| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: ملاک شما، برای انتخاب رشته چیست؟ | |||
| بازار کار | | 8 | 22.22% |
| علاقه به رشته ی مورد نظر | | 26 | 72.22% |
| صرفا، جهت ورود به مقاطع بالاتر | | 2 | 5.56% |
| رأی دهندگان: 36. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست عزیز مکانی رو فعلا سراغ ندارم اما اگه پیدا کردم حتما خبرت میکنم |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: نا کجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 7,790
تشکر شده 3,597 بار در 1,570 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مکان؟؟؟من مشاور منظورم بوداااا.... پیدا کردی بهم بگو فردا بیاد جوابا من بیچاره میشم...... لبخندش را تقسیم کرد...... خنده اش به من رسید.... لبهایش به دیگری..... | |||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: گاهی دور گاهی نزدیک
(View Stats)
تشکرها: 524
تشکر شده 895 بار در 338 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فیزیک خوندم اگه کسی در این باره ای رشته سوالی داشت خوشحال میشم کمکش کنم. در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم می کند: آبی آسمانی که می بینم و می دانم که نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم که هست | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من امروز رفتم کلیت ها رو برامون گفتن تو پکیج قلم چی یه کتابی هست که درباره رشته ها کامل توضیح داده میتونین اونو بخرین . | |||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 3,472
تشکر شده 17,365 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من یه راهنمایی می خواستم امسال من کنکور دادم رشتم هم علوم تجربیه ولی کنکور ازادو ریاضی فیزیک شرکت کردم انتخاب اولم هم مهندسی معماریه می خواستم ببینم این رشته از نظر اینده ی شغلی واسه ی دخترا خوبه یا نه مرسی شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند عشق بورز به آنان که دلت را شکستند دعا کن برای آنان که نفرینت کردند درخت باش بر غم تبرها بهار شو و بخند که خدا هنوز آن بالا با ماست http://www.forum.98ia.com/t315230.html رمان صدای عشق | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 10,312
تشکر شده 4,531 بار در 1,319 پست
کتاب مورد علاقه : لحظه های ناب و حقیقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام عزیزم من رشتم معماریه. بله گلم اینده کاری داره ،چه در شرکتهای خصوصی یا دولتی(مثل نظام مهندسی) الان برای یک فوق دیپلم معماریم کار هست،چه برسه به لیسانس و مقاطع بالاتر البته بازم بستگی به شرایط داره. البته برای تمام رشته ها مشکل کار وجود داره،بعضی کمتر و بعضی بیشتر..... ![]() زندگی بافتن یک قالیست ،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهى. نقشه از قبل مشخص شده است.تو در این بین فقط مى بافى . نقشه را خوب ببین! نکند آخر کار،قالى زندگیت را نخرند! بی رنگ میشم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: در هیاهوی زمان
(View Stats)
تشکرها: 6,534
تشکر شده 2,685 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هوالحق سلام میشه بگید رشته معماری شهرهای مختلف تا چه رتبه ای قبولی داره؟(منطقه 1) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 2,655
تشکر شده 251 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن.......... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستای گلم یه مشاور سراغ دارم خودم پیشش نرفتم ولی چند تا از دوستام که رفتن پیشش خیلی راضی بودن و قبول شدن این شمارشه 02188879118 02188661623/24 مرتضی حاج بابایی-البته دو تا شماره دیگه و ادرسش هم هست اگه دوست داشتید بگید براتون بگیرم. میخــــــواهم عوض شوم! چرا بایـــــد دلتنگ آغوشت باشم؟ میخـــــــواهم تو دلتـــــنگ آغوشَـــم باشــــی! میخـــواهم آن سیــــبِ قرمزِ بالـــای درخــــــت باشـــــَم در دورتـــــرین نُـــقطه ... ... دقت کن!!! رسیدن بـــــه مَــــن آسان نیـــــست اگر هِـــمـَتـَش را نـَـــداری آسیــــبی به درخت نــــزن بـــــه همان سیــــب های کِرم خورده ی روی زمــــــین قانـــــــــــــع بــاش! | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: در سایه حق
(View Stats)
تشکرها: 17,290
تشکر شده 1,054 بار در 222 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با نظر نگین جون در مورد رشته معماری موافقم و عقیدم اینه که از ترم 2-3 میتونی واسه خودت منبع درامد داشته باشی.فقط کافیه دست قوی یا نرم افزارهای مربوط به رشته رو یاد بگیری.موفق باشی. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: نا کجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 7,790
تشکر شده 3,597 بار در 1,570 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ممنون گلم بلاخره یکی پیدا شد به من کمک کنه............. | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| است؟, افزار, اقا, انتخاب, برق, دارم, دختر, رشته, مشاوره, مشورت, معماری؟؟؟؟؟, مناسب, مهندسی, نرم, نیاز, کدام, کمک, کمکبه, کنکور, کنید, گرایش, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |