| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,630
تشکر شده 37,885 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز نقل قول:
شکوه تاج سلطانی که بیم جان در او درج است کلاهی دلکش است اما به ترک سر نمیارزد این تاج سلیمانی برای هرکسی ممکنه یک برداشتی داشته باشه. شاید به قول شما جاه طلبی که جزو عرایز بشریه.پیشرفت در زندگی وهمراه با ریسک که حس کنن به بالاترین مرحله علمی برسن و...ولی ممکنه این تاج سلیمانی ، خوش بودن لذات کاذب زندگی باشه که می خوان مثل شاه خوش وبی خبر از دنیا وآخرت باشن.(این نیتی را برای که برای شخصی در نظر گرفته بودم) خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | |||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زيربارون
(View Stats)
تشکرها: 9,202
تشکر شده 12,364 بار در 2,185 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز پری خانم .هروقت وقت داشتین جواب بدین یعنی تاج سلطان محمودونگین سلیمانی در هر صورت ازنظرحافظ چون دردسرساز بود هیچ به نظرمی اومد. وفرقیم نمیکرکه این سلطانه وفقط نگین داره ولی اوانگشتری که میگین اسم اعظم روش حک شده باعم دیگه.درهرصورت حافظ هردو رو بی ارزش میدونست درست فهمیدم؟ دوعا،برات گریه کردم....دعا برات افاغه نکرد اي آنكه طلبكارخدايي ،به خودآ ازخود به طلب كزتوجدانيست خدا اول به خودآ چون به خودآيي، به خدا اقرار نمايي به خداوندي خدا شاه نعمت اله ولي | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 6,200
تشکر شده 2,040 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتابها حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
منم باهاتون موافقم. چه خوب گفته که تاج سلطانی کلاهی دلکش است اما به ترک سر نمی ارزد. یعنی این دنیا این همه خوبی های که داره باز هم ارزش اینو نداره که بخاطرش از همه ارزش های معنوی ات بگذری.یه جورایی این دنیا را به تاج سلطانی تشبیه کرده که ارزش ترک سر را نداره. این دنیا زیبایی ها زیاد داره اما باز هم به این نمی ارزه که بخاطرش از ایمان و اعتقاداتت و ارزش های انسانیت بگذری و منم ازین شعر همین برداشت و کردم که چیزی که ارزش نداره بخاطرش خودتو نابود نکن و بخاطر این دنیای بی ارزش آخرتت را نابود نکن. فاصله بين مشکل و حل آن يک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . . خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک میشود و به قدر نیاز تو فرود میآید، و به قدر آرزوی تو گسترده میشود، و به قدر ایمان تو کارگشا میشود . . . ویرایش توسط taniii : ۲۰ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۵۶ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز منم اول از همه ستاره جان ازت تشکر می کنم. واقعا کار جالب هستش. اولین تفالتم که زد به خال. واقعا چند وقت بود سر یه موضوعی گیر کرده بودم و با اینکه دور و بری هام مخالف بودن داشتم برا انجامش اصرار می کردم اما الان می بینم که این دنیا نمی ارزه که بخاطرش از ایمان و اعتقاداتم بگذرم و منم ازین شعر همین برداشت و کردم که بخاطر این دنیای بی ارزش آخرتت را نابود نکن خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... |
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: Mahshahr
(View Stats)
تشکرها: 28,931
تشکر شده 13,883 بار در 4,944 پست
| پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام بازم ممنون بابت این تاپیک من نظرات تک تک دوستانو خوندم و همشون برام جالب بود هر کدومتون به نکته ای اشاره کردید. من خودمم با خوندن غزل چیزی که به ذهنم رسید حافظ توی یه بیت خلاصه اش کرده بود چو حافظ در قناعت کوش و از دنیی دون بگذر به ناپایداری دنیا و کنترل امیال منفعت طلبانمون اشاره داره برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز دوستای گلم خسته نباشین. ![]() ممنون از همه نکات جالبی که بیان کردین و حس زیبا و درک عالی تون رو با بقیه شریک شدین . حرفای هر کدومتون دریچه ی تازه ای بود که منظره و معنای جدیدی به روی ذهن دیگران باز کرد.![]() البته این تاپیک هنوز اول راهه و جای کار زیادی داره.کمبودهاش (که بیشتر تقصیر من بوده و همینجا از همتون عذر می خوام ) با راهنمایی ها و نظرات و پیشنهادات قشنگ شما برطرف می شن انشالله.![]() من بازم عذر می خوام به خاطر ساعت بد تاپیک که باعث شد خیلی از دوستان نتونن حضور داشته باشن و از نظرات خوبشون محروم موندیم. تقصیر از من بود و امیدوارم با همفکری شما ساعت و روز بهتری رو مشخص کنیم و دیگه همچین مشکلی پیش نیاد.![]() در آخر باید از شبنمی گل صبورم که از لحظه ای که این فکر توی ذهنم جرقه زد تا الان همراهی و حمایتم کرده تشکر و معذرت خواهی کنم. شبنمی ببخشید که نمیدونستم شما این ساعت نیستین و نپرسیدم.![]() ![]() ![]() ![]() از همه دوستانی هم که چه قبل از زدن تاپیک از سه هفته قبل با همفکری هاشون کمکم کردن و دلگرمیم دادن و چه دوستانی که امروز با حرفای قشنگشون تاپیک رو به مسیر درستش هدایت کردن تشکر می کنم. ![]() امیدوارم تفال های بعد بهتر برگزار بشه ![]() کم و کاستی های امروز رو به بزرگواری خودتون ببخشید. ![]() یادت هست وقتی خدا داشت بدرقه ات میکرد بهت چی گفت؟ "جایی که میری مردمی داره که می شکننت,نکنه غصه بخوری! من همه جا باهاتم,تو تنها نیستی.تو کوله بارت عشق میذارم که بگذری,قلب میذارم که جا بدی,اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی بر می گردی پیشم." ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باور ندارم زندگی مفهومی داشته باشد , اما معتقدم - و زندگی ام را بر اثبات این مدعا گذاشته ام - که فرد قادر است به زندگی مفهوم ببخشد. (رابرت فولگهام) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, .LiLiM., alonesachlie, asal, babasi, Bavar, Elnaz, GhOsT GiRl, hiva, honey95, nemesis, spoorg, taniii, ~jOojoO.tAlA~, مرضیه جهان آرا, پاسارگارد, یگانه |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سنج و صنوبر حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
منظور حافظ دقیقا تاج و تخت حکومتیه که توی شیراز بین طوایف مختلف رد و بدل می شده چیزی که یخاطرش پدر به پسر رحم نمی کنه و برادر به برادر...چه برسه به طایفه به طایفه.. میگه تاج و تخت حکومت..یا نگین خاتم که استعاره از حکومته به ترک سر نمی ارزه.. اما در معنای ایهامی یا عرفانی که اکثر ناقدان حافظ بهش علاقه دارن..این دو چیز مظاهر زندگی دنیوی و مادیه و نپرداختن و دل نبستن بهش ارجح تر و پسندیده تره... حافظ هم توصیه به سبکساری و سبک باری می کنه و یکی از توصیه های اکید حافظ هم همینه:ترک دنیا و سبکبار بودن... ویرایش توسط پری 63 : ۲۲ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۱۰ قبل از ظهر | ||||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز نقل قول:
![]() فقط بگم که اینا نظرات شخصی و احساسات من ِ این دنیا ارزش غم و غصه خوردن نداره. تا می تونی به فکر آخرتت باش و از این دنیا بگذر... که جک و جشن این دنیا نمی ارزه به غم اون دنیات... خوشی هارو بچسب، اما خوشه چین هم باش. خلاصه مفهوم کلی ای که به من القا می شه اینه. من یه همچین حسی دارم راجب شعر... از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز شب عزیزیه دوستان....و غریب هم.... با دیوان کوچیک حافظ توی دستم اینجا نشستم... منتظر نیت های پاکتون هستم تا پنج دقیقه دیگه تفال رو می ذارم.نیت کنید... ای حافظ شیرازی... ویرایش توسط ستاره ملک : ۲۵ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .LiLiM., babasi, GhOsT GiRl, hiva, Sahar B, smart girl, spoorg, taniii, ~jOojoO.tAlA~, محمـد, مینا, پاسارگارد |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز تفال ![]() ز در درآ و شبستان ما منور کن هوای مجلس روحانيان معطر کن اگر فقيه نصيحت کند که عشق مباز پياله ای بدهش گو دماغ را تر کن به چشم و ابروی جانان سپرده ام دل و جان بيا بيا و تماشای طاق و منظر کن ستاره شب هجران نمی فشاند نور به بام قصر برآ و چراغ مه برکن بگو به خازن جنت که خاک اين مجلس به تحفه بر سوی فردوس و عود مجمر کن از اين مزوجه و خرقه نيک در تنگم به يک کرشمه صوفی وشم قلندر کن چو شاهدان چمن زيردست حسن تواند کرشمه بر سمن و جلوه بر صنوبر کن فضول نفس حکايت بسی کند ساقی تو کار خود مده از دست و می به ساغر کن حجاب ديده ادراک شد شعاع جمال بيا و خرگه خورشيد را منور کن طمع به قند وصال تو حد ما نبود حوالتم به لب لعل همچو شکر کن لب پياله ببوس آنگهی به مستان ده بدين دقيقه دماغ معاشران تر کن پس از ملازمت عيش و عشق مه رويان ز کارها که کنی شعر حافظ از بر کن ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط ستاره ملک : ۲۵ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اشعار حافظ, ای, ای حافظ شیرازی, تفال, تفسیر, حافظ, حافظ شیرازی, شاهد, شعر, شیرازی, غزل, فال, فال حافظ, فال حافظ شیرازی, محفل, معنا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |