| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : جنوبي ترين نقطه ايران
تشکرها: 0
تشکر شده 50 بار در 9 پست
| پست مفید : +3 امتیاز اگر تنهای تنها شوم باز هم خدا هست ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تـــــهران!!!!
تشکرها: 16,591
تشکر شده 5,696 بار در 2,653 پست
کتاب مورد علاقه : 4 اثر از فلورانس! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدایا به هرکه دوست می داری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است و به هرکه دوست تر می داری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر است. زندگي جيره ی مختصريست مثل يه فنجان چاي و كنارش عشق است مثل يك حبه قند زندگي را با عشق نوش جان بايد كرد...! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| Guest | اين كه امضاي منه البته با كمي دست كاري من خيلي اين جمله شو دوس دارم |
|
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-خداوند انسان را آفرید و انسان توجیه را. 2-خدایا رحمتی کن تا ایمان نام و نان برایم نیاورد...تا از آنان باشم که پول دنیا را می گیرند و برای دین کار می کنند نه از آنان که پول دین را می گیرند و برای دنیا کار می کنند 3-انسان آگاه ،آزاد و آفریننده است یعنی مثل خدا که جانشینش در زمین است. بحراست عاشقی که هیچش کناره نیست |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : زیرآسمان آبی
تشکرها: 551
تشکر شده 1,428 بار در 246 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست؛دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است آنجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک میریزد ، زندگی به رنج کشیدنش می ارزد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : در همین نزدیکی...!
تشکرها: 25,062
تشکر شده 52,271 بار در 6,025 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | پست معمولی : +2 امتیاز خدایا کفر نمی گویم پریشانم ! چه می خواهی تو از جانم ؟ مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی ! خداوندا تو مسئولی ! خداوندا تو می دانی که انسان بودن وماندن در این دنیا چه دشوار است چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است همشون بی نظیرن یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند ،نمیشود گفت ، آدم را مسخره میکنند! صادق هدایت | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز زن عشق می کارد و کینه درو می کند… دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر… می تواند تنها یک همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسر هستی… برای ازدواجش ــ در هر سنی ـ اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار می توانی ازدواج کنی…در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو…او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی… او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی… او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد… او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی… او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر…. و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد… و قرن هاست که او عشق می کارد و کینه درو می کند چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛ گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع. قلب مرد سینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند…و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد …! |
| | |
| تشکر شده توسط : | girlstreet, hannah, jess!can!lz, m.amin_salahi, m2reza, NILL, raha16, rexona, saharnaz1390, sezar, sunthin, sure, آبان, انائل, فاطيما1365, ليلی |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز ... و عشق واژه ای است که خداوند آن را آفرید خدایا چگونه عشق ورزیدن را به من بیاموز خود چگونه زندگی کردن را خواهم آموخت تمام نا تمام من با تو تمام میشود شاعر بی نام ونشان صاحب نام میشود تمام من به نام تو شعر دوباره میشود بندسکوت کهنه ام چهارپاره میشود |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
تشکرها: 9,413
تشکر شده 112,967 بار در 7,872 پست
حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز دنیا را بد ساخته اند.کسی را که دوست داری تو را دوست نمی دارد.کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آیین هرگز بهم نمی رسند و این رنج است.زندگی یعنی این... بهترین آهنگ بی کلامی که تا به حال شنیده ام!قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس - اطلاعیه های انجمن - قوانین انجمن - با انجمن مشکل دارید؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aili, girlstreet, hannah, jess!can!lz, m.amin_salahi, m2reza, mina1989, Miss-Mani, NILL, parak71, raha16, s.love, sunthin, TiFaNi, آبان, فاطيما1365 |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر مقدس قم
تشکرها: 483
تشکر شده 1,474 بار در 359 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همواره روحی مهاجر باش به سوی مبداء ، به سوی آنجا که می توانی انسان باشی . در زمانیکه وفا ، قصه برف به تابستان است و صداقت گل نایابی است ; به چه کس باید گفت ؟؟؟ " با تو خوشبخت ترین انسانم " ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, بهترین, جمله, دکتر, شریعتی, شما, نظر, کدومه؟, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |