| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | پست معمولی : +1 امتیاز دفترچه خاطرات را باز کن و سطرهای سبز دیرینه را بخوان! حتما مرا در آخرین سطر خواهی دید که به همراه کبوترها به تو خیره شده ام. مرا در ساقه ی یک شبدر گم نام و در ریشه های یک گندم مهربان بخوان! من در بال های یک سینه سرخ خانه دارم. من هر روز به هوا به آب هایی که از زیر پای تو می گذرند درود می فرستم من سالها پیش از آنکه زمین با خورشید دوست شود با تو دوست بودم اگر همه دفترهای جهان هم مال من باشند نمی توانم حرفهایم را برایت بنویسم اگر همه روزها مال من باشند اگر همه شبها را در کاسه من بریزند اگر همه درختان به خاطر من مراد بشوند باز هم نمی توانم گوشه ای از نگاه تو را بسرایم درهای زندگی بسته نیست چون چشم های تو هنوز با من حرف می زنند و من می توانم بهترین غزلهای مولوی را در آنجا بخوانم. سلام خانواده جدید افتتاح می شوددد ![]() امیدوارم امسالم مثل پارسال مثل یه خانواده پشت هم باشیم ![]() ودوستی هامون محکم تر از سال پیش بشه ![]() این شلی بشه ![]() ممنون از باران جونم به خاطر شعر خوشملش ![]() این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | ADNAN22, alone_144, angelic, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, ayda90, BlackGirl, boyegandom, farahi, fatima_59, gogoli, golnaghshetavous, Hinta, HSE.MO, Khatereh712, lilil, mahsa-17, Mina, n!ika, nemesis, rana-021, samane7, sang_e_saboor, sara.aa, shadii, silvana-63, TINA_1363, Y.a.k.h, zb7373, ZelZele, استاد خاکستر, باران, رهـــا, روانراد, شبنم, شکیبا.., مهشاد |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول ايول الي يه كار خير تو عمرت كرده باشي همينه. ![]() بزن به افتخار مدير الي اون كف قشنگه رو آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوم............................. من اگه تو رو نلهیدم پونه. ![]() خودم می خواستم اول باشم. بزنم پستتو پاک کنم؟ ![]() مرسی الی جونم دستت درد نکنه. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای الی قربونت بشم من ![]() اون یکی خیلی حجمش بالا بود ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: در همين نزديكي...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مثنوي معنوي/چنین گفت ز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوم................. نفست را به باد بسپار گاهی به آسمان نگاه کن...! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() دلت بسوزه ![]() نقل قول:
| ||||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,038
تشکر شده 22,646 بار در 3,395 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا من چندم شدم ؟ ! یادمان باشد محیط زیست میراث گذشتگان نیست ، آن را از آیندگان به امانت گرفته ایم ! فرح - مهندس محیط زیست ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول خودم بودم گیسای همو ول کنین ![]() بارانننننننن ![]() خونه نو مبارک باشه | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اون وقت دل تو می سوزه. | |||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,038
تشکر شده 22,646 بار در 3,395 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به افتخار الی جون یه دست و سوت و هوراااااااااااااا ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خاندان, خانواده, شماره, نود, نودهشتیا, وهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |