| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 69
تشکر شده 834 بار در 153 پست
کتاب مورد علاقه : انگار گفته بودی لیلی حالت من : | به سلامتی دیوار نه واسه بلندیش واسه این که هر مرد و نامردی بهش تکیه میکنه. به سلامتی کرم خاکی نه واسه کرم بودنش واسه خاکی بودنش. به سلامتی گاو چون نگفت من گفت ما. و به سلامتی ما که دوست داشتن یادمون نرفته و هنوز به یاد رفقاییم. www.cutegirl1997.persianblog.ir اینم آدرس وبلاگم هر کی سر نزنه!!!!!!! مدیر انجمن: امضا ویرایش شد | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : رو نرووووووو پسرا قدم میزنم....
تشکرها: 2,311
تشکر شده 4,746 بار در 1,609 پست
کتاب مورد علاقه : حریر نگاه و سحر حالت من : | به به ![]() از این زشت تر موجود نیس؟ شڪــــ نـڪــــن !×! ✿ آینــده اے ✿ خــواهـــم ســاخـتـــ ڪــہ" گــذشتـہ ام " جـلـویـش زانــــو بـــزنــــد ! .. قـــرار نیـــســتـــ مــن هـــم دلِ ڪَــســے دیـــگر را بســوزانــم ؛ برعــڪــس ڪــســے را ڪــہ وارد زندگیــــم میــشــــود ، .. آنـــقـــدر خوشبــ♥ـــخـتـــــ مــے ڪـنــــم ڪـــہ ؛ .. بـہ هـــر روزے ڪـہ جــاے ✿ او ✿ نـیـستـے .. بــہ خــودت " لـعـنـــتـــ " بــفـــرسـتـے ! .. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 9,601
تشکر شده 10,243 بار در 4,934 پست
| نخواستیم ...ارزونی خودت...عزیزم... خنده ای کو که به دل انگیزم / قطره ای کو که به دریا ریزم صخره ای کو که بدان آویزم / مثل اینست که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل / غم من لیک غمی غمناک است هر دم این بانگ بر آرم از دل / وای این شب چقدر تاریک است ویرایش توسط mira. : ۱۶ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : بابلیم
تشکرها: 144
تشکر شده 671 بار در 114 پست
کتاب مورد علاقه : علوم سیاسی حالت من : | چه مخی بزنه این با اون چشای شهلاییش ویرایش شد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 1,530
تشکر شده 2,648 بار در 505 پست
| حیف معتاده وگرنه میگرفتمش برا آبجیم....... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین حوالی
تشکرها: 9,533
تشکر شده 4,314 بار در 1,141 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. حالت من : | از زندگی نا امید شدم زیبا، زیبا تمام حرف دلم این است : من، عشق را به نام تو آغاز کردم در هر کجای عشق که هستی، آغاز کن مرا ! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : دزفول
تشکرها: 1,740
تشکر شده 253 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : برزخ اما بهشت حالت من : | ایییییییییییییینقدر دخترا رو کوچیک نکنییییییییییییید !!!!!!!! ![]() یکی نیس این پسرای دیوونه رو مسخره کنه ! اه! اگر نام مرا با الماس بنویسند یا ننویسند ، چه تفاوت ؟ تو مرا بشناس تو مرا بخوان تو مرا دریاب ![]() ************************************ مهم بودن خوب است، ولی خوب بودن مهم تر است ************************************ کتابایی که عاشقشونم ![]() آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ تاریک است | شهریور کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t417239.html#post3943914 | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : ایران کوچک
تشکرها: 18,657
تشکر شده 1,379 بار در 344 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | به عنوان دفاع از حقوق زنان : مردی از خودت مایه بذار ادامه رمان بازگشت . . . . جهان بر آب نهاده ست و زندگی بر بـاد غـلام هـمّـت آنــم کـه دل بر او نـنــهاد وجود عاریتی خـانه ایست بـر ره سـیل چراغ عـمر نــهاده ســت بر دریچـۀ بـاد ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : Tehツ
تشکرها: 8,408
تشکر شده 3,335 بار در 1,235 پست
کتاب مورد علاقه : Dezire،koorii،kimiagar حالت من : | یعنیااااا! ![]() تموم زشتیای دنیا تو این بشر یجا جمع شده که با این در اگر در بند در مانند در مانند ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 7,015
تشکر شده 22,896 بار در 6,291 پست
| خوب اینو یه صافکاری میبردی بعد میاوردی چوب حراج میزدی!!!! روی دست خودم مانده ام آینه ها را زیر و رو می کنم می تکانم حتی خبری نیست مرا اگر می بینید تصویر ِ تداوم یافته ی ذهن شماست من گم شده ام آقا! ساعت... ببخشید نه؛ آینه دارید!؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیاد, ترین, توخوشگل, دنیا, دوست, میخواد, هر, پسر, کی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |