داشت هنوز ، ابر از آن می گذشت و بر می گشت حیاط سبزش ، آفاق آفتابی داشت هنوز ، برگ شقایق ، بریده ی لب بود هنوز ، ساق پنیرک ز شیر می رویید هنوز ، خطمی قیفی برای باران بود هنوز ، اردک ، از آبگیر می رویید هنوز ، روح گل از چشم روشن شبنم به آفتاب نظر می کرد ستاره در قفس شاخه ها نفس می زد سپیده بر شتر کوه ها سفر می کرد هنوز سنجاقک هوانورد هراس آور بیابان بود فرودگاهش ، اطراف جویباران بود هنوز ، دست زدن پیشه ی سپیداران هنوز ، پیر شدن شیوه ی چناران بود به چشم کودک ده ساله ای که من بودم شب دراز مترسک ها در آن سکوت بیابان همیشه وحشت داشت همیشه تیز تلگراف ، پای در گل بود همیشه سیم ، به قدر نسیم ، سرعت داشت هنوز ، دخترک خوشه چین ، عروسک بود عروسکی که در انبوه کاه می خوابید هنوز ، آینه ، خورشید کاکلی ها بود شعاعش از کف دستم به ماه می تابید هنوز ، عشق نخستین نمی شناخت مرا ولی چراغش در پشت ذهن من می سوخت هنوز ، چهره ی معصوم ناشناخته ای نگاه منتظرش را به چشم من می دوخت دیار کودکی ام را قدم زنان دیدم در آن قلمرو اوهام ، دربدر ، گشتم فضای خانه ، تهی از صدای مادر بود به کوچه آمدم و در پی پدر گشتم ازین دو گمشده ی خود ، نشان چه دیدم ؟ هیچ غباری از سم اسبی که در افق می تاخت تمام دهکده را آشنا گمان کردم از آن میانه ، دریغا ! یکی مرا نشناخت دیار کودکی ام ، سرزمین دوری بود که چون سراب ، درخشید و سوی خویشم خواند دوباره ، شیطان ، حوا ، خدای بی همتا کدام یک؟ نتوانم گفت ازآن بهشت دل آسودگی برونم راند کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در میان سرخ و سبز راننده در گشوده و مرا پیش خود نشاند برگشتم و نگاه به او بستم با شانه های خم شده در زیر بار سر با گرد آسیای زمان بر شقیقه ها چون لک لکی شکسته و لرزان بود نزدیک چار راه یک دم ، چراغ سرخ به ما هر دو ایست داد چشمم به آسمان ، غروب افتاد خاکستری بر آب ، پریشان بود شهر از پس غبار بوم بزرگ و خالی نقاش با رنگی از ملال زمستان بود موج پیادگان فوجی ز مورهای گریزان با طعمه های ریز به دندان لاغر ، سیاه ، افتان ، خیزان بود لغزنده طاس کوچک خورشید در خاک نرم مغرب ، پنهان بود ناگه ، بر این زمینه ی تاریک یک قطره رنگ روشن لغزید اندام سرخ پوش زنی چابک و جوان قلب پیاده رو را چون نیزه ای شکافت نزدیک شد به من چون نور ، از ستوت نگاهم عبور کرد آنگه ، چراغ سبز به راننده راه داد من ، در میان عابر و راننده چون وقفه در میان علامات سرخ و سبز حیران نشسته بودم آیینه ، حیرتم را در خود پناه داد | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از نیمه ای به نیمه ی دیگر آه ای تمام شوکت هستی ای شادی بزرگ ای روح جاودانه ی مادینه در ژرفنای ظلمت این شب چون شط روشنایی ، جاری باش ای جامد مذاب ای شکل ناپذیرتر از آتش ای گرمی همیشه صمیمانه با من یگانه ، از من بیگانه من در تو ، نیمه ی دگرم را می جویم ز عطر تو سرخ بلوغم را می بویم با من همیشه بر سر یاری باش چون شط مهربانی ، جاری باش تا با تو جاودانه در آمیزم یک تن شو ، ای تجسم روح یگانگی یک زن شو ، ای تمامی ذات زنانگی | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همزاد در خواب های تیره ی افیونی ام ، شبی او را شناختم او ، شعله ی پریده ی یک آفتاب بود چشمی به رنگ آبی سیر غروب داشت در چشم او هزار نوازش به خواب بود او را شناختم از نسل ماه بود اندامش از نوازش مهتابهای دور رنگی به رنگ صبح بلورین ، سپید داشت زلفش چو دود مشکی شب ها ، سیاه بود او را در آن نگاه نخستین شناختم اما نگاه منتظرم بی جواب ماند بر من نگاه کرد و نگاهش ز من گذشت این آخرین امید ، چه نکامیاب ماند او را شناختم همزاد جاودانی من بود و ، نام او چون نام من به گوش خدا آشنا نبود می خواستم که بانگ برآرم : بمان بمان اما در آن سکوت خدایی ، صدا نبود ویرایش توسط mahtab68 : ۴ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ناگفته شعریست در دلم شعری که لفظ نیست ، هوس نیست و ناله نیست شعری که آتش است شعری که می گدازد و می سوزدم مدام شعری که کینه است و خروش است و انتقام شعری که آشنا ننماید به هیچ گوش شعری که بستگی نپذیرد به هیچ نام شعریست در دلم شعری که دوست دارم و نتوانمش سرود می خواهمش سرود و نمی خواهمش سرود شعری که چون نگاه ، نگنجد به قالبی شعری که چون سکوت ، فرومانده بر لبی شعری که شوق زندگی و بیم مردن است شعری که نعره است و نهیب است و شیون است شعری کهچون غرور ، بلند است و سرکش است شعری که آتش است شعریست در دلم شعری که دوست دارم و نتوانمش سرود شعری از آنچه هست شعری از آنچه بود | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیگانه اگر روزی کسی از من بپرسد که دیگر قصدت از این زندگی چیست ؟ بدو گویم که چون می ترسم از مرگ مرا راهی به غیر از زندگی نیست من آن دم چشم بر دنیا گشودم که بار زندگی بر دوش من بود چو بی دلخواه خویشم آفریدند مرا کی چاره ای جز زیستن بود ؟ من اینجا میهمانی ناشناسم که با ناآشنایانم سخن نیست بهر کس روی کردم ، دیدم آوخ مرا از او خبر ، او را ز من نیست حدیثم را کسی نشنید ، نشنید درونم را کسی نشناخت ،نشناخت بر این چنگی که نام زندگی داشت سرودم را کسی ننواخت ، ننواخت برونم کی خبر داد از درونم که آن خاموش و این آتشفشان بود نقابی داشتم بر چهره ، آرام که در پشتش چه طوفان ها نهان بود همه گفتند عیب از دیده ی تست جهان را به چه می بینی که زیباست ندانم راست است این گفته یا نه ولی دانم که عیب از هستی ماست چه سود از تابش این ماه و خورشید که چشمان مرا تابندگی نیست جهان را گر نظاط زندگی هست مرا دیگر نشاط زندگی نیست ویرایش توسط mahtab68 : ۴ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۴۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سفرکرده دیگر در انتظار که باشم ؟ زیرا مرا هوای کسی نیست روزی گرم هزار هوس بود امروز ، دیگرم هوسی نیست زندان من که زندگیم بود دیوارهای سخن وسیه داشت جان مرا به خیره تبه کرد عمر مرا به هرزه تبه داشت در من سرود گمشده ای بود کان را کسی نخواند و نپرداخت هرگز مرا چنان که منستم یک آفریده زین همه نشناخت بس درد داشتم که بگویم اما دلم نگفت و نهان کرد بیهوده بود هر چه سرودم با این سروده ها چه توان کرد ؟ دردا که کس نگفت و نپرسید کاخر چه بود و چیست گناهم گر سرنوشت من همه این بود نفرین به سرنوشت سیاهم ای مرگ ، ای سپیده دم دور براین شب ، سیاه فروتاب تنها در انتظار تو هستم بشتاب ، ای نیامده ، بشتاب | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نامه مادر! گناه زندگیم را به من ببخش زیرا اگر گناه من این بود ، از تو بود هرگز نخواستم که ترا سرزنش کنم اما ترا به راستی از زادن چه سود ؟ در دل مگو که از تو و رنج تو آگهم هرگز مرا چنانکه خودستی گمان مدار هرگز فریب چهره ی آرام من مخور هرگز سر از سکوت مدامم گران مدار من آتشم که در دل خود سوزم ای دریغ من آتشم که در تو نگیرد شرار من دردم یکی نبود که زودش دوا کنی آن به که دل نبندی ازین پس به کار من مادر ! من آن امید ز کف رفته ی توام کز هر چه بگذری ، نتوانی بدو رسید زان پیشتر که مرگ تنم در رسد ز راه مرگ دلم ز مردن صد آرزو رسید هر شب که در به روی من آهسته وکنی در چشم خوابنک تو خوانم ملامتت گویی به من که باز چه دیر آمدی ، چه دیر بس کن خدای را که تبه شد سلامتت از بیم آنکه رنج ترا بیشتر کنم می خندمت به روی و نمی گویمت جواب مادر! چه سود ازین که بهم ریزم این سکوت ؟ مادر ! چه سود از این که براندازم این نقاب ؟ تا کی بدین امید که ره در دلم بری بندی نگاه خود به نگاه خموش من ؟ تا کی همین که حلقه ب در آشنا کنم آهنگ گامهای تو اید به گوش من ؟ مادر ! من آن امید ز کف رفته ی توام درد مرا مپرس و گناه مرا ببخش دانی ، خطای بخت من است آنچه می کنم پس این خطای بخت سیاه مرا ببخش مادر ! تو بی گناهی و من نیز بی گناه اما سزای هستی ما ، در کنار ماست از یکدگر رمیده و بیگانه مانده ایم وین درد ، درد زندگی و روزگار ماست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, دفتر, نادر, نادرپور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |